- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.281
O kadar çok olan duydum ki. Tüp bebekte kanama çok yaygın malesef. Geçmiş olsun canim9-10 gün kanaması olan var mı? (Kahverengi lekenenme)
Çoook sevindim her şeyin yolunda olmasına.Ben yarın gidicem, cetrodite var evde 6 tane muhtemelen bana da yarın başlatır. Geldik çift iğneli günlere
4 gün kullanmistim benÇift iğneli günlerden sonra ne oluyor canım cetrodite ben de yarın sabah başlıycam uzun sürer mi iğnelere devam etmem baş ağrısı halsizlik öldürdü beni
Ay ben de ayni seyleri yasamistim... Dayan az kaldi. Gonalf ve cetrotide i birlikte 4 gun kullanmistim ben.Çift iğneli günlerden sonra ne oluyor canım cetrodite ben de yarın sabah başlıycam uzun sürer mi iğnelere devam etmem baş ağrısı halsizlik öldürdü beni
Aile hekimine yazdırabiliyorsunuz sanırım ilk ikisini diğerini duymadımKızlar merhaba
Prolutex, progestan fitil, hibor 7500 SGK karşılıyor mu? Bilen var mı?
Çift iğneli günlerden sonra yumurta toplamaya geçiliyor canım yaklaşık 4 gün kadar kullanırsın sanırımÇift iğneli günlerden sonra ne oluyor canım cetrodite ben de yarın sabah başlıycam uzun sürer mi iğnelere devam etmem baş ağrısı halsizlik öldürdü beni
Hersey yolunda mı ulastınız mı bülent beyeKızlar merhaba
Bende merional 150 iki toz bir su ile 5 gün cetrotide kullandım, sonra toplama oldu canım. Azcık daha sayan sonu güzel olacak inşallahÇift iğneli günlerden sonra ne oluyor canım cetrodite ben de yarın sabah başlıycam uzun sürer mi iğnelere devam etmem baş ağrısı halsizlik öldürdü beni
Benim biraz uzun sürdü sanırım canım, 7 gün cetrodite ile gonal f devam ettim, sonra çatlatma iğnesi ve 2 gün daha cetrodite olarak bitirdik... Bende hiç yan etki yapmadı ama son günler böbrek kasık ağrım hariç. Cetrodite i 11 de gonal f i 17 de vuruyordum. Saatlerinden mi acabaÇift iğneli günlerden sonra ne oluyor canım cetrodite ben de yarın sabah başlıycam uzun sürer mi iğnelere devam etmem baş ağrısı halsizlik öldürdü beni
Progestan kapsül ve iğneyi karşılıyor digerini kullanmadigim için bilemiycemKızlar merhaba
Hibor kan sulandirici sanirim ben oksapar kullaniyorum onu karsiliyo devlet ama hiboru bilmiyorum canim. Kilyanin dedigi gibi aile hekimine yazdirabilirsin.Kızlar merhaba
Sadece prolutex i karsilamiyor. Diğerlerini aile hekimi yazıyor. Prolutex için arkadaşım kadın doğumcu belki yazar diye gitti. Onlarda yazamiyormus. Neden hibor yazdılar ocsapar bulunamıyor diyemi? Ocsapar heryerde var artık.Kızlar merhaba
Umarım hepsi gider 5. güne, kaliteleri bol olsunKızlar opuda 9 yumurtam toplanmış 7si döllenmiş dedi doktor 5e kaçı gider merak ediyorum, bir de opudan sonra kaçıncı gün adet olurum
Ben adet günüm geldiğinde oluyordum. 5. Güne gitme konusu çok değişken. Hepsi gidende var. 1 tanesi gidende var. İns sizin hepsi gider.Kızlar opuda 9 yumurtam toplanmış 7si döllenmiş dedi doktor 5e kaçı gider merak ediyorum, bir de opudan sonra kaçıncı gün adet olurum
Yarın sabah tekrar kan verip bakacağız sonrasında belli olacak ama normal dediHersey yolunda mı ulastınız mı bülent beye
Bilmiyorum ki onu yazdılarSadece prolutex i karsilamiyor. Diğerlerini aile hekimi yazıyor. Prolutex için arkadaşım kadın doğumcu belki yazar diye gitti. Onlarda yazamiyormus. Neden hibor yazdılar ocsapar bulunamıyor diyemi? Ocsapar heryerde var artık.
Progestan fitili ödemiyor 3-4 eczane sormustum aynı şeyi söylemişti 21 tane var 175 liraya almıştım ben..Kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?