şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Dualarım seninle canım

Canımmm ilk anda teselli etmiyor belki bu cümleler seni de çok iyi anlıyorum. İnşallah Rabbim en kısa sürede belki bu işlemlere de gerek kalmadan nasip etsin sana. İlaçların pozitif etkisi olur canım doğal yoldan takip yap muhakkak. Beslenmene dikkat et. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar kafama takıldı bilgim de pek yok sizlere de bi sorayım istedim. Opum oldu 23 yumurtadan 17si olgun 16 sı döllendi dediler. 5. Güne sadece 4 tane kaldı. Biri daha gelişmeye devam ediyor dediler. 6. Günde blastokist sayısı 7 ye çıktı. Şimdi bu sonradan gelen 3 ü ile de şans var mıdır. Doktor yumurtalarda enerji sıkıntısı olduğunu söyledi. Yani daha fazla 5. Güne gitmesini bekliyomuş. Zaten ilk denemem de 3. Günde embriyolar gelişimi durmuştu

Kızlar negatif olduğu için bugunde dr ilaçları birak diyor niye olmadı dedim herşey çok iyiydi bilemiyoruz diyor.ne önerirsiniz dedim histereskopi diyor eğer dondursaydiniz embriyo histereskopi sonrası da onu transfer ederdik diyor tabi biz dondurmadik kalani

Negatif olanlar ilacı bıraktıktan kac gün sonra adet oldunuz
5-10 gün içinde başlıyormuş opu gibi.

Yaşınız 32ymiş. Çok gençsiniz daha. Maalesef tüp bebekte her sefer için 25 yaşındakilerde %60 şans var, 30 larda %50 42 den sonra %20. Embriyo dışarıdan iyi görünüyor ama genetik olarak uygun olmayabiliyormuş. Hatta genetiğe yollanıp normal gelen embriyo bile bazen tutmayabiliyormuş.

Bir dahakine olacak inşallah

Inş kendiligjnden olur diyorum artik

Hep öyle diyorlar. Sebebini bilmiyorlar. Onlar bile Allah'ın takdiri diyor. Nasıl yedekleri dondurmadiniz mi? Yedek kadar önemli bişey yokki canım. Hiç uğraşmadan transfer olurdun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…