- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.941
Evet doğru. Beklemek çok zormuş gerçekten 2 gün var benımGerçi bilmeden hamile olsaydık muhtemelen hiç farkında bile olmayacaktık. Öyle düşünüp avunalım
Canım önemli olan iki gün de bir iki katına artış olması inşallah sağlıklı ilerler kuzum biraz düşük gibi ama yükselebilir tabi canım kaçıncı gün embriyosuydu bugün kaçıncı gündüKızlar kan verdim sonuç 10 çıktı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Kuzum 2 gün sonra tekrar yap tahlılı ınsallah katlanır güzelceKızlar kan verdim sonuç 10 çıktı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
5. gün 4aa ve bir tane de daha geride embriyo konuldu. Bana da düşük geldi ama doktor erken bakmışsınız iki gün sonra tekrarlayın dedi. İnşallah 2’ye 3’e katlarCanım önemli olan iki gün de bir iki katına artış olması inşallah sağlıklı ilerler kuzum biraz düşük gibi ama yükselebilir tabi canım kaçıncı gün embriyosuydu bugün kaçıncı gündü
Teşekkür ederim canım inşallah pazartesi çok daha güzel haberler veririmKuzum 2 gün sonra tekrar yap tahlılı ınsallah katlanır güzelce
Verdim canım 10 çıktı sonuç pek iç açıcı değil ama hayırlısıSquid canım ne yaptın bugün kan verecektin
Dua et kuzum benım de 3.gün embryosu senın bebıs daha ıyıTeşekkür ederim canım inşallah pazartesi çok daha güzel haberler veririm
Hayırlısı olsun canım dualarım seninleVerdim canım 10 çıktı sonuç pek iç açıcı değil ama hayırlısı
Canım 2 günde artışı önemliKızlar kan verdim sonuç 10 çıktı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Hepinize çok dua ediyorum, hiç belli olmaz seninki bakarsın daha çabuk tutarDua et kuzum benım de 3.gün embryosu senın bebıs daha ıyı
Sağ ol canım benimHayırlısı olsun canım dualarım seninleDr ne dedi bununla ilgili, iki gün sonra yine test yapacaksın dimi
Çok sağ ol canım, pazartesi inşallah güzel haberler veririmCanım 2 günde artışı önemliinşallah artar dualarımız seninle
Ayy ınsallah kuzum kasıklarım agrıyor normal mıHepinize çok dua ediyorum, hiç belli olmaz seninki bakarsın daha çabuk tutarİnşallah müjdeli haberini de alırız
Dün transfer oldum agrım war kasıklarımdaAyy ınsallah kuzum kasıklarım agrıyor normal mı
İnşallah güzel gelir sonuçların canım benim dualarım seninleSağ ol canım benimDoktor iki gün sonra tekrar test yapın acele etmişsiniz dedi. Bir gebelik var ama nasıl olacağını göreceğiz ilaçlara devam dedi
Hayırlı olsun canım gayet normal. Batma, aşağı çekilme gibi hisler 3-4 gün devam ediyor merak etme. İnşallah sonucu çok güzel olurDün transfer oldum agrım war kasıklarımda
Aminn canım çok teşekkür ederimİnşallah güzel gelir sonuçların canım benim dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?