- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.421
Sağ ol canım amin inşallahBenimde dondurulmuş oldu canim hiç üzülme
Amin canım inşallahSağolasin canim inşallah böyle devam eder hepimiz bebeklerimizi kucaģimiza aliriz
İnşallah Canim inşallah8.gun için çok güzel bı değer. Bu kez olmuş bu işGözün aydın canım
Kandilimiz munatek olsun canim. Inşallah güzel haberler gelirHerkesin kandili mübarek olsun biz hala genetik sonucu bekliyoruz icimizdeki belli ..Allah ım hayırlısıyla hepimizin gönlündekini versin..
ben yumurta toplamadan itibaren transfere kadar kullandım hamile kalıncada kullanmaya devam ettim sanırım 12 haftalığa kadar progesteron fitil gunde 3 kez 8 saat arayla kullanmam gerektiğini söylemişti doktorumKızlar opudan çıktım doktor progesteron verdi sabah akşam diye bu aşamada alıyormuyduk. Transfer ile başlıyor zannediyordum
canın yanmıyor merak etme benim ilk transferimde yanmıştı ama çok kastığımdan sanırım canım ama son transferimde yanmadı evet ekranda transferi görüyorsun ultrasonu dr ile beraber izliyorsun ve zaten ultrason çıktısınıda veriyorlar bana memorial şişlide son transferimde verdiler ayrıca 3. gun embriyosuydu ama yine son halini gösteren ultrason görüntüsünü ve kalitesini gösteren bir çıktıda vermişlerdi. sakinleştirici vermediler aslında ısrarda etmiştim daha önce acıbademde canım yandığı için özellikle istedim ama gerek olmadığına ikna ettiler ve gerçekten hiç acımadı canım. bahsettiğin serumu bilmiyorum içeriği nedir bana herhangi bir serum takmadılar gerek kalmadı dinlendim ve çıktım canım umarım açıklayıcı olmuştur biraz uzun oldu amaKızlar transferde anestezi olmuyor dimi. Canımız yanmıyor mu ?. O an ekrandan izleyebiliyor muyuz İşlemi ? İntralipid serum taktıran var mı kaç saat sürüyor serum ? Ve transfer günü dikkat etmemiz gereken neler var ?
İnşAllah kuzum benim çok istiyorum artık yaaBenimde ilk denemem kimyasaldi. Ben yinede başarı olarak gördüm.Onlardan kaynaklı olsa kimyasal olmazdı direk negatif olurdu. Embriyodan kaynaklı kimyasal oluyor genelde. Birde kimyasal sonrası tutuyor diye düşünüyorum. Benim öyle oldu. Çoğu tutan kişilere bak öncesinde düşük, kimyasal, dış gebelik falan yasamis. Vücudun hamileliğe alışıp diğer denemelerde daha kolay tuttuğuna inanıyorum. Sende çok yaklaşmıssin. Rahiminde sıkıntı yok demekki. Genetiği iyi olan embriyon tutacaktır.
11 bin 250 TL dediler ilaçlar hariç tabi canımAnkara bahçeci dediginiz merkezin fiyatı nasıl kızlar
Tedaviye nerede başladınız ücretler nedir?Merhabalar, ben de gonal f 900 ile 3. Günümdeyim 275 doz vuruyorum. 5. Gün kontrole gitcem, bakalım yumurtalar nasıllarmış
Kim o doktor SErap Simavlı mı :)Herkese merhaba
Biz de bu ay başlıyoruz tedaviye. Haziran’da düşük yapmıştım, sonrasında Amh düşüklüğü sebebiyle hangi doktora gitsem tüp bebek dedi, bakalım.. Şimdi Lh baktırıyorum, ona göre ilaca başlayacağım.
İlk gittiğim doktor promotil women vermişti. Şimdi tüp bebek yaptıracağım doktor Arı sütünü önerdi yumurta kalitesi için, gayet profesör, hatta tüp bebek eğitimini harvard’da almış, böyle arı sütü fln önerince şaşırdım :) ama dedim demek ki bi bildiği var. Sizlerinde aklında olsun. Umarım herkes beklediği güzel haberi bir an önce alır..
Ben opu sonrasi ilk reglimi oldum. 4 embriyo donduruldu. 2. Reglimde tedavi devam edecekmis beklemedeyimHerkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Testi Pozitif olanlar keseleri kalp atımlarını duydular mı?
Donmuş günü bekleyenler tahmini kaç günleri kaldı?
Cumayi bekliyorlar kalp atisi icinHerkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Bende 2. Reglimi olmak üzereyim canım sonra transfer hazırlıkları inşallahHerkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?