şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar benim ilk denememdi bu tüp bebek kimyasal oldu sizce tekrar ne zaman başlamalıyım tedaviye sperm değerleri normal benim pko var iki yumurtalık ta prolaktin de 45 çıkmıştı tedaviye başlamadan önce dostinex kullandım belki düşmüştür bilmiyorum ama adetliyken gidemedim doktora kilom da fazla 162 boy 75 kiloyum kilo da vermem gerekiyor ama hiç hevesim yok başka bir doktorum kilo verince pko geçer senin daha başlangıç demişti ama ben kilo vermedim tabi adetlerim de genelde 28 günde bir oluyor 5 gün sürüyor arada birkaç gün gecikmeler var tabi hayıt otu ya da clife diye bişey varmış bunları mı yapsam diyorum kafam çok karışık ya da bir süre kendiliğinden olmasını beklicem sizin tavsiyeniz varsa teşekkür ederim

Birde kimyasal gebelik te olsa tüp bebek te başarı sayılır mı bilen var mı ya tekrar aynı doktoruma gitmeyi düşünmüyorum çünkü eğer gidersem Ankara bahçeci düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum

Canım bence prolaktini düşür ben agnucaston diye bi ilaç kullanmıştım hayıt tohumlu araştır netten prolaktinimi çok düşürdü şükür tabi doktor kontrolünde yap canım bunu aşırı düşmesi iyi değil çünkü 3 4 ay bence sağlıklı beslen kilo ver gerekirse diyetisyenden yardım al sonra dene bu dönemde de ovülasyon testleri kullan ama belli olmaz tüpten sonra kendiliğinden hamile kalan çok var

Teşekkür ederim canım bende dostinex e devam ediyordum hafta da iki kez yarım kullanıcam hamile kalırsam da bırakıcam ilacı bir sonraki adet te gidip hormon tahlili yaptırıcam bakalım

Teşekkür ederim canım bende dostinex e devam ediyordum hafta da iki kez yarım kullanıcam hamile kalırsam da bırakıcam ilacı bir sonraki adet te gidip hormon tahlili yaptırıcam bakalım
Dostinex bende kullandım bende etki yapmadı canım tekrar arttı

Benim bildiğim başarı sayılmıyor canım. Bence iyi bir diyetisyen araştır. Kendine iki üç ay süre ver belki hem kilo verince kendiliğinden gebe kalırsın. Hormonlarını da ara ara takip ettirip ilaçlarını kullan. Yani ben olsam öyle yapardım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.

Öyle yapmaya çalışıcam kuzum inşallah faydası olur ve kilo veririm

Bana merkezim 11 gün verenileceklerini söylemisti
Merkezimin rapor yazma hakkı yok sgk anlaşması olmadığı için. Bugün devletten randevu aldım saatlerce bekledim stres sinir. Veremeyeceğini söyledi jinekolog. Hamilelik olursa belki imiş. Bu durumda transfere bile gitmem çok zor. Canım aşırı sıkkın. Nasıl böyle bir şey olabilir yasal bir hak filan tanınamaz mı resmen rezil oluyoruz. Yeni döndüm elim boş hastaneden sinirden ağlayarak. Merkezi aradım bari kesin yarın olacaksa başka bir yol düşüneyim diye biz ararız dediler kapattılar. Sen ararsında akşam arıyorsun ben o saat nasıl izin alabilirim ayarlayabilirim. Zaten stresli bir süreç ona buna dert anlatmaya çalışmaktan canımdan bezdim. Bu kadar mı zor bir şey istiyorum ya da haksız bir şey talep ediyorum. Keyfimden istemiyorum ki işim iki saat mesafede üstelik yolu kötü hoplaya zıplaya gidiyoruz anlayışlı amirim yok. Bütün belgelerimi de gösterdim doktora. Anlam veremiyorum doktorlara da.

Çok haklısınız bu sürecye bide buna stres oluyoruz devlettekiler hayatta vermez kendim hastanede calisiyorum inanın isimi hallettiremiyorum özel hastaneye gidin bence ben opuya hazirlanirken kayseri acıbadem den aldım hemen verdi asıl dr bülent tıras onlarinda sgk anlasmasi yok ama sordum transferde veririz dediler

Yillik izin hakkınız felan yok mu bide aile hekimini arasanız anlatsanız belki o verir

Evet hemşireme ulaştım. Değer pozitif ama şuan nötr durumdayız diyor cuma günü kan vereceğim. Son durum tekrar bi kan isteyebiliriz onlardan sonra belli olacak diyor
İnsallah hersey cok güzel olur kalbinizi ferah tutun tutunmaya calisıyordur belki eminim cok moral bozucudur ama elden gelen bisey yok iyi düsünelim iyi olsun

Canım seni korkutmak istemem ama transfer sonrası mutlaka istirahat şart bana ilaçlar iğneler için bile yarım saatlik yola gitme dediler evde öğrettim de eşime eşim yaptı hep ben sağlıkçı olduğum için biliyordum yani mutlaka bir yolunu bulup izin alman lazım canım ya da transfer i ertele bir müddet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…