- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.401
Ben Ankara bahceciye gidiyorum kuzum çok memnunumBirde kimyasal gebelik te olsa tüp bebek te başarı sayılır mı bilen var mı ya tekrar aynı doktoruma gitmeyi düşünmüyorum çünkü eğer gidersem Ankara bahçeci düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum
Kilya canım bozma moralini dondurulmuş olursa hem vücudunuda dinlendirmis olursun herşeyde bir hayır var aksilikler hep üst üste gelince belkide bu ay hayırlısı değildi öyle düşün
Ne oldu kuzum başlayacaklar mi yoksaBrccck canım öyle dediğin gibi aksilikler oldu ama son dakika güzelleştirecek şeylerde oldu. O yüzden bu aksilik sonrası bir ferahlık olur inşallah diye dua ediyorum. Hayırlı kandiller
Yok canım amirim değiştiNe oldu kuzum başlayacaklar mi yoksa
Bu muhteşem bir haberYok canım amirim değişti
Aynen çok mutlu oldum gitmiş olmasından. Baya ani oldu ama bu kadar kötü haber üzerine iyi geldiBu muhteşem bir haberzaten sorunlu bir tipti hayırlı olsun canım
Benimde ilk denemem kimyasaldi. Ben yinede başarı olarak gördüm.Onlardan kaynaklı olsa kimyasal olmazdı direk negatif olurdu. Embriyodan kaynaklı kimyasal oluyor genelde. Birde kimyasal sonrası tutuyor diye düşünüyorum. Benim öyle oldu. Çoğu tutan kişilere bak öncesinde düşük, kimyasal, dış gebelik falan yasamis. Vücudun hamileliğe alışıp diğer denemelerde daha kolay tuttuğuna inanıyorum. Sende çok yaklaşmıssin. Rahiminde sıkıntı yok demekki. Genetiği iyi olan embriyon tutacaktır.Birde kimyasal gebelik te olsa tüp bebek te başarı sayılır mı bilen var mı ya tekrar aynı doktoruma gitmeyi düşünmüyorum çünkü eğer gidersem Ankara bahçeci düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum
8.gun için çok güzel bı değer. Bu kez olmuş bu işKizlar ben bugün dayanamadim kan testi verdim sonucum 181 çıktı 5. Gün transferi bugün 8.gün Cuma tekrar vereceğim kan inşallah artarak devam eder dua edin ben hepinize ediyorum.
Hayırlı kandiller arkadaşımHepinize su mubarek gecede duam belli... şuan hamile olan arkadaslara saglikli dogum saglikli evlat diliyorum. Çabalayan, tedavisi devam eden, beklemede olan arkadaslara en kisa ve hayirli zamanda saglikli gebelik dogum, olumsuzu alan arakadaslarimada bol sabir ve en kisa zamanda saglikli gebelik haberi alip kucaklarina almalarini diliyorum. Rabbim bize yardim etsin niyetimiz gayemiz çok güzel. Ondan, burada tanimadigim ama dertlerime ortak olan tüm arkadaslarim icin en hayirlisini diliyorum. Dularamizi kabul etsin bizlerede en kisa zamanda kutsal annelik duygusunu en guzelinden yaşatsın insallah❣ hayirli kandiller diliyorum...
Kötülerin hiçbir yerde yeri olmuyor iyi olmuşAynen çok mutlu oldum gitmiş olmasından. Baya ani oldu ama bu kadar kötü haber üzerine iyi geldi
Hayırlı kandiller canımHepinize su mubarek gecede duam belli... şuan hamile olan arkadaslara saglikli dogum saglikli evlat diliyorum. Çabalayan, tedavisi devam eden, beklemede olan arkadaslara en kisa ve hayirli zamanda saglikli gebelik dogum, olumsuzu alan arakadaslarimada bol sabir ve en kisa zamanda saglikli gebelik haberi alip kucaklarina almalarini diliyorum. Rabbim bize yardim etsin niyetimiz gayemiz çok güzel. Ondan, burada tanimadigim ama dertlerime ortak olan tüm arkadaslarim icin en hayirlisini diliyorum. Dularamizi kabul etsin bizlerede en kisa zamanda kutsal annelik duygusunu en guzelinden yaşatsın insallah❣ hayirli kandiller diliyorum...
Evet çok acı arkasından gitti diye sevinen bir sürü insan bıraktı. İyi diyecek tek kişi yok. İnsan kendine bunu yapmamalı. İnşallah öyle olmayız, kınamak gibi de değilde yine de sevinmeden edemiyorumKötülerin hiçbir yerde yeri olmuyor iyi olmuş
Yok canim negatif olur mu. İlla iki kat olması gerekmiyor. Biraz sınırda ama bayagida artmış. Hayırlısi olsun insPardon yanlış yazmışım
9.test sonucum 96
11. Test sonucum 139 çıktı
2 katı artış gözükmüyor negatif olarak düşünmeli miyim?
Sağolasin canim inşallah böyle devam eder hepimiz bebeklerimizi kucaģimiza aliriz
Benimde dondurulmuş oldu canim hiç üzülmeİyi ki varsınız kızlar sağ olun. Her defasında sizinle rahatlıyoruminşallah tedavime sağlıkla devam edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?