şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hep öyle diyorlar. Sebebini bilmiyorlar. Onlar bile Allah'ın takdiri diyor. Nasıl yedekleri dondurmadiniz mi? Yedek kadar önemli bişey yokki canım. Hiç uğraşmadan transfer olurdun tekrar
Yedek olsa ohss riski yok o kadar tedavi iğne yok ilkinde yedeğim yok diye depresyona girmiştim. Neden dondurmadınız

Herkese tsk ederim kontrol amacli carsamba tekrar kan ver dedi dr ilaclara devam buarada..umudum yok tabi bakalım biraz kendi haline bırakırım sanirim malum tek yumurtaydi yedekte yok..hayırlısı artık..
Hayırlısı olsun canım. Yaşın genç. Her denemede tek yumurta olacağı anlamınada gelmiyor. Bazen daha çok oluyor. Hamile kalacaksın. Zamanı değilmiş sadece.

Herkese tsk ederim kontrol amacli carsamba tekrar kan ver dedi dr ilaclara devam buarada..umudum yok tabi bakalım biraz kendi haline bırakırım sanirim malum tek yumurtaydi yedekte yok..hayırlısı artık..
Kuzum ne desem az kalır biliyorum ama biraz sabır lazım Allah tan umut kesilmez uğraşıcaz olana kadar

Çok iyi anliyorum seni 4 kez yaşadim ve hic birinde yedek embriyom yoktu. Biraz dinlen kendini toparla vakti saati var demekki umudunu hiç kaybetme allahın hazinesinde herşey çok bizimde dualarimiz kabul olacak elbet

Kızlar günaydın
Dün transferden sonraki 9 gün sonucum 96 çıktı. Bana gece karnım ağrıdı baya ve bu gün kanamam olmuş böyle olan var mı?

9-10 gün kanaması olan var mı? (Kahverengi lekenenme)
Bilgim yok ama okuduğum kahverengi ise sorun olmadığı yönündeydi eğer pembe taze kanama ise sorun olabileceği. Yatıp dinlenin hemşireye ulaşmaya çalışın bu arada da. Progesteronu unutmayın tutunma için olduğundan. Bir şey olmaz Allah ın izni ile kanama yaşanabiliyor ilk aylarda.

Kuzum kahverengi kanama ise yerleşme kanamasıdır korkma ama mutlaka hemşireye ulaşıp sor hatta için rahat etmezse kadın doğum a git kanama kırmızı olunca tehlikeli diye biliyorum bende ilaçlarını ihmal etme ağır bir iş yapma yukarı uzanma bebek yerleşiyor büyük ihtimalle içini ferah tut

11.gün hafif bi kanama oldu, progestan iğneye başlattılar, kesildi. Aynı gün pozitif sonucumu öğrendim. 3.gün embriyosuydu. Sizde pozitifsiniz kan sonucunuza göre, hayırlı olsun. Hemşirenize mutlaka ulaşın. Belki ekstra iğne verirler.

Arkadaşlar kullanmış olduğunuz progestan fitil ve hap adet olmamizi mi engelliyor

Evet :) Hem de rahimi bebek için uygun hale getiriyor. Normal döngüde yumurtaladıktan sonra yumurtalar salgılıyor progesteronu. 12 gün salgılıyor, gebelik yoksa birden salgılamayı kesiyor ve adet oluyoruz. Şimdi dışarıdan progesteronu alıyoruz ki rahim uygun olsun ve adet başlamasın.

Tsk ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…