şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kilya canım bozma moralini dondurulmuş olursa hem vücudunuda dinlendirmis olursun herşeyde bir hayır var aksilikler hep üst üste gelince belkide bu ay hayırlısı değildi öyle düşün

Kilya canım bozma moralini dondurulmuş olursa hem vücudunuda dinlendirmis olursun herşeyde bir hayır var aksilikler hep üst üste gelince belkide bu ay hayırlısı değildi öyle düşün
Brccck canım öyle dediğin gibi aksilikler oldu ama son dakika güzelleştirecek şeylerde oldu. O yüzden bu aksilik sonrası bir ferahlık olur inşallah diye dua ediyorum. Hayırlı kandiller

Benimde ilk denemem kimyasaldi. Ben yinede başarı olarak gördüm.Onlardan kaynaklı olsa kimyasal olmazdı direk negatif olurdu. Embriyodan kaynaklı kimyasal oluyor genelde. Birde kimyasal sonrası tutuyor diye düşünüyorum. Benim öyle oldu. Çoğu tutan kişilere bak öncesinde düşük, kimyasal, dış gebelik falan yasamis. Vücudun hamileliğe alışıp diğer denemelerde daha kolay tuttuğuna inanıyorum. Sende çok yaklaşmıssin. Rahiminde sıkıntı yok demekki. Genetiği iyi olan embriyon tutacaktır.

Kizlar ben bugün dayanamadim kan testi verdim sonucum 181 çıktı 5. Gün transferi bugün 8.gün Cuma tekrar vereceğim kan inşallah artarak devam eder dua edin ben hepinize ediyorum.
8.gun için çok güzel bı değer. Bu kez olmuş bu iş Gözün aydın canım

Hepinize su mubarek gecede duam belli... şuan hamile olan arkadaslara saglikli dogum saglikli evlat diliyorum. Çabalayan, tedavisi devam eden, beklemede olan arkadaslara en kisa ve hayirli zamanda saglikli gebelik dogum, olumsuzu alan arakadaslarimada bol sabir ve en kisa zamanda saglikli gebelik haberi alip kucaklarina almalarini diliyorum. Rabbim bize yardim etsin niyetimiz gayemiz çok güzel. Ondan, burada tanimadigim ama dertlerime ortak olan tüm arkadaslarim icin en hayirlisini diliyorum. Dularamizi kabul etsin bizlerede en kisa zamanda kutsal annelik duygusunu en guzelinden yaşatsın insallah❣ hayirli kandiller diliyorum...

Hayırlı kandiller arkadaşım Allah hepimizin çabasının karşılığını versin inşallah

Hayırlı kandiller canım Allah'ım bizlere de bu güzel duyguları yaşatsın inşallah

Kötülerin hiçbir yerde yeri olmuyor iyi olmuş
Evet çok acı arkasından gitti diye sevinen bir sürü insan bıraktı. İyi diyecek tek kişi yok. İnsan kendine bunu yapmamalı. İnşallah öyle olmayız, kınamak gibi de değilde yine de sevinmeden edemiyorum

Pardon yanlış yazmışım
9.test sonucum 96
11. Test sonucum 139 çıktı
2 katı artış gözükmüyor negatif olarak düşünmeli miyim?
Yok canim negatif olur mu. İlla iki kat olması gerekmiyor. Biraz sınırda ama bayagida artmış. Hayırlısi olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…