şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Aynen öyle kuzum benim inan eğer zamanı gelmişse bebişin önünde kimse duramaz düşük kalite de olsa tutunur ama zamanı değilse birinci kalite bile olsa tutunmuyor ilaçlar fayda etmiyor en güzeli Allah'a tevekkül edip elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmak verende Allah alanda hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bu hayırlı gecede Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebişleri çifter çifter hemde

İnşallah Canim hepimiz kucagimiza alalim yavrularimizi kimse evlatsiz kalmasin.Allah bu yolda cabalayan uğraşan kullarini en kisa zamanda sevindirsin. 5. Denemem bu Allahtan umudumu hiç kesmedim sizde kesmeyin
Bizlere de dua et kuzum inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin daha önce hep negatif mi olmuştu tüp bebek denemelerin ben daha ilk denemede yıldım tekrar nasıl yapıcam diye düşünüyorum kara kara Allah sabrını da veriyor demek ki emeklerinin karşılığını alırsın inşallah kuzum benim

Allah razı olsun kızlar. Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallah Öyle ruhlar aleminde varsa gelecek bir şekilde yoksa her şey bahane... insan aciz ilk anda o sabrı gösteremiyor... Hepimiz için hayırlısı olsun

Kizlar ben bugün dayanamadim kan testi verdim sonucum 181 çıktı 5. Gün transferi bugün 8.gün Cuma tekrar vereceğim kan inşallah artarak devam eder dua edin ben hepinize ediyorum.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim kolaylaştırsın yolculuğunuzu

Sağ ol canım transferim ertelendi az önce ama aklımda bulunsun rapor için zorlayayım doktorları
Hakkında hayırlısı olsun canım geç olsun ama sonu güzel olsun inşallah. Ben hemşireme transferden sonra 2 gün yatsam yetermi is yerim sorun yapıyor dediğimde transferden sonra yasal olarak 10 gün rapor alma hakkın var hiçbirşey yapamazlar demisti.

Kizlar ben bugün dayanamadim kan testi verdim sonucum 181 çıktı 5. Gün transferi bugün 8.gün Cuma tekrar vereceğim kan inşallah artarak devam eder dua edin ben hepinize ediyorum.
Canımmm çok sevindim sağlıcakla ilerlesin değerin sağlıcakla al kucağına darısı bizlere inşallah

Canim etmezmiyim her namazimda ediyorum sizlere dua. Ilk denemede kimyasal oldu sonra 2 kez negatif sonrada embriyo 3.gumden sonra gelismedi. Benim tavsiyem cok iyi bir merkeze ve soktora gitmeniz tecrubeli bir doktor ve iyi bir hastane cok onemli

Ah laf anlatılmıyor ki bazılarına canım ne çekiyoruz laf anlamazlar yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…