- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.241
Canım sende bugün test yapacaktın galibaMaşallah bana da 26 Şubat 5. Gün çift embriyo koyuydu 6. Gün test baktırdım kanda 28 çıktı sanırım benim ki tek gibi.. umarım herşey yolundadır
Dualarım seninle canımŞu an yatıyorum odada beklenilen gibiydi. Hiç çıkmayacak diye korktuğum için mutluyum. En azından yumurta varmış. Ama olgun mu değil mi bilmiyorum. Yarın arayacaklar dedi doktor. Kafam pek yerinde değil yazarken hata yapmıyorumdur umarımDua edin banada kızlar sağlıkla döllensinler.
Kuzum ne yaptın çıktı mı sonucunHayırlı uğurlu olsun inşallah cnm
Hiç üzülmeyin ne olur herşeyde bir hayır vardır inşallah diğer denemenizde olur allahtan umut kesilmezNegatif.....
CanımmmNegatif.....
Canım üzüldüm ama Rabbim inşallah tez vakitte doldursun kucağını kimsenin kucağını boş bırakmasın lütfen ümidini hiç bi zaman kaybetmeNegatif.....
Vakti zamanı daha var demek ki.. Şu anda sizi anlıyorum diyemem ama yaşanabilecek en zor durum ve duygulardan birini yaşıyorsunuz. Gönlünüzce olsun inşallah doğru zamanda.Negatif.....
Negatif.....
Çok üzüldüm canım uzulme desemde üzüleceksin biliyorumNegatif
5-10 gün içinde başlıyormuş opu gibi.Negatif olanlar ilacı bıraktıktan kac gün sonra adet oldunuz
Inş kendiligjnden olur diyorum artik5-10 gün içinde başlıyormuş opu gibi.
Yaşınız 32ymiş. Çok gençsiniz daha. Maalesef tüp bebekte her sefer için 25 yaşındakilerde %60 şans var, 30 larda %50 42 den sonra %20. Embriyo dışarıdan iyi görünüyor ama genetik olarak uygun olmayabiliyormuş. Hatta genetiğe yollanıp normal gelen embriyo bile bazen tutmayabiliyormuş.
Bir dahakine olacak inşallah
Hep öyle diyorlar. Sebebini bilmiyorlar. Onlar bile Allah'ın takdiri diyor. Nasıl yedekleri dondurmadiniz mi? Yedek kadar önemli bişey yokki canım. Hiç uğraşmadan transfer olurdun tekrarKızlar negatif olduğu için bugunde dr ilaçları birak diyor niye olmadı dedim herşey çok iyiydi bilemiyoruz diyor.ne önerirsiniz dedim histereskopi diyor eğer dondursaydiniz embriyo histereskopi sonrası da onu transfer ederdik diyor tabi biz dondurmadik kalani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?