- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.221
Şu an yatıyorum odada beklenilen gibiydi. Hiç çıkmayacak diye korktuğum için mutluyum. En azından yumurta varmış. Ama olgun mu değil mi bilmiyorum. Yarın arayacaklar dedi doktor. Kafam pek yerinde değil yazarken hata yapmıyorumdur umarımKilya canım naptın gittin mi Dr a
Hayırlı uğurlu olsun inşallah cnmKızlar 13 yumurtam toplanmıştı 8ide devam ediyor şuan şükür ama 3 ü iyi kalite diğerleri yavaş dendi. Yarın 5. Gün taze transfer olacağım. Doktor illa taze transfer dedi. Dua edin bana
Canım merakla bekliyorum. Kendimi bekler gibi. Güzel habere inşallahBen sabah kan verdim saglik ocaginda bekliyorum bakalim
Güzel haberlerini bekliyoruz canim heyecanlaCok tsk ederim
Hersey yolunda gider inşallah cnm allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dilerimŞu an yatıyorum odada beklenilen gibiydi. Hiç çıkmayacak diye korktuğum için mutluyum. En azından yumurta varmış. Ama olgun mu değil mi bilmiyorum. Yarın arayacaklar dedi doktor. Kafam pek yerinde değil yazarken hata yapmıyorumdur umarımDua edin banada kızlar sağlıkla döllensinler.
Ayyy insallah cnmmm tsk ederimCanım merakla bekliyorum. Kendimi bekler gibi. Güzel habere inşallah
Amin canım amin inşallahHersey yolunda gider inşallah cnm allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dilerim
Tsk ederim cnm insallah bakalımGüzel haberlerini bekliyoruz canim heyecanla
Amin canımAmin canım, zor bir süreçmiş gerçekten Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
3 Toz 2 su kullanıyorum canım.Sen kaç gün kullanmıştın iğneyiFostimon ve merional yapıyor canım dozu fazla ise bir de. Bende de yapmıştı.
Tam hatırlamıyorum ama 8 yada 9 gün olmalıydı canım3 Toz 2 su kullanıyorum canım.Sen kaç gün kullanmıştın iğneyi
Bende o aksam basladim cnm fitile ertesi gun ignede vardı..Kızlar opudan çıktım doktor progesteron verdi sabah akşam diye bu aşamada alıyormuyduk. Transfer ile başlıyor zannediyordum
Evet kuzum başlanıyor ilaçlarını düzenli ve saati saatine kullan canımKızlar opudan çıktım doktor progesteron verdi sabah akşam diye bu aşamada alıyormuyduk. Transfer ile başlıyor zannediyordum
Sağ ol canımEvet kuzum başlanıyor ilaçlarını düzenli ve saati saatine kullan canım
Canım normal öyle olması korkma birkaç güne geçer inşallah taze transfer mi olacaksın belli miSağ ol canımBir de şu an çok fena sancım var niye böyle oldu anlamadım. Öyle ohss gibi şeyler mümkün değil bende zaten daha önce yaşamamıştım da böyle bir ağrı. Karnımın iğnelendiğini hissediyorum resmen
Canım sonuç ne zaman çıkarmışBende o aksam basladim cnm fitile ertesi gun ignede vardı..
En güzeli canım hem vücudun da dinlenir birazBende öyle hissediyorum nedense kuzum ama günlerim değişti ya bide tüp bebek ilaçları etkilemiştir sonuçta yumurtaları ne zaman çatlayacağı belli olmaz diye düşünüyorum adetim biter bitmez çalışmalara devam edicem bu ay ilaç felan da hiç kullanmicam ovulasyon testi kullanıcam mutlaka inşallah olur ya bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?