şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Çift iğneli günlerden sonra ne oluyor canım cetrodite ben de yarın sabah başlıycam uzun sürer mi iğnelere devam etmem baş ağrısı halsizlik öldürdü beni
Çoook sevindim her şeyin yolunda olmasına. Ben yarın gidicem, cetrodite var evde 6 tane muhtemelen bana da yarın başlatır. Geldik çift iğneli günlere

Çift iğneli günlerden sonra ne oluyor canım cetrodite ben de yarın sabah başlıycam uzun sürer mi iğnelere devam etmem baş ağrısı halsizlik öldürdü beni
Ay ben de ayni seyleri yasamistim... Dayan az kaldi. Gonalf ve cetrotide i birlikte 4 gun kullanmistim ben.

Çift iğneli günlerden sonra yumurta toplamaya geçiliyor canım yaklaşık 4 gün kadar kullanırsın sanırım

Bende merional 150 iki toz bir su ile 5 gün cetrotide kullandım, sonra toplama oldu canım. Azcık daha sayan sonu güzel olacak inşallah

Benim biraz uzun sürdü sanırım canım, 7 gün cetrodite ile gonal f devam ettim, sonra çatlatma iğnesi ve 2 gün daha cetrodite olarak bitirdik... Bende hiç yan etki yapmadı ama son günler böbrek kasık ağrım hariç. Cetrodite i 11 de gonal f i 17 de vuruyordum. Saatlerinden mi acaba

Kızlar merhaba
Prolutex, progestan fitil, hibor 7500 SGK karşılıyor mu? Bilen var mı?
Sadece prolutex i karsilamiyor. Diğerlerini aile hekimi yazıyor. Prolutex için arkadaşım kadın doğumcu belki yazar diye gitti. Onlarda yazamiyormus. Neden hibor yazdılar ocsapar bulunamıyor diyemi? Ocsapar heryerde var artık.

Kızlar opuda 9 yumurtam toplanmış 7si döllenmiş dedi doktor 5e kaçı gider merak ediyorum, bir de opudan sonra kaçıncı gün adet olurum
Umarım hepsi gider 5. güne, kaliteleri bol olsun Adet için bir şey söyleyemeyeceğim canım çünkü ben de işk defa opu oldum.

Kızlar opuda 9 yumurtam toplanmış 7si döllenmiş dedi doktor 5e kaçı gider merak ediyorum, bir de opudan sonra kaçıncı gün adet olurum
Ben adet günüm geldiğinde oluyordum. 5. Güne gitme konusu çok değişken. Hepsi gidende var. 1 tanesi gidende var. İns sizin hepsi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…