- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.181
Bülent haydardedeoğlunu denediniz mi adanada?arkadaşlar eşimde sperm hareketsizliği ve azlığı var adana 4 kez kayseri 1 kez denedik gebelik bile olmadı artık istanbul düşünüyoruz kaan aydos (ank. üroloji ) bile gittik ama maalesef sonuc alamadık. araştırmalar sonucu istanbul bahceci fulya tüp bebek düsünüyoruz dr. güvenç karlıkaya ama dr. hep kendi takip ediyormuş yani 15 gün istanbulda kalmamız gerekecek ama hiç ist.hakkında bilgim yok aceba şişli bahceci fulya için KALACAK YER nereyi önerirtsiniz bir de sabiha gökçenden bahceci fulyaya nasıl gidecegim (taksi ile bayagı pahalıymış) bu konularda bilgisi olan var ise paylaşabilirse çok minnettar olacagımm.
Çok teşekkür ederim inşallah her şey yolunda ilerlerÖyle düşünme sürecini en başından beri biliyorum senin çok çok güzel olacak inanıyorum sanabende öyle ya gümüş göğüs tutucusu, yok efendim çatlak kremleri, biberon filan saat kaçta gideceksin
Muhakkak haberdar et kuzumÇok teşekkür ederim inşallah her şey yolunda ilerlerYarın saat 11 buçuk gibi olacak nasipse canım
Canım ben de fostimon kullanıyorum belimde ve kasıklarımda batma var mide bulantısı halsizlik de oluyor sizin de kullandığınız ilaçta böyle etkiler oldu muBen mesela gonal-f ile başladım 2 doz arttırımı yaptı doktorum 10 günde ancak direnç gösterdi yumurtalıklarım. Daha sonra merional ekledik gonal-f e. Onu ekleyince hareketlenme başladı onu da 150e çıkarınca büyümeye başladılar çok şükür. Yani ben ikisini bir arada kullandım. Bildiğim kadarıyla benzer etkilere rağmen etken maddeleri tam olarak aynı değil ama ikisini bir arada kullandığım için hiç sormadım da doktoruma farklarını açıkçası
Sordum doktoruma şimdi çok normal dedi.Tabikide. Perşembe opu oldum 3 gibi. Ogün herşey çok güzeldi tabi ağrı kesici etkisiyle. Sonra hafif regl sancısı gibi kasık ağrım oldu cuma cumartesi gazımda oldu. Bugünde hafif oldu tuvalete gidince azıcık leke geldi. Bide salı transfer dediler bana bugün. Korktum bende. Yarın arayacağım bilsin.
Vallahi o Dr. İsmini duydum hatta arkadaşım ona yaptırdı ama negatif oldu artık çok yorulduk İst. Denemek istiyorzBülent haydardedeoğlunu denediniz mi adanada?
Ben istanbuldan önce bülent beyle görüşmenizi öneririm. Ben ikizlere pozitifim ve İstanbuldaki bir çok merkezden daha iyi sonuç vereceğine inanıyorum.Vallahi o Dr. İsmini duydum hatta arkadaşım ona yaptırdı ama negatif oldu artık çok yorulduk İst. Denemek istiyorz
Senin dr Bülent tıraş mı?Ben istanbuldan önce bülent beyle görüşmenizi öneririm. Ben ikizlere pozitifim ve İstanbuldaki bir çok merkezden daha iyi sonuç vereceğine inanıyorum.
Merhaba canım, ben iğnelerde çok yan etki yaşamamıştım. Sadece ara ara çok hafif sızlama/batma hissediyordum kasıklarımda. Ama yumurtalar 12-14 mm lere ulaştıktan sonra sayıları fazla olduğu için bel ve kasık ağrım başlamıştı opuya kadar da giderek artmıştıCanım ben de fostimon kullanıyorum belimde ve kasıklarımda batma var mide bulantısı halsizlik de oluyor sizin de kullandığınız ilaçta böyle etkiler oldu mu
Bana da eğer ağrı olursa parol vermişti. Benimde ağrım oldu ama dayanılmaz derecede değildi. Umarım en kısa zamanda herşey düzelirKızlar bu çatlatma iğnesi sonrası bel ağrısı ellerim karnım şiş şiş böyle oluyor mu daha önce olmamıştım da ondan merak ettim bir de doktor lavman ve fitil verdiama belim kopuyor
Adana dr bülent haydardedeoğluSenin dr Bülent tıraş mı?
İnşallah en kisa zamanda sizde bebeğinizi kucağiniza alirsiniz. Güvenç Beyin çok iyi bir dr olduğunu bende duydum hatta kararsiz kaldim bülent tıraşa mi gitsem güvenç beye mi diye ikisinden de randevu aldim istanbula gelip görüşücem güvenç beyin bir semineri çiktigi ixin randevuzu ileri bir tarihe vermek istediler bende sadece bülent beyle görüştüm orda devam ettim. Benim patronum güvenç beyin hastasiydi gebe kaldi dogum yapti. Bahçecinin anlaşmali kalabileceğiniz otelleri oluyor arayip merkezden öğrenebilirsiniz. Ulaşım olarak metro kullanabilirsiniz moovit diye bir uygulama var size nereye nasil gideceginizi gösteriyo otobüs metro duraklarina kadararkadaşlar eşimde sperm hareketsizliği ve azlığı var adana 4 kez kayseri 1 kez denedik gebelik bile olmadı artık istanbul düşünüyoruz kaan aydos (ank. üroloji ) bile gittik ama maalesef sonuc alamadık. araştırmalar sonucu istanbul bahceci fulya tüp bebek düsünüyoruz dr. güvenç karlıkaya ama dr. hep kendi takip ediyormuş yani 15 gün istanbulda kalmamız gerekecek ama hiç ist.hakkında bilgim yok aceba şişli bahceci fulya için KALACAK YER nereyi önerirtsiniz bir de sabiha gökçenden bahceci fulyaya nasıl gidecegim (taksi ile bayagı pahalıymış) bu konularda bilgisi olan var ise paylaşabilirse çok minnettar olacagımm.
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde yarin transferimin 6.günü ama erken test yapmaya cesaret edemiyorumkızlar yarın kan vereceğim dua edin banatransferden sonra 6 gün 28 çıkmıştı ama yarın lütfen artmış olsun
Benim doktorum Bülent tıraş sizin de mi bülent beySenin dr Bülent tıraş mı?
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde yarin transferimin 6.günü ama erken test yapmaya cesaret edemiyorum
Evet benimki de bület tıraş, ne durumdasınız şuan ?Benim doktorum Bülent tıraş sizin de mi bülent bey
Şuan transferimin 5.günü günleri sayiyorum☺ bülent beyde ilk denemem toplamda bu 5. Denemem inşallah bu kez rabbim nasip eder.tavsiye etmem neden dersen erken gebelik testi yap ama kan testi erken olduğu için insan tereddüt ediyor
Evet benimki de bület tıraş, ne durumdasınız şuan ?
Benimde Bülent beyle ilk ama 4 transferim diğer 3 üçünü başka bi yerde yaptırdık. İnşallah olumlu sonuçlanır hepimizin ki 27 şubatta transfer oldum. Normalde 10 Mart test günüm ama yarını görmek istiyoruz yinedeŞuan transferimin 5.günü günleri sayiyorum☺ bülent beyde ilk denemem toplamda bu 5. Denemem inşallah bu kez rabbim nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?