- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.381
Allah razı olsun canım sağ ol hepimiz içinInsallah guzel olur hersey cnm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın elden baska bisey gelmez artik
Aynen öyle kuzum benim inan eğer zamanı gelmişse bebişin önünde kimse duramaz düşük kalite de olsa tutunur ama zamanı değilse birinci kalite bile olsa tutunmuyor ilaçlar fayda etmiyor en güzeli Allah'a tevekkül edip elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmak verende Allah alanda hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bu hayırlı gecede Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebişleri çifter çifter hemde3.gün kalitesi ne düzeyde bilmiyorum zaten yumurtam yokama çok iyi olduğunu zannetmiyorum. Şimdi düşünüp durcam ya bozulursa ya şöyle ise ya böyle ise. Sarılık nerden kapabilirim karantinayı karantina gibi yaşadım gerçekten zaten. Bir de anestezi doktorunun opu esnasında dosyama bakarken dikkatini çekmesi doktoruma söylemesi onun mikrobiyoloji uzmanına danışması. Benim burada izin için kriz geçirmem. Onların uzmandan dönüş bekliyor olması. Kaos resmen Sen ne kadar çabalasanda her şey olacağına varıyor. Rabbim sonunu hayır eylesin.
Bizlere de dua et kuzum inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin daha önce hep negatif mi olmuştu tüp bebek denemelerin ben daha ilk denemede yıldım tekrar nasıl yapıcam diye düşünüyorum kara kara Allah sabrını da veriyor demek ki emeklerinin karşılığını alırsın inşallah kuzum benimİnşallah Canim hepimiz kucagimiza alalim yavrularimizi kimse evlatsiz kalmasin.Allah bu yolda cabalayan uğraşan kullarini en kisa zamanda sevindirsin. 5. Denemem bu Allahtan umudumu hiç kesmedim sizde kesmeyin
Allah razı olsun kızlar. Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallahAynen öyle kuzum benim inan eğer zamanı gelmişse bebişin önünde kimse duramaz düşük kalite de olsa tutunur ama zamanı değilse birinci kalite bile olsa tutunmuyor ilaçlar fayda etmiyor en güzeli Allah'a tevekkül edip elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmak verende Allah alanda hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bu hayırlı gecede Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebişleri çifter çifter hemde
Cok ama cok sevindim hersey gönlünüzce olsun insallahKizlar ben bugün dayanamadim kan testi verdim sonucum 181 çıktı 5. Gün transferi bugün 8.gün Cuma tekrar vereceğim kan inşallah artarak devam eder dua edin ben hepinize ediyorum.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımHerkesin kandili mübarek olsun biz hala genetik sonucu bekliyoruz icimizdeki belli ..Allah ım hayırlısıyla hepimizin gönlündekini versin..
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim kolaylaştırsın yolculuğunuzuKizlar ben bugün dayanamadim kan testi verdim sonucum 181 çıktı 5. Gün transferi bugün 8.gün Cuma tekrar vereceğim kan inşallah artarak devam eder dua edin ben hepinize ediyorum.
Canım bana hemşire transferden sonra 10 gün rapor alma hakkın var demişti ama tabi ben okadar alamam 3 gün alsam yeter sanirimTransfer sonrası rapor kullanma hakkı var mı kızlar ?
Sağ ol canım transferim ertelendi az önce ama aklımda bulunsun rapor için zorlayayım doktorlarıCanım bana hemşire transferden sonra 10 gün rapor alma hakkın var demişti ama tabi ben okadar alamam 3 gün alsam yeter sanirim
Hakkında hayırlısı olsun canım geç olsun ama sonu güzel olsun inşallah. Ben hemşireme transferden sonra 2 gün yatsam yetermi is yerim sorun yapıyor dediğimde transferden sonra yasal olarak 10 gün rapor alma hakkın var hiçbirşey yapamazlar demisti.Sağ ol canım transferim ertelendi az önce ama aklımda bulunsun rapor için zorlayayım doktorları
Canımmm çok sevindim sağlıcakla ilerlesin değerin sağlıcakla al kucağınaKizlar ben bugün dayanamadim kan testi verdim sonucum 181 çıktı 5. Gün transferi bugün 8.gün Cuma tekrar vereceğim kan inşallah artarak devam eder dua edin ben hepinize ediyorum.
Canim etmezmiyim her namazimda ediyorum sizlere dua. Ilk denemede kimyasal oldu sonra 2 kez negatif sonrada embriyo 3.gumden sonra gelismedi. Benim tavsiyem cok iyi bir merkeze ve soktora gitmeniz tecrubeli bir doktor ve iyi bir hastane cok onemliBizlere de dua et kuzum inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin daha önce hep negatif mi olmuştu tüp bebek denemelerin ben daha ilk denemede yıldım tekrar nasıl yapıcam diye düşünüyorum kara kara Allah sabrını da veriyor demek ki emeklerinin karşılığını alırsın inşallah kuzum benim
Allah razi olsun hepinizden insallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyorumCanımmm çok sevindim sağlıcakla ilerlesin değerin sağlıcakla al kucağınadarısı bizlere inşallah
Amin canim 5 ay sonra anca transferim oldu üzülme kafana takma herseyin bir zamani var buna inanHayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim kolaylaştırsın yolculuğunuzu
Bozma canım kafan ne kadar rahat olursa o kadar iyi canım stres yapma sakın bebişi etkileme güzel düşün güzel olsunMoralim bozuldu tabi biraz
Allah razi olsun canim darisi sizin başıniza inşallahCok ama cok sevindim hersey gönlünüzce olsun insallah
İyi ki varsınız kızlar sağ olun. Her defasında sizinle rahatlıyorumAmin canim 5 ay sonra anca transferim oldu üzülme kafana takma herseyin bir zamani var buna inan
Ah laf anlatılmıyor ki bazılarına canım ne çekiyoruz laf anlamazlar yüzünden...Hakkında hayırlısı olsun canım geç olsun ama sonu güzel olsun inşallah. Ben hemşireme transferden sonra 2 gün yatsam yetermi is yerim sorun yapıyor dediğimde transferden sonra yasal olarak 10 gün rapor alma hakkın var hiçbirşey yapamazlar demisti.
Olumlu düşün sakın moralini bozma inşallah hepimizin sonu güzel haberler olacakGüzel haberlerini bekliyorum canım.Yan etkisi olduğu için güzel sonuç alamıycam diye korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?