- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.921
Serumu 5 gün önce baslayınca transfere kadar hergün mü oluyorEvet çok pahalı birde bana damar yolundan bağışıklık baskılayıcı serum veriyorlar transferden 5 gün önce başladım 15 günde bir tanesi 430tl bebeğimizi kucağımıza alalım da parayı gözüm görmüyor
Hayır transferden 5 gün önce sonra kanda pozitif çıkarsa sonra kalp atışı duyulduğunda ve 16. haftaya kadar 15 günde birSerumu 5 gün önce baslayınca transfere kadar hergün mü oluyor
Anladm siz gebelik aşısı da yaptırmıs miydınızHayır transferden 5 gün önce sonra kanda pozitif çıkarsa sonra kalp atışı duyulduğunda ve 16. haftaya kadar 15 günde bir
Evet yaptırdımAnladm siz gebelik aşısı da yaptırmıs miydınız
Daha çok erken olduğunu sabah ilk idrarla bile yapsan büyüteçle görebileceğini biliyosun kuzucum. Kendine kötülük yapmışsın... İnşallah vardır ve yarın kan ver özelde 1 saatte çıkıyor zaten varsa çıkar sen de rahatlarsınKızlar eve gelirken bir normal bir de erken gebelik testi aldım. İkisi de negatif çıktı. Moralim de bozuldu, yarın kan vereceğim ama umudum kırıldı
Kuzum testleri atta bizde bakalım hayırlısı olsun inşallahKızlar eve gelirken bir normal bir de erken gebelik testi aldım. İkisi de negatif çıktı. Moralim de bozuldu, yarın kan vereceğim ama umudum kırıldı
Canım benim testim de çok aşırı silikti erken gebelik testi olan bak koyuyorum eski testimi bir bak belki vardır seninkinde de sen göremiyorsundurKızlar eve gelirken bir normal bir de erken gebelik testi aldım. İkisi de negatif çıktı. Moralim de bozuldu, yarın kan vereceğim ama umudum kırıldı
Sorma arkadaşım kendime bile bile işkence ettim resmenDaha çok erken olduğunu sabah ilk idrarla bile yapsan büyüteçle görebileceğini biliyosun kuzucum. Kendine kötülük yapmışsın... İnşallah vardır ve yarın kan ver özelde 1 saatte çıkıyor zaten varsa çıkar sen de rahatlarsın
Ayy inanır mısın aynen böyle erken gebelik testimin içini açtım baktım sanki gölge gördüm ama sonra kendime işkence ettiğimi düşünüp attım çöpeCanım benim testim de çok aşırı silikti erken gebelik testi olan bak koyuyorum eski testimi bir bak belki vardır seninkinde de sen göremiyorsundur
Transfer günü hariç 9.gündü canım beta 20 çıkmıştı ama düşüktü yani benim değerim zaten kimyasal oldu senin inşallah sağlıklı ilerler kuzum yarın mutlaka kan testi yaptır bence belirsizlik çok kötü ya dualarım seninleAyy inanır mısın aynen böyle erken gebelik testimin içini açtım baktım sanki gölge gördüm ama sonra kendime işkence ettiğimi düşünüp attım çöpeFotoğraf da çekmedim. Sen bu testi kaçıncı gün yapmıştın canım?
Benim de canım transfer günü hariç 8. günüm. İnşallah benim ki güzel sona ulaşır, duaların için çook teşekkür ederimTransfer günü hariç 9.gündü canım beta 20 çıkmıştı ama düşüktü yani benim değerim zaten kimyasal oldu senin inşallah sağlıklı ilerler kuzum yarın mutlaka kan testi yaptır bence belirsizlik çok kötü ya dualarım seninle
Amin kuzum inşallah hep birlikte kavuşuruz bebişlerimizeBenim de canım transfer günü hariç 8. günüm. İnşallah benim ki güzel sona ulaşır, duaların için çook teşekkür ederimAllah’ım sana da en kısa sürede nasip etsin, büyük duacınım
Ay cevabı daha yeni fark ettim canım ya, çok az süre tuttuğum idrarla yaptım bunu. Bugün kan vereceğim inşallah müjde veririm dua et benim içinCanım hayali cizgiyi bende gördüm. Bu testlerde pek cikmaz erken gebelik testi al. Benim 1400 HCG de bile tam koyu çıkmıyordu bunlardaBirde idrar yoğun olmalı çok su iciyorsan silik olur.
Canım senin mesajı da yeni fark ettim. İlk beş dk da çıktı çizgi ama çok az tuttuğum idrarla yapmıştım. Bugün kan verececeğim transfer günü hariç 9. günümdeyim. Bana dua et müjde vermem içinCanım görünüyor fakat hemen mi çıktı o hayalet çizgi. Keşke bu testi yapmasaydın bu ucuz testler göstermıyormuş beta yükselmeden. Kaçıncı gündesin ?
Canım belirtin var mı.inşalah pozitifi görürsünCanım senin mesajı da yeni fark ettim. İlk beş dk da çıktı çizgi ama çok az tuttuğum idrarla yapmıştım. Bugün kan verececeğim transfer günü hariç 9. günümdeyim. Bana dua et müjde vermem için
Tabi ederimAy cevabı daha yeni fark ettim canım ya, çok az süre tuttuğum idrarla yaptım bunu. Bugün kan vereceğim inşallah müjde veririm dua et benim için
Valla canım hiç belirtim yokCanım belirtin var mı.inşalah pozitifi görürsünallah kucaklarımızı doldursun bu transferimizle inşallah
MalesefValla canım hiç belirtim yokSenin var mı?
Gerçi bilmeden hamile olsaydık muhtemelen hiç farkında bile olmayacaktık. Öyle düşünüp avunalımMalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?