şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ne zaman başlamalıyım kuzum test yapmaya 5 mart ta regl oldum 2 Nisan da bat tarihim takvime göre 18 mart yumurtlama günü gösteriyor
Ya ben hiç yapmadım çok bilmiom benim eşim ultrasonla bakıyordu folikülden anlıyoduk. Ama başka bilenler vardır forumda mutlaka.

L lusin bu sonuçlar ile ikiz olma olasılığı düşük değil mi?
Evet kuzum ikiz zor gibiinşallah kimyasala çevirmez Yarın netleşir canımAllah en sağlıklısını nasip etsina

Hayat su 0606 reglin bitimini takiben ilk hafta icinde basliyorduk, erken yumurtlama olasiligina karsi. Cok geciktirmeden al ovulasyonunu, 2 saat icinde su icmis olmayacaksin ve mumkunse sabah erken yapMA, gun icinde hep ayni saate yakin yap ki hormon dalgalanman belli olsun...

Tamam kuzum teşekkür ederim

Sizin nasıl gidiyor Herşey yolunda mı?

Sizin nasıl gidiyor Herşey yolunda mı?
Yolunda gozukuyor, lekelenme vs. yok, benim de sizin gibi biraz uyku ihtiyacim artiyor sanki.. henuz bulanti yok, sadece yemek yedikten sonra bir istifra hissi geliyor. Memeler cok hassas hala :)) Cuma 6+0 olacagiz, kalp atisi bekliyoruz... annem ve k.valideme soyledik, insallah bir sanssizlik olmaz, duadayim. Hersey yolunda ise 10.hafta nifty test yaptiracagim

Nifty dediğiniz anne kanından yapılan genetik inceleme mi?

Bir de sizin de ikiz mi?

Hayırlısı olsun gelecek ay için rapor araştırmaları yaparsın hatta covidli birini bulup temaslı yazdırabilirsin kendini belki

Nifty dediğiniz anne kanından yapılan genetik inceleme mi?

Bir de sizin de ikiz mi?
Evet, kandan yapilan test. Yas 36 olunca ikili uclu testin istatistiksel risk artisi ile hic ugrasmadan aradan cikarmak istiyoruz.
An itibariyle tek, yarin ikinci embriyoyu gorememis olabilir miyiz diye son bir kontrol yapacak. Nasip keske olsa :))

Gülgül90 sen ne alemdesin canım?
Benim de bulantım yok şükür canım acaba ilaçlar mı engelliyor Allah’ın bir lütfu mu :) çok uykuluyum ben de rahmim kasılıyor sanki onu kafama takıyorum. Benim de sata göre 6+6 günlük görünüyor şuan taa Pazartesi kalp atışını duyacağım heyecan ve stres beraber şuan. Ohss etkileri de geçti çok şükür

Merhaba kızlar 8 Mart 2021 pazartesi günü 5. Gün haberi icin şişli kolan hastanesinden embriyolog aradı sonuç toplamda 17 tane çok sağlıklı 5. Gün embriyolarım var ve 17si de dondurucuya yola çıktı. Yani 36 toplandı 33 gelişmiş 26 dollendi 5. Gün sayımız 17 ile dondurucuya girmiş olduk. Bende bugun kontrole gittim adet oldum şükür. Donmuş transfer olacağım için simdi doktorum rahim filmi istedi daha önce bebegimin kalbi durmustu ve kürtaj olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…