- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.301
Eminmisin cnm?ben nereye sorduysam ödemiyor dedi progestan fitili özel almıştımAile hekimine yazdırabiliyorsunuz sanırım ilk ikisini diğerini duymadım
Progestan 200 mg diyosun degilmi canım. Onu karsiliyorlar. Ben Aile hekimine yazdiriyorum her seferinde... Acaba her aile hekimi yazmıyor muEminmisin cnm?ben nereye sorduysam ödemiyor dedi progestan fitili özel almıştım
Fitili karşılıyor canım ben aşılamada aldığımda karşıladıEminmisin cnm?ben nereye sorduysam ödemiyor dedi progestan fitili özel almıştım
Şaka mi bu yaa acaba markami farkli lutinus 200 mg fitildi benim sizinki ne ??Progestan 200 mg diyosun degilmi canım. Onu karsiliyorlar. Ben Aile hekimine yazdiriyorum her seferinde... Acaba her aile hekimi yazmıyor mu
Markası ne cnm benim lutinus fitildi ?Fitili karşılıyor canım ben aşılamada aldığımda karşıladı
Ben yazdırmadım hiç ama daha önce burada söylemişlerdi aile hekimine rica ederseniz yazıyor diye.Eminmisin cnm?ben nereye sorduysam ödemiyor dedi progestan fitili özel almıştım
Ben surekli alisveris yaptigim yerden aldım yani belki markadan farkediyordur hatta estrofemi gunde 3 kez 2 tb aldigim icin elinizde var görünüyor varsa tanidiklarinizin üstüne yazdirin sürekli ücret odemeyin diye uyardı..Ben yazdırmadım hiç ama daha önce burada söylemişlerdi aile hekimine rica ederseniz yazıyor diye.
Sizdeki sorun neydi acaba Bülent Bey sizede gebelik aşisi genetik tarama embriyo yapistirici ve rahim kasilma önleyici ve bagisiklik baskilayici ilac önerdi mi? İnşallah
Ödüyor. Ücret çıkmıyor onda ... 200 mg olan. (30 lu paket)Progestan fitili ödemiyor 3-4 eczane sormustum aynı şeyi söylemişti 21 tane var 175 liraya almıştım ben..
Özelden aldığın reçeteyle değil tabiki sağlık ocağına yazdırmak gerekÖdüyor. Ücret çıkmıyor onda ... 200 mg olan. (30 lu paket)
Adı progestan canım. Markası farklı belki ondandır. Mesela devlet her folik asitide karşılamıyor 5 mg olanı veriyor ama 5 mg çok yüksek. O yüzden almıyorum. Neden böyle sınırlamalari var anlamıyorum.Şaka mi bu yaa acaba markami farkli lutinus 200 mg fitildi benim sizinki ne ??
Ay estrofemi günde tek kullanıyormuşuz gibi hesaplıyorlarBen surekli alisveris yaptigim yerden aldım yani belki markadan farkediyordur hatta estrofemi gunde 3 kez 2 tb aldigim icin elinizde var görünüyor varsa tanidiklarinizin üstüne yazdirin sürekli ücret odemeyin diye uyardı..
Progestan canım markası marka farklı olabilirMarkası ne cnm benim lutinus fitildi ?
Sayıyı kimse bilemez canım, regl günü de değişkenlik gösteriyor ben 5. Gün oldum, 14. Gün olanlar da varKızlar opuda 9 yumurtam toplanmış 7si döllenmiş dedi doktor 5e kaçı gider merak ediyorum, bir de opudan sonra kaçıncı gün adet olurum
Teşekkür ederim canım4 gün kullanmistim ben
Gerçekten bu kadar kötü olacağımı düşünmemiştim iğnelerde sonu güzel olsun diye katlanıyoruz rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasınAy ben de ayni seyleri yasamistim... Dayan az kaldi. Gonalf ve cetrotide i birlikte 4 gun kullanmistim ben.
Halsizlik baş ağrısı muazzam derecede gözlerim kapanıyor böyle ağrıdan.Sonu güzel olsun diye katlanmıyor muyuz hepimiz rabbim bizim de dualarımızı işitir inşallahBende merional 150 iki toz bir su ile 5 gün cetrotide kullandım, sonra toplama oldu canım. Azcık daha sayan sonu güzel olacak inşallah
Bende 5 te birini cetroditeyi de 9 da olucam bilmiyorum kiBenim biraz uzun sürdü sanırım canım, 7 gün cetrodite ile gonal f devam ettim, sonra çatlatma iğnesi ve 2 gün daha cetrodite olarak bitirdik... Bende hiç yan etki yapmadı ama son günler böbrek kasık ağrım hariç. Cetrodite i 11 de gonal f i 17 de vuruyordum. Saatlerinden mi acaba
Benimki 30 lu degildi işte lutinus markasi 21 tane var icinde onuda odemiyorduÖdüyor. Ücret çıkmıyor onda ... 200 mg olan. (30 lu paket)
Benimki lutinus diye bi marka işte ondan ücretleydiProgestan canım markası marka farklı olabilir
Sağ olsun ozel dr.a gidince hepsini nerdeyse ozel yazmis folik asit balik yagi bu fitili hep parayla aldim ozele geliyoruz diye sanki para basıyoruz ya ilk kez yaptırmanın cahilligi diyelim ikinciyi denersem gözüm açıldı yani..Adı progestan canım. Markası farklı belki ondandır. Mesela devlet her folik asitide karşılamıyor 5 mg olanı veriyor ama 5 mg çok yüksek. O yüzden almıyorum. Neden böyle sınırlamalari var anlamıyorum.
Aylin hanim benimki lutinus marka 21 li bir fitildi okadar bilgim var tabiki sordum sorusturdum ozel bu ucretli dediler teyit edip aldim..Özelden aldığın reçeteyle değil tabiki sağlık ocağına yazdırmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?