- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.441
Güzel ve stresli bekleyiş.. 11. Gün sonucum biraz düşük çıkınca sessizlik geldi banaHerkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Testi Pozitif olanlar keseleri kalp atımlarını duydular mı?
Donmuş günü bekleyenler tahmini kaç günleri kaldı?
Sen nasılsın başladı mı bulantılar, değişiklik hissediyor musunHerkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Adetimin bitmesini bekliyorum kuzum uzadı biraz kimyasal olduğu için galiba bu ay ki olası bir hamilelik için çok heyecanlıyım bir an önce geçsin bu zamanlar istiyorum işlerim de baya yoğun izin de alamıyorum artık doktora gitmem de sıkıntılı tüp bebek için de en az bir sene sonrayı beklicem mecburen bana da dua edin inşallah normal yoldan gebe kalırım en kısa zamandaHerkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Keşke bugün de test verseydin kuzum için rahatlardı en azındanGüzel ve stresli bekleyiş.. 11. Gün sonucum biraz düşük çıkınca sessizlik geldi bana
Yarın sabah ki sonucu istediler kolum baya kötü oldu yoksa verecektik de kan vermektenKeşke bugün de test verseydin kuzum için rahatlardı en azından
Sonuçların nasıldı kuzum ben kaçırdım mı? Yazman mümkün mü?Yarın sabah ki sonucu istediler kolum baya kötü oldu yoksa verecektik de kan vermekten
İnşallah kuzucum ovulasyon testi al bu ay olur mu? Ordan takip edelimAdetimin bitmesini bekliyorum kuzum uzadı biraz kimyasal olduğu için galiba bu ay ki olası bir hamilelik için çok heyecanlıyım bir an önce geçsin bu zamanlar istiyorum işlerim de baya yoğun izin de alamıyorum artık doktora gitmem de sıkıntılı tüp bebek için de en az bir sene sonrayı beklicem mecburen bana da dua edin inşallah normal yoldan gebe kalırım en kısa zamanda
Bende 2. Reglimi bekliyorum canım, mart sonu gibi başlayacak inşallah sonra transfer ilaçları iğnelerHerkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Ben de bulantı çok yok kuzum :) ama az yiyorum ohssden az yemeye alışmıştım. İkiz diye biraz endişeliyim çok kilo almayayım diyorum en azından ilk 4-5 ay. Sonrasında zaten bebekler hep kilo alacaklar. Ohssden kalan bir kilom kaldı gibiSen nasılsın başladı mı bulantılar, değişiklik hissediyor musun
Tabi canım 6. Gün 28 - 9.gün 96 11. Gün 140 çıktıSonuçların nasıldı kuzum ben kaçırdım mı? Yazman mümkün mü?
7 kilonun biri kaldı gibi o da kistlerden diye düşünüyorum. 19 martta perinatalogta takibimiz başlayacak. İkiz diye tedirginiz gebeliği zor oluyor ya. Başlangıç kötü oldu inşallah devamı sağlıklı olur.Bende 2. Reglimi bekliyorum canım, mart sonu gibi başlayacak inşallah sonra transfer ilaçları iğnelersen nasılsın değişiklik var mı belirti filan? Şişliklerin indi mi rahatladin mi biraz
Ohh ohhh maşallah.. Senin ne kadar oldu?Ben de bulantı çok yok kuzum :) ama az yiyorum ohssden az yemeye alışmıştım. İkiz diye biraz endişeliyim çok kilo almayayım diyorum en azından ilk 4-5 ay. Sonrasında zaten bebekler hep kilo alacaklar. Ohssden kalan bir kilom kaldı gibio da bir ay içinde gidermiş. Uykum çok geliyot gece 1-2 gibi yatıp 10-11 gibi uyanıyorum. Öğleden sonra da 15.-18 arası yine uyuyorum Uzanıyorum dinleniyorum. Halsizlik var ama bulantı kusma yok şükür.
Biraz düşük ama enseyi karartmamak lazım. 13. Gün ne zaman?Tabi canım 6. Gün 28 - 9.gün 96 11. Gün 140 çıktı
Sata göre 7 hafta 1 gündeyiz şuan :)Ohh ohhh maşallah.. Senin ne kadar oldu?
Sağlıkla ilerler inşallah7 kilonun biri kaldı gibi o da kistlerden diye düşünüyorum. 19 martta perinatalogta takibimiz başlayacak. İkiz diye tedirginiz gebeliği zor oluyor ya. Başlangıç kötü oldu inşallah devamı sağlıklı olur.
Yarın sabah inşallah.. kızlar özellikle bişey yemem gerekiyor mu? pazartesi sabah işe giderken bi trafik kazası geçirdim çok korktum sanırım değerde düştü biraz birde benim de çift embriyo idi yada teki düştü sanırım 2 gün izin aldım bu gün yarın dinleneceğimBiraz düşük ama enseyi karartmamak lazım. 13. Gün ne zaman?
Evet kuzum kalp atımlarını da duyduk. Bakalım 19unda tekrar göreceğiz :)Sağlıkla ilerler inşallahiki kese zaten çıkmıştı sende dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?