- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.321
Bana ilaçların yan etkisi olmadı çok şükür, umarım seninki de en kısa zamanda geçerHalsizlik baş ağrısı muazzam derecede gözlerim kapanıyor böyle ağrıdan.Sonu güzel olsun diye katlanmıyor muyuz hepimiz rabbim bizim de dualarımızı işitir inşallahsiz şu an ne durumdasınız peki
Canım naptın nasılsın ulaştın mı doktoraKızlar merhaba
Prolutex, progestan fitil, hibor 7500 SGK karşılıyor mu? Bilen var mı?
İlk denemede benimde haberim yoktu. Özelde hiç bu konuda bilgi vermiyorlar. 1400 TL vermiştim. İkinci denemede sağlık ocagina yazdirinca prolutex hariç 75 TL tutmuştu şaka gibiSağ olsun ozel dr.a gidince hepsini nerdeyse ozel yazmis folik asit balik yagi bu fitili hep parayla aldim ozele geliyoruz diye sanki para basıyoruz ya ilk kez yaptırmanın cahilligi diyelim ikinciyi denersem gözüm açıldı yani..
Güzel haberlerini bekliyorum canım.Yan etkisi olduğu için güzel sonuç alamıycam diye korkuyorum...Bana ilaçların yan etkisi olmadı çok şükür, umarım seninki de en kısa zamanda geçerBen opu oldum, bir aksilik çıkmazsa perşembe transferim olacak
Gün aşırı kullanabilirsin alıp, folik asitte marka önemli değil demişti doktor ben aldım folbioluAdı progestan canım. Markası farklı belki ondandır. Mesela devlet her folik asitide karşılamıyor 5 mg olanı veriyor ama 5 mg çok yüksek. O yüzden almıyorum. Neden böyle sınırlamalari var anlamıyorum.
Marka değilde yüksek folik asit otizme neden oluyor diye duymuştum. Gün asıri olursa belki dediğiniz gibi sıkıntı olmazGün aşırı kullanabilirsin alıp, folik asitte marka önemli değil demişti doktor ben aldım folbiolu
Ulaştım lekelenmenin normal olduğunu söyledi dinlen dedi bu gün tekrar kan testi verdim sonuç bekliyorumCanım naptın nasılsın ulaştın mı doktora
Canım önceki kan testi ni hangi gün yaptırmıştın9. Gün sonucum 139 çıktı kızlar az değil mi?
Pardon yanlış yazmışımCanım önceki kan testi ni hangi gün yaptırmıştın
Önceki kan testinden 48 saat geçince %60 artmış olmalı deniliyor önceki kaçtı9. Gün sonucum 139 çıktı kızlar az değil mi?
Bazen yavaşlayabilenler de olmuş, doktorunuza bilgi verdiniz miPardon yanlış yazmışım
9.test sonucum 96
11. Test sonucum 139 çıktı
2 katı artış gözükmüyor negatif olarak düşünmeli miyim?
Canım hemen kötü düşünme iki gün sonra tekrar baktır ilaçlarını da ihmal etme seninki tam iki kat artmamış ama sonuçta yüzde 60 a artışı normal kabul ediyorlar 150 küsür e yakın bir değer çıkmış kötü değil bencePardon yanlış yazmışım
9.test sonucum 96
Bence kötü değil canım Dr a sordun mu %60 artmasini kabul ediyorlarPardon yanlış yazmışım
9.test sonucum 96
Canım kötü düşünme %60 artıyor olması yeterli doktorlar garanti olsun diye 2 katı diyorlar ama herkesin vücudu ve hormonları farklıPardon yanlış yazmışım
9.test sonucum 96
Anladım canım evet bol bol dinlen bakalım artış olmuş mu kan değerinde inşallah olmuşturUlaştım lekelenmenin normal olduğunu söyledi dinlen dedi bu gün tekrar kan testi verdim sonuç bekliyorum
Hemen stres yapma canım artışın iyi durumda şu an cuma günü tekrar test yaptır ilaçlarını kullan dinlen kafanı rahat tut canımPardon yanlış yazmışım
9.test sonucum 96
Valla allaha havale ediyorum ayıptır günahtır yaa farka bak..İlk denemede benimde haberim yoktu. Özelde hiç bu konuda bilgi vermiyorlar. 1400 TL vermiştim. İkinci denemede sağlık ocagina yazdirinca prolutex hariç 75 TL tutmuştu şaka gibi
Moralim bozuldu tabi birazHemen stres yapma canım artışın iyi durumda şu an cuma günü tekrar test yaptır ilaçlarını kullan dinlen kafanı rahat tut canım
Canım mozaik zaten çok paracı bi hastane onların dememesi normalValla allaha havale ediyorum ayıptır günahtır yaa farka bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?