şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Eminmisin cnm?ben nereye sorduysam ödemiyor dedi progestan fitili özel almıştım
Progestan 200 mg diyosun degilmi canım. Onu karsiliyorlar. Ben Aile hekimine yazdiriyorum her seferinde... Acaba her aile hekimi yazmıyor mu

Ben yazdırmadım hiç ama daha önce burada söylemişlerdi aile hekimine rica ederseniz yazıyor diye.
Ben surekli alisveris yaptigim yerden aldım yani belki markadan farkediyordur hatta estrofemi gunde 3 kez 2 tb aldigim icin elinizde var görünüyor varsa tanidiklarinizin üstüne yazdirin sürekli ücret odemeyin diye uyardı..

Sizdeki sorun neydi acaba Bülent Bey sizede gebelik aşisi genetik tarama embriyo yapistirici ve rahim kasilma önleyici ve bagisiklik baskilayici ilac önerdi mi? İnşallah
Progestan fitili ödemiyor 3-4 eczane sormustum aynı şeyi söylemişti 21 tane var 175 liraya almıştım ben..
Ödüyor. Ücret çıkmıyor onda ... 200 mg olan. (30 lu paket)

Şaka mi bu yaa acaba markami farkli lutinus 200 mg fitildi benim sizinki ne ??
Adı progestan canım. Markası farklı belki ondandır. Mesela devlet her folik asitide karşılamıyor 5 mg olanı veriyor ama 5 mg çok yüksek. O yüzden almıyorum. Neden böyle sınırlamalari var anlamıyorum.

Ben surekli alisveris yaptigim yerden aldım yani belki markadan farkediyordur hatta estrofemi gunde 3 kez 2 tb aldigim icin elinizde var görünüyor varsa tanidiklarinizin üstüne yazdirin sürekli ücret odemeyin diye uyardı..
Ay estrofemi günde tek kullanıyormuşuz gibi hesaplıyorlar Fitilde öyle fitili günde üç kez koyuyorum devlet günde 1 koyuyorum diye hesaplıyor. Zamanı gelmeden tabi ücretli almak gerekiyor

Bende merional 150 iki toz bir su ile 5 gün cetrotide kullandım, sonra toplama oldu canım. Azcık daha sayan sonu güzel olacak inşallah
Halsizlik baş ağrısı muazzam derecede gözlerim kapanıyor böyle ağrıdan.Sonu güzel olsun diye katlanmıyor muyuz hepimiz rabbim bizim de dualarımızı işitir inşallah siz şu an ne durumdasınız peki

Bende 5 te birini cetroditeyi de 9 da olucam bilmiyorum ki benim bünyemle alakalı sanırım ama sabrın sonu selamet olur umarım

Adı progestan canım. Markası farklı belki ondandır. Mesela devlet her folik asitide karşılamıyor 5 mg olanı veriyor ama 5 mg çok yüksek. O yüzden almıyorum. Neden böyle sınırlamalari var anlamıyorum.
Sağ olsun ozel dr.a gidince hepsini nerdeyse ozel yazmis folik asit balik yagi bu fitili hep parayla aldim ozele geliyoruz diye sanki para basıyoruz ya ilk kez yaptırmanın cahilligi diyelim ikinciyi denersem gözüm açıldı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…