şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ah canım şimdi merkezden arandım. Sarılık geçirmişim yakın zamanda. Doktorum ertelemeyi önerdi. Ben tahlilleri önce verdim anestezi uzmanının dikkatini sarılık geçirmiş olmam çekmiş doktoruma söylemiş. O da mikrobiyoloji uzmanını aramış o da erteleyin demiş. Doktorda bana teklif etti. Dondurmak için. Sorun olmasın dedim bozulursa diye. Endişe etme rahim müsait olmasa zaten bekleyecektik mecburen dedi. Peki dedim ((((

Hayırlısı olsun inşallah kuzum sıkma canını herşey de vardır bir hayır öyle düşünmeye çalış kaçıncı gün embriyosu dondurulucak kalitesi nasıl bilgi verdiler mi canım

Kızlar (11-12)test gününde beta sı 100-150 çıkan var mı?
Canım herkesin değeri farklı oluyor ona göre bakma sen önemli olan iki gün de bir iki katına ya da yüzde 60 a varan artışların olması eğer canın sıkılıyorsa dayanamicaksan yarın da kan testi yaptır en azından artışı görürsen için rahatlar seni çok iyi anlıyorum kuzum benim de 20 den 62 ye sonra 71 e çıktı bir gün sonra bir daha verdim 80 e çıktı üç gün sonra verdim 34 e düşmüştü artık zaten tahmin etmiştim böyle olacağını ama senin durumun daha iyi bak değerlerin yüksek sadece bugünkü biraz az artmış öncekilere göre bence yarında kan testi yaptır için rahatlasın

Kizlar az once uyarici olmasi icin verilen gonapeptyl ignemide yaptıım hadi bakalım bebiskooo tutanma zamani artık bi zahmet
Banada şimdi verdi canım adetin 21. Günü yapcam adetin 2. Gününe kadar ne için kullanılıyor bu

Hakkinda hayırlısı olsun cnm üzülme dikkatten kaçıp transfer olup bu yuzden tutmasa daha kötü olurdu gec olsun güç olmasin demisler

Kizlar ben bugün dayanamadim kan testi verdim sonucum 181 çıktı 5. Gün transferi bugün 8.gün Cuma tekrar vereceğim kan inşallah artarak devam eder dua edin ben hepinize ediyorum.
Cok sevindim senin adina cnm kandil gününde dilerim ki tamamina erdirsin rabbim saglikla insallah

Hayırlısı olsun inşallah kuzum sıkma canını herşey de vardır bir hayır öyle düşünmeye çalış kaçıncı gün embriyosu dondurulucak kalitesi nasıl bilgi verdiler mi canım
3.gün kalitesi ne düzeyde bilmiyorum zaten yumurtam yok ama çok iyi olduğunu zannetmiyorum. Şimdi düşünüp durcam ya bozulursa ya şöyle ise ya böyle ise. Sarılık nerden kapabilirim karantinayı karantina gibi yaşadım gerçekten zaten. Bir de anestezi doktorunun opu esnasında dosyama bakarken dikkatini çekmesi doktoruma söylemesi onun mikrobiyoloji uzmanına danışması. Benim burada izin için kriz geçirmem. Onların uzmandan dönüş bekliyor olması. Kaos resmen Sen ne kadar çabalasanda her şey olacağına varıyor. Rabbim sonunu hayır eylesin.

Kac yumurta cikti sende cnm?

Cok sevindim senin adina cnm kandil gününde dilerim ki tamamina erdirsin rabbim saglikla insallah
İnşallah Canim hepimiz kucagimiza alalim yavrularimizi kimse evlatsiz kalmasin.Allah bu yolda cabalayan uğraşan kullarini en kisa zamanda sevindirsin. 5. Denemem bu Allahtan umudumu hiç kesmedim sizde kesmeyin

Hakkinda hayırlısı olsun cnm üzülme dikkatten kaçıp transfer olup bu yuzden tutmasa daha kötü olurdu gec olsun güç olmasin demisler
Allah razı olsun canım. İşte ne bileyim yani karantina döneminde nasıl becerdim sarılık olmayı ciddi manada sıkı bir şekilde kimse ile görüşmemeye maske mesafe dışarıdan yememe filan aşırı özen gösterdim bir de ben burada izin için savaş veriyorum onlar sarılık için görüş topluyorlar ne denir ki vakti değilmiş. İnşallah embriyo bozulmaz elimde alternatif bir yumurta yok ondan aşırı stres yapmam. Umarım benimle kalır Heyecanla stresle beklemeye devam.

İnşallah Canim hepimiz kucagimiza alalim yavrularimizi kimse evlatsiz kalmasin.Allah bu yolda cabalayan uğraşan kullarini en kisa zamanda sevindirsin. 5. Denemem bu Allahtan umudumu hiç kesmedim sizde kesmeyin
Gercekten tebrik ediyorum sizi ben daha ilk denemede yıkıldım hemen cesaretim yok.gercekten dualarim sizinle

3 tane canım. İlk aşamada döllenmişler ama gelişimi tamamlanmadı kaç tane kalacak bilmiyorum. Bir tane olgun vardı. Embriyologlar tekrar arar dediler ama bilmiyorum her şey çorba oldu
Insallah guzel olur hersey cnm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın elden baska bisey gelmez artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…