- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.201
Sizdeki sorun neydi acaba Bülent Bey sizede gebelik aşisi genetik tarama embriyo yapistirici ve rahim kasilma önleyici ve bagisiklik baskilayici ilac önerdi mi? İnşallah güzel haberler alirsiniz. Sağlikla kucaginiza alin.Benimde Bülent beyle ilk ama 4 transferim diğer 3 üçünü başka bi yerde yaptırdık. İnşallah olumlu sonuçlanır hepimizin ki 27 şubatta transfer oldum. Normalde 10 Mart test günüm ama yarını görmek istiyoruz yinede
Ben de aşırı etki yaratıyor anlamadımMerhaba canım, ben iğnelerde çok yan etki yaşamamıştım. Sadece ara ara çok hafif sızlama/batma hissediyordum kasıklarımda. Ama yumurtalar 12-14 mm lere ulaştıktan sonra sayıları fazla olduğu için bel ve kasık ağrım başlamıştı opuya kadar da giderek artmıştı
Amin canım, zor bir süreçmiş gerçekten Allah isteyen herkese nasip eder inşallahBen de aşırı etki yaratıyor anlamadım♀Daha yeni başladım bugün 4.gün olacak sonu iyi olsun da bu ağrılara razıyım ...
Fostimon ve merional yapıyor canım dozu fazla ise bir de. Bende de yapmıştı.Ben de aşırı etki yaratıyor anlamadım♀Daha yeni başladım bugün 4.gün olacak sonu iyi olsun da bu ağrılara razıyım ...
Cook teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin inşallahİnşallah en kisa zamanda sizde bebeğinizi kucağiniza alirsiniz. Güvenç Beyin çok iyi bir dr olduğunu bende duydum hatta kararsiz kaldim bülent tıraşa mi gitsem güvenç beye mi diye ikisinden de randevu aldim istanbula gelip görüşücem güvenç beyin bir semineri çiktigi ixin randevuzu ileri bir tarihe vermek istediler bende sadece bülent beyle görüştüm orda devam ettim. Benim patronum güvenç beyin hastasiydi gebe kaldi dogum yapti. Bahçecinin anlaşmali kalabileceğiniz otelleri oluyor arayip merkezden öğrenebilirsiniz. Ulaşım olarak metro kullanabilirsiniz moovit diye bir uygulama var size nereye nasil gideceginizi gösteriyo otobüs metro duraklarina kadar
Negatif bnmTest yapanlar yokmu kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz
Ben sabah kan verdim saglik ocaginda bekliyorum bakalimTest yapanlar yokmu kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz
İnşallah bir dahaki denemende güzel sonuclar alacaksın canım buna gönülden inanıyorumNegatif bnm
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz kuzumBen sabah kan verdim saglik ocaginda bekliyorum bakalim
Hayırlısı olsun inşallah kuzum benim de kimyasal oldu işte daha yeni yeni kendime geliyorum adet te oldum çok şükür önümüzdeki aylara bakıcaz artık kuzum Allah tan umut kesilmezNegatif bnm
Kuzum geç çıkmaz inşallah ne zaman çıkacakmış sonuçlar sordun mu iyi haberlerini bekliyoruzBen sabah kan verdim saglik ocaginda bekliyorum bakalim
Ben ilk tüp bebek denememden sonraki ay gebe kalmıştım. O da kimyasal olmuştu ama öncesinde hiç gebeliğim yok. O yüzden bu ay günleri çok iyi say :) ovulasyon testini yap olur muHayırlısı olsun inşallah kuzum benim de kimyasal oldu işte daha yeni yeni kendime geliyorum adet te oldum çok şükür önümüzdeki aylara bakıcaz artık kuzum Allah tan umut kesilmez
Dualarım seninleBen sabah kan verdim saglik ocaginda bekliyorum bakalim
Bende öyle hissediyorum nedense kuzum ama günlerim değişti ya bide tüp bebek ilaçları etkilemiştir sonuçta yumurtaları ne zaman çatlayacağı belli olmaz diye düşünüyorum adetim biter bitmez çalışmalara devam edicem bu ay ilaç felan da hiç kullanmicam ovulasyon testi kullanıcam mutlaka inşallah olur ya bakalımBen ilk tüp bebek denememden sonraki ay gebe kalmıştım. O da kimyasal olmuştu ama öncesinde hiç gebeliğim yok. O yüzden bu ay günleri çok iyi say :) ovulasyon testini yap olur mu
Kızlar 8 yumurtam toplanmıştı 8ide devam ediyor şuan şükür ama 3 ü iyi kalite diğerleri yavaş dendi. Yarın 5. Gün taze transfer olacağım. Doktor ill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?