şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar evde bi tane test varmış öğle arası eve gelince fark ettim. Yapmicam dedim ama tutamadım kendimi yaptım1 saatten az tuttuğum idrarla yaptım ve sanki hayalet bi çizgi gördüm Ne olur siz de gördüm diyin

Eklentiler

• 5E2A01A4-086F-4ADF-A5D9-91C0E7F73E72.webp
    103,7 KB · Görüntüleme: 48
Canım hayali cizgiyi bende gördüm. Bu testlerde pek cikmaz erken gebelik testi al. Benim 1400 HCG de bile tam koyu çıkmıyordu bunlarda Birde idrar yoğun olmalı çok su iciyorsan silik olur.

Canım görünüyor fakat hemen mi çıktı o hayalet çizgi. Keşke bu testi yapmasaydın bu ucuz testler göstermıyormuş beta yükselmeden. Kaçıncı gündesin ?

Bende gördüm canım ne zaman belirdi peki çizgi kaç dk da normal kaset test dimi bu

Canım çok silik bir çizgi bende gördüm sanki ama sabah idrarla testi tekrarla bence. Bu teste gore var yada yok demek zor

Gevitamax bende kullanıyorum. 380 TL her ay kullanacağIz muadili bişey verseler keşke ya

Gevitamax bende kullanıyorum. 380 TL her ay kullanacağIz muadili bişey verseler keşke ya
Evet çok pahalı birde bana damar yolundan bağışıklık baskılayıcı serum veriyorlar transferden 5 gün önce başladım 15 günde bir tanesi 430tl bebeğimizi kucağımıza alalım da parayı gözüm görmüyor

Bülent Tıraşa gidiyorum Acıbadem Maslakta çift embriyo koyuldu 5.gün kese ve kalp atışı için 29 Martta muayneye gitmemi söylediler bekliyorum günler geçsin diye ama geçmiyor.
Bende Bülent tıraşa gidiyorum. :) beni de 27 martta çağırdılar çift embriyo ama benim beta değerlerim tek bebek gibi sanki ..
Bağışıklık baskılayıcı bi ilaç bana vermediler. Nedir acaba kullandığınız
Ben coraspirin, hibor, prolutex, estrofem ve gevitamax, progestan fitil kullanıyorum

Squid canım şimdi msjları na baktım da bugün 8. Gün oluyor. Görünebilir yani 7. Gün görenler de oldu 5.gün embriyo sunu. Sen yarın sabah ilk idrarla tekrarla bence
Kesinlikle katılıyorum. Bu beklemeler muallakta kalmalar insanı geriyor farkındayız yada direkt git kan baktır garanti çıkacaktır sadece sen rahat ol

Squid canım şimdi msjları na baktım da bugün 8. Gün oluyor. Görünebilir yani 7. Gün görenler de oldu 5.gün embriyo sunu. Sen yarın sabah ilk idrarla tekrarla bence
Evet canım 8. günüm, yarın kan vereceğim bakalım. İnşallah müjdeyi de veririm size

Kesinlikle katılıyorum. Bu beklemeler muallakta kalmalar insanı geriyor farkındayız yada direkt git kan baktır garanti çıkacaktır sadece sen rahat ol
İkiniz de çok haklısınız. Sabah test yap diyen arkadaşlara yapmicam dedim sonra yaptım evde görünce. Kendimle çelişmeye bak Yarın kan vereceğim inşallah

Benim öncesinde başarısız denemelerim olduğu için verdiler sanırım herkese verilmiyor zaten bazı kişilerin vucudu embriyoyu yabancı hücre olarak görüp vucuttan atıyor ya bu bende de olabilir diye verdiler hep hap kullanıyorum hem serum

Anladım canım. Benim bu 4 denemem.. genetiğe giden bir embriyomuz negatif geldi. Dr ne diyecek çok merak ediyorum. Herşeyin hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…