şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba kızlar, ben yarın olası bir transfer için İstanbul’a geldim. Rahmin durumuna göre yarın karar verilecek. 2 tane güzel embriyom var. Allah’ım bana bu mübarek gecede iki kişi geldiğimiz yolları 3 kişi dönmeyi nasip etsin

Ayrıca bugün güzel haberler veren arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum, olumsuz olanlara ve tedavisi devam edenlere en hayırlısını diliyorum. Allah bu gece hepimizin dualarını kabul etsin Hayırlı, bol kabul olacak dualı kandiller

Kızlar bir de dün gece başıma gelen ilginç bir durumu paylaşmak istiyorum.(Açık yazacağım umarım rahatsız olmazsınız)

Gece uyurken bir anda sanki orgazm oluyorum gibi bir zevk duygusu hissettim aynı anda aşırı bir adet sancısı da çektim sanki rahmin yerinden çıkarmış gibi. Aynı anda nası oluyosa bu iki duygu şok oldum! Hemen lavaboya gittim ama ağrı on dk falan sürdü resmen kıvrandım. Bu durumu yaşayan veya sebebini bile var mı?

Hayırlı kandiller kızlar . Değeri artması gerekenler inşallah kat kat artar, bebeğine kavuşmayı bekleyenler tez zamanda güzel haberler alır inşallah, benım de bu cumartesi Donmuş transferim olcak.Çok heyecanlıyım daha çok korku var olumsuzluklardan çok korkuyorum sonuç beklemek çok zor o aşamalar benı korkutuyor. Bugün dua ederken bile zihnimi toplayamadım nedense hep vesvese yaptım aklıma başka şeyler geldi odaklanamadım direkt duaya.

Kızlar transferde anestezi olmuyor dimi. Canımız yanmıyor mu ?. O an ekrandan izleyebiliyor muyuz İşlemi ? İntralipid serum taktıran var mı kaç saat sürüyor serum ? Ve transfer günü dikkat etmemiz gereken neler var ?

Kızlar opudan çıktım doktor progesteron verdi sabah akşam diye bu aşamada alıyormuyduk. Transfer ile başlıyor zannediyordum
ben yumurta toplamadan itibaren transfere kadar kullandım hamile kalıncada kullanmaya devam ettim sanırım 12 haftalığa kadar progesteron fitil gunde 3 kez 8 saat arayla kullanmam gerektiğini söylemişti doktorum

canın yanmıyor merak etme benim ilk transferimde yanmıştı ama çok kastığımdan sanırım canım ama son transferimde yanmadı evet ekranda transferi görüyorsun ultrasonu dr ile beraber izliyorsun ve zaten ultrason çıktısınıda veriyorlar bana memorial şişlide son transferimde verdiler ayrıca 3. gun embriyosuydu ama yine son halini gösteren ultrason görüntüsünü ve kalitesini gösteren bir çıktıda vermişlerdi. sakinleştirici vermediler aslında ısrarda etmiştim daha önce acıbademde canım yandığı için özellikle istedim ama gerek olmadığına ikna ettiler ve gerçekten hiç acımadı canım. bahsettiğin serumu bilmiyorum içeriği nedir bana herhangi bir serum takmadılar gerek kalmadı dinlendim ve çıktım canım umarım açıklayıcı olmuştur biraz uzun oldu ama

İnşAllah kuzum benim çok istiyorum artık yaa

Kim o doktor SErap Simavlı mı :)

Herkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Testi Pozitif olanlar keseleri kalp atımlarını duydular mı?
Donmuş günü bekleyenler tahmini kaç günleri kaldı?
Ben opu sonrasi ilk reglimi oldum. 4 embriyo donduruldu. 2. Reglimde tedavi devam edecekmis beklemedeyim sanirim 2.reglidede hemen transfer olmayacak 20 gun ilac demisti doktor. Bu durumda tee Mayisa kaliyor sanirim

Herkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Testi Pozitif olanlar keseleri kalp atımlarını duydular mı?
Donmuş günü bekleyenler tahmini kaç günleri kaldı?
Bende 2. Reglimi olmak üzereyim canım sonra transfer hazırlıkları inşallah sen neler yapıyorsun bebişler napıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…