şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bülent haydardedeoğlunu denediniz mi adanada?

Çok teşekkür ederim inşallah her şey yolunda ilerler Yarın saat 11 buçuk gibi olacak nasipse canım

Canım ben de fostimon kullanıyorum belimde ve kasıklarımda batma var mide bulantısı halsizlik de oluyor sizin de kullandığınız ilaçta böyle etkiler oldu mu

Sordum doktoruma şimdi çok normal dedi.

Vallahi o Dr. İsmini duydum hatta arkadaşım ona yaptırdı ama negatif oldu artık çok yorulduk İst. Denemek istiyorz
Ben istanbuldan önce bülent beyle görüşmenizi öneririm. Ben ikizlere pozitifim ve İstanbuldaki bir çok merkezden daha iyi sonuç vereceğine inanıyorum.

Kızlar bu çatlatma iğnesi sonrası bel ağrısı ellerim karnım şiş şiş böyle oluyor mu daha önce olmamıştım da ondan merak ettim bir de doktor lavman ve fitil verdi ama belim kopuyor

Canım ben de fostimon kullanıyorum belimde ve kasıklarımda batma var mide bulantısı halsizlik de oluyor sizin de kullandığınız ilaçta böyle etkiler oldu mu
Merhaba canım, ben iğnelerde çok yan etki yaşamamıştım. Sadece ara ara çok hafif sızlama/batma hissediyordum kasıklarımda. Ama yumurtalar 12-14 mm lere ulaştıktan sonra sayıları fazla olduğu için bel ve kasık ağrım başlamıştı opuya kadar da giderek artmıştı

Kızlar bu çatlatma iğnesi sonrası bel ağrısı ellerim karnım şiş şiş böyle oluyor mu daha önce olmamıştım da ondan merak ettim bir de doktor lavman ve fitil verdi ama belim kopuyor
Bana da eğer ağrı olursa parol vermişti. Benimde ağrım oldu ama dayanılmaz derecede değildi. Umarım en kısa zamanda herşey düzelir

İnşallah en kisa zamanda sizde bebeğinizi kucağiniza alirsiniz. Güvenç Beyin çok iyi bir dr olduğunu bende duydum hatta kararsiz kaldim bülent tıraşa mi gitsem güvenç beye mi diye ikisinden de randevu aldim istanbula gelip görüşücem güvenç beyin bir semineri çiktigi ixin randevuzu ileri bir tarihe vermek istediler bende sadece bülent beyle görüştüm orda devam ettim. Benim patronum güvenç beyin hastasiydi gebe kaldi dogum yapti. Bahçecinin anlaşmali kalabileceğiniz otelleri oluyor arayip merkezden öğrenebilirsiniz. Ulaşım olarak metro kullanabilirsiniz moovit diye bir uygulama var size nereye nasil gideceginizi gösteriyo otobüs metro duraklarina kadar

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde yarin transferimin 6.günü ama erken test yapmaya cesaret edemiyorum

tavsiye etmem neden dersen erken gebelik testi yap ama kan testi erken olduğu için insan tereddüt ediyor
Benim doktorum Bülent tıraş sizin de mi bülent bey
Evet benimki de bület tıraş, ne durumdasınız şuan ?

tavsiye etmem neden dersen erken gebelik testi yap ama kan testi erken olduğu için insan tereddüt ediyor

Evet benimki de bület tıraş, ne durumdasınız şuan ?
Şuan transferimin 5.günü günleri sayiyorum☺ bülent beyde ilk denemem toplamda bu 5. Denemem inşallah bu kez rabbim nasip eder.

Şuan transferimin 5.günü günleri sayiyorum☺ bülent beyde ilk denemem toplamda bu 5. Denemem inşallah bu kez rabbim nasip eder.
Benimde Bülent beyle ilk ama 4 transferim diğer 3 üçünü başka bi yerde yaptırdık. İnşallah olumlu sonuçlanır hepimizin ki 27 şubatta transfer oldum. Normalde 10 Mart test günüm ama yarını görmek istiyoruz yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…