- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.461
Ne zaman başlamalıyım kuzum test yapmaya 5 mart ta regl oldum 2 Nisan da bat tarihim takvime göre 18 mart yumurtlama günü gösteriyorİnşallah kuzucum ovulasyon testi al bu ay olur mu? Ordan takip edelim
Kuzum yıllık izin tarihinde yatırmayı düşünüyorum ona da bir sene var yaa bahçeci Ankara da yaptırmayı düşünüyorum nasip olursaHayat su 0606 canım en son bahceciyi düşünüyordun karar verdin mi
Ya ben hiç yapmadım çok bilmiom benim eşim ultrasonla bakıyorduNe zaman başlamalıyım kuzum test yapmaya 5 mart ta regl oldum 2 Nisan da bat tarihim takvime göre 18 mart yumurtlama günü gösteriyor
Evet kuzum ikiz zor gibi
Ben suanlik çok memnunum kuzum, inşallah gerek kalmadan normal yoldan gebe kaldığının haberini vereceksinKuzum yıllık izin tarihinde yatırmayı düşünüyorum ona da bir sene var yaa bahçeci Ankara da yaptırmayı düşünüyorum nasip olursa
Tamam kuzum teşekkür ederimHayat su 0606 reglin bitimini takiben ilk hafta icinde basliyorduk, erken yumurtlama olasiligina karsi. Cok geciktirmeden al ovulasyonunu, 2 saat icinde su icmis olmayacaksin ve mumkunse sabah erken yapMA, gun icinde hep ayni saate yakin yap ki hormon dalgalanman belli olsun...
Amin kuzum inşallah ya hep beraber güzel haberler veririz inşallah burdaBen suanlik çok memnunum kuzum, inşallah gerek kalmadan normal yoldan gebe kaldığının haberini vereceksin
Sizin nasıl gidiyorHayat su 0606 reglin bitimini takiben ilk hafta icinde basliyorduk, erken yumurtlama olasiligina karsi. Cok geciktirmeden al ovulasyonunu, 2 saat icinde su icmis olmayacaksin ve mumkunse sabah erken yapMA, gun icinde hep ayni saate yakin yap ki hormon dalgalanman belli olsun...
Yolunda gozukuyor, lekelenme vs. yok, benim de sizin gibi biraz uyku ihtiyacim artiyor sanki.. henuz bulanti yok, sadece yemek yedikten sonra bir istifra hissi geliyor. Memeler cok hassas hala :)) Cuma 6+0 olacagiz, kalp atisi bekliyoruz... annem ve k.valideme soyledik, insallah bir sanssizlik olmaz, duadayim. Hersey yolunda ise 10.hafta nifty test yaptiracagimSizin nasıl gidiyorHerşey yolunda mı?
10. Günde 118 çıktı benimKızlar (11-12)test gününde beta sı 100-150 çıkan var mı?
Nifty dediğiniz anne kanından yapılan genetik inceleme mi?Yolunda gozukuyor, lekelenme vs. yok, benim de sizin gibi biraz uyku ihtiyacim artiyor sanki.. henuz bulanti yok, sadece yemek yedikten sonra bir istifra hissi geliyor. Memeler cok hassas hala :)) Cuma 6+0 olacagiz, kalp atisi bekliyoruz... annem ve k.valideme soyledik, insallah bir sanssizlik olmaz, duadayim. Hersey yolunda ise 10.hafta nifty test yaptiracagim
Hayırlısı olsun gelecek ay için rapor araştırmaları yaparsın hatta covidli birini bulup temaslı yazdırabilirsin kendini belkiAh canım şimdi merkezden arandım. Sarılık geçirmişim yakın zamanda. Doktorum ertelemeyi önerdi. Ben tahlilleri önce verdim anestezi uzmanının dikkatini sarılık geçirmiş olmam çekmiş doktoruma söylemiş. O da mikrobiyoloji uzmanını aramış o da erteleyin demiş. Doktorda bana teklif etti. Dondurmak için. Sorun olmasın dedim bozulursa diye. Endişe etme rahim müsait olmasa zaten bekleyecektik mecburen dedi. Peki dedim((((
Evet, kandan yapilan test. Yas 36 olunca ikili uclu testin istatistiksel risk artisi ile hic ugrasmadan aradan cikarmak istiyoruz.Nifty dediğiniz anne kanından yapılan genetik inceleme mi?
Bir de sizin de ikiz mi?
Sağ ol canım aynen bakayım inşallah hayırlısı ile devam ederizHayırlısı olsun gelecek ay için rapor araştırmaları yaparsın hatta covidli birini bulup temaslı yazdırabilirsin kendini belki
Gülgül90 sen ne alemdesin canım?Sağ ol canım aynen bakayım inşallah hayırlısı ile devam ederiz
Benim de bulantım yok şükür canım acaba ilaçlar mı engelliyor Allah’ın bir lütfu mu :) çok uykuluyum ben de rahmim kasılıyor sanki onu kafama takıyorum. Benim de sata göre 6+6 günlük görünüyor şuan taa Pazartesi kalp atışını duyacağım heyecan ve stres beraber şuan. Ohss etkileri de geçti çok şükürGülgül90 sen ne alemdesin canım?
Son 1 haftamız kaldı genetik test sonucu icin heyecanla bekliyoruzHerkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Testi Pozitif olanlar keseleri kalp atımlarını duydular mı?
Donmuş günü bekleyenler tahmini kaç günleri kaldı?
10. Günde 118 çıktı benim
12. Gün 213 çıktı tekrar baktırmadım sonra 7. Hafta bitiyor şimdi :)tekrar ne zaman kan baktıracaksın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?