şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bana ilaçların yan etkisi olmadı çok şükür, umarım seninki de en kısa zamanda geçer Ben opu oldum, bir aksilik çıkmazsa perşembe transferim olacak

İlk denemede benimde haberim yoktu. Özelde hiç bu konuda bilgi vermiyorlar. 1400 TL vermiştim. İkinci denemede sağlık ocagina yazdirinca prolutex hariç 75 TL tutmuştu şaka gibi

Adı progestan canım. Markası farklı belki ondandır. Mesela devlet her folik asitide karşılamıyor 5 mg olanı veriyor ama 5 mg çok yüksek. O yüzden almıyorum. Neden böyle sınırlamalari var anlamıyorum.
Gün aşırı kullanabilirsin alıp, folik asitte marka önemli değil demişti doktor ben aldım folbiolu

Pardon yanlış yazmışım
9.test sonucum 96
11. Test sonucum 139 çıktı
2 katı artış gözükmüyor negatif olarak düşünmeli miyim?
Canım hemen kötü düşünme iki gün sonra tekrar baktır ilaçlarını da ihmal etme seninki tam iki kat artmamış ama sonuçta yüzde 60 a artışı normal kabul ediyorlar 150 küsür e yakın bir değer çıkmış kötü değil bence

Pardon yanlış yazmışım
9.test sonucum 96
Canım kötü düşünme %60 artıyor olması yeterli doktorlar garanti olsun diye 2 katı diyorlar ama herkesin vücudu ve hormonları farklı

Pardon yanlış yazmışım
9.test sonucum 96
Hemen stres yapma canım artışın iyi durumda şu an cuma günü tekrar test yaptır ilaçlarını kullan dinlen kafanı rahat tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…