şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Sizdeki sorun neydi acaba Bülent Bey sizede gebelik aşisi genetik tarama embriyo yapistirici ve rahim kasilma önleyici ve bagisiklik baskilayici ilac önerdi mi? İnşallah güzel haberler alirsiniz. Sağlikla kucaginiza alin.

Ben de aşırı etki yaratıyor anlamadım ‍♀Daha yeni başladım bugün 4.gün olacak sonu iyi olsun da bu ağrılara razıyım ...

Ben de aşırı etki yaratıyor anlamadım ‍♀Daha yeni başladım bugün 4.gün olacak sonu iyi olsun da bu ağrılara razıyım ...
Amin canım, zor bir süreçmiş gerçekten Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Günaydın kızlar, öncelikle hepimizi 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun
Doktorum aradı az önce. Sonradan gelişen yumurtam da döllenmiş ve sayıları 5’e ulaşmış. Güzel bölünüyorlar dedi
Dün üzülmüştüm ama bugün nasıl da mutluyum. Bana üzgünken destek olanlara tekrar teşekkür ederim
Hepimizin tedavisinin sonucu sağlıklı bebekler olsun umarım

Cook teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin inşallah

Hayırlısı olsun inşallah kuzum benim de kimyasal oldu işte daha yeni yeni kendime geliyorum adet te oldum çok şükür önümüzdeki aylara bakıcaz artık kuzum Allah tan umut kesilmez
Ben ilk tüp bebek denememden sonraki ay gebe kalmıştım. O da kimyasal olmuştu ama öncesinde hiç gebeliğim yok. O yüzden bu ay günleri çok iyi say :) ovulasyon testini yap olur mu

Ben ilk tüp bebek denememden sonraki ay gebe kalmıştım. O da kimyasal olmuştu ama öncesinde hiç gebeliğim yok. O yüzden bu ay günleri çok iyi say :) ovulasyon testini yap olur mu
Bende öyle hissediyorum nedense kuzum ama günlerim değişti ya bide tüp bebek ilaçları etkilemiştir sonuçta yumurtaları ne zaman çatlayacağı belli olmaz diye düşünüyorum adetim biter bitmez çalışmalara devam edicem bu ay ilaç felan da hiç kullanmicam ovulasyon testi kullanıcam mutlaka inşallah olur ya bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…