- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.901
Canım hayali cizgiyi bende gördüm. Bu testlerde pek cikmaz erken gebelik testi al. Benim 1400 HCG de bile tam koyu çıkmıyordu bunlardaKızlar evde bi tane test varmış öğle arası eve gelince fark ettim. Yapmicam dedim ama tutamadım kendimi yaptım1 saatten az tuttuğum idrarla yaptım ve sanki hayalet bi çizgi gördüm Ne olur siz de gördüm diyin
Canım görünüyor fakat hemen mi çıktı o hayalet çizgi. Keşke bu testi yapmasaydın bu ucuz testler göstermıyormuş beta yükselmeden. Kaçıncı gündesin ?Kızlar evde bi tane test varmış öğle arası eve gelince fark ettim. Yapmicam dedim ama tutamadım kendimi yaptım1 saatten az tuttuğum idrarla yaptım ve sanki hayalet bi çizgi gördüm Ne olur siz de gördüm diyin
Bende gördüm canım ne zaman belirdi peki çizgi kaç dk da normal kaset test dimi buKızlar evde bi tane test varmış öğle arası eve gelince fark ettim. Yapmicam dedim ama tutamadım kendimi yaptım1 saatten az tuttuğum idrarla yaptım ve sanki hayalet bi çizgi gördüm Ne olur siz de gördüm diyin
5 hafta 4 günlük gösteriyor yani 6. haftadasınız . Benimki de 2 Mart aramızda 3 gün var.27 Şubat embriyo transfer, 22 Şubat yumurta toplama
Canım çok silik bir çizgi bende gördüm sanki ama sabah idrarla testi tekrarla bence. Bu teste gore var yada yok demek zorKızlar evde bi tane test varmış öğle arası eve gelince fark ettim. Yapmicam dedim ama tutamadım kendimi yaptım1 saatten az tuttuğum idrarla yaptım ve sanki hayalet bi çizgi gördüm Ne olur siz de gördüm diyin
Sorabilirsiniz hiç sorun değilBenim ki de dilek hanım hic ısınamadmkusura bakmayın valla size de sürekli soruyorum heyecan var ne bileyim biseyleri eksik bırakmak istemiyorum
Maşallah5 hafta 4 günlük gösteriyor yani 6. haftadasınız . Benimki de 2 Mart aramızda 3 gün var.
Gevitamax bende kullanıyorum. 380 TL her ay kullanacağIz muadili bişey verseler keşke yaBenim Hemşirem Dilek Hanım bende ona pek ısınamadım çok daha tatlı hemşireler var ama yinede sorduğum şeylere cevap veriyor. Bende transfer öncesi vitamin kullanmıycakmıyım diye sürekli soruyordum gerek yok dediler transferden sonra kullanacaksınız dediler ve transfer günü gevitamax diye bir vitamin hapı da yazdılar diğer ilaçlarla birlikte kullanıyorum. Sadece transfer öncesi d vitaminim çok düşüktü onun için devit 3 ampul alıp kullanın dediler onu kullandım.
Bülent Tıraşa gidiyorum Acıbadem Maslakta çift embriyo koyuldu 5.gün kese ve kalp atışı için 29 Martta muayneye gitmemi söylediler bekliyorum günler geçsin diye ama geçmiyor.Maşallahsiz hangi dr gidiyorsunuz? Çift embriyo mu çift mi?
kese gördünüz mü?
Evet çok pahalı birde bana damar yolundan bağışıklık baskılayıcı serum veriyorlar transferden 5 gün önce başladım 15 günde bir tanesi 430tl bebeğimizi kucağımıza alalım da parayı gözüm görmüyorGevitamax bende kullanıyorum. 380 TL her ay kullanacağIz muadili bişey verseler keşke ya
Ben de gördüm canım kaçıncı gündü bugünKızlar evde bi tane test varmış öğle arası eve gelince fark ettim. Yapmicam dedim ama tutamadım kendimi yaptım1 saatten az tuttuğum idrarla yaptım ve sanki hayalet bi çizgi gördüm Ne olur siz de gördüm diyin
Bende Bülent tıraşa gidiyorum. :) beni de 27 martta çağırdılarBülent Tıraşa gidiyorum Acıbadem Maslakta çift embriyo koyuldu 5.gün kese ve kalp atışı için 29 Martta muayneye gitmemi söylediler bekliyorum günler geçsin diye ama geçmiyor.
Bağışıklık baskılayıcı bi ilaç bana vermediler. Nedir acaba kullandığınızEvet çok pahalı birde bana damar yolundan bağışıklık baskılayıcı serum veriyorlar transferden 5 gün önce başladım 15 günde bir tanesi 430tl bebeğimizi kucağımıza alalım da parayı gözüm görmüyor
Kesinlikle katılıyorum. Bu beklemeler muallakta kalmalar insanı geriyor farkındayız yada direkt git kan baktır garanti çıkacaktırSquid canım şimdi msjları na baktım da bugün 8. Gün oluyor. Görünebilir yani 7. Gün görenler de oldu 5.gün embriyo sunu. Sen yarın sabah ilk idrarla tekrarla bence
Haklısın canım zaten çok beklememiş idrardı. Yarın kan vereceğim kısmetseCanım çok silik bir çizgi bende gördüm sanki ama sabah idrarla testi tekrarla bence. Bu teste gore var yada yok demek zor
Evet canım 8. günüm, yarın kan vereceğim bakalım. İnşallah müjdeyi de veririm sizeSquid canım şimdi msjları na baktım da bugün 8. Gün oluyor. Görünebilir yani 7. Gün görenler de oldu 5.gün embriyo sunu. Sen yarın sabah ilk idrarla tekrarla bence
İkiniz de çok haklısınız. Sabah test yap diyen arkadaşlara yapmicam dedim sonra yaptım evde görünce. Kendimle çelişmeye bakKesinlikle katılıyorum. Bu beklemeler muallakta kalmalar insanı geriyor farkındayız yada direkt git kan baktır garanti çıkacaktırsadece sen rahat ol
Benim öncesinde başarısız denemelerim olduğu için verdiler sanırım herkese verilmiyor zaten bazı kişilerin vucudu embriyoyu yabancı hücre olarak görüp vucuttan atıyor ya bu bende de olabilir diye verdiler hep hap kullanıyorum hem serumBende Bülent tıraşa gidiyorum. :) beni de 27 martta çağırdılarçift embriyo ama benim beta değerlerim tek bebek gibi sanki ..
Bağışıklık baskılayıcı bi ilaç bana vermediler. Nedir acaba kullandığınız
Ben coraspirin, hibor, prolutex, estrofem ve gevitamax, progestan fitil kullanıyorum
Anladım canım. Benim bu 4 denemem.. genetiğe giden bir embriyomuz negatif geldi. Dr ne diyecek çok merak ediyorum. Herşeyin hayırlısı..Benim öncesinde başarısız denemelerim olduğu için verdiler sanırım herkese verilmiyor zaten bazı kişilerin vucudu embriyoyu yabancı hücre olarak görüp vucuttan atıyor ya bu bende de olabilir diye verdiler hep hap kullanıyorum hem serum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?