şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Herkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Testi Pozitif olanlar keseleri kalp atımlarını duydular mı?
Donmuş günü bekleyenler tahmini kaç günleri kaldı?
Adetimin bitmesini bekliyorum kuzum uzadı biraz kimyasal olduğu için galiba bu ay ki olası bir hamilelik için çok heyecanlıyım bir an önce geçsin bu zamanlar istiyorum işlerim de baya yoğun izin de alamıyorum artık doktora gitmem de sıkıntılı tüp bebek için de en az bir sene sonrayı beklicem mecburen bana da dua edin inşallah normal yoldan gebe kalırım en kısa zamanda

İnşallah kuzucum ovulasyon testi al bu ay olur mu? Ordan takip edelim

Herkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Testi Pozitif olanlar keseleri kalp atımlarını duydular mı?
Donmuş günü bekleyenler tahmini kaç günleri kaldı?
Bende 2. Reglimi bekliyorum canım, mart sonu gibi başlayacak inşallah sonra transfer ilaçları iğneler sen nasılsın değişiklik var mı belirti filan? Şişliklerin indi mi rahatladin mi biraz

Sen nasılsın başladı mı bulantılar, değişiklik hissediyor musun
Ben de bulantı çok yok kuzum :) ama az yiyorum ohssden az yemeye alışmıştım. İkiz diye biraz endişeliyim çok kilo almayayım diyorum en azından ilk 4-5 ay. Sonrasında zaten bebekler hep kilo alacaklar. Ohssden kalan bir kilom kaldı gibi o da bir ay içinde gidermiş. Uykum çok geliyot gece 1-2 gibi yatıp 10-11 gibi uyanıyorum. Öğleden sonra da 15.-18 arası yine uyuyorum Uzanıyorum dinleniyorum. Halsizlik var ama bulantı kusma yok şükür.

Bende 2. Reglimi bekliyorum canım, mart sonu gibi başlayacak inşallah sonra transfer ilaçları iğneler sen nasılsın değişiklik var mı belirti filan? Şişliklerin indi mi rahatladin mi biraz
7 kilonun biri kaldı gibi o da kistlerden diye düşünüyorum. 19 martta perinatalogta takibimiz başlayacak. İkiz diye tedirginiz gebeliği zor oluyor ya. Başlangıç kötü oldu inşallah devamı sağlıklı olur.

Ohh ohhh maşallah.. Senin ne kadar oldu?

Sağlıkla ilerler inşallah iki kese zaten çıkmıştı sende dimi

Biraz düşük ama enseyi karartmamak lazım. 13. Gün ne zaman?
Yarın sabah inşallah.. kızlar özellikle bişey yemem gerekiyor mu? pazartesi sabah işe giderken bi trafik kazası geçirdim çok korktum sanırım değerde düştü biraz birde benim de çift embriyo idi yada teki düştü sanırım 2 gün izin aldım bu gün yarın dinleneceğim

Yok kuzum sadece dinlen. Bir de Aynı saatte kanı ver canım. İnşallah 2 katına yakın bir artış göreceksin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…