şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

3.gün oldugu ıcın tutunması hemen olmaz snırım canım
Canım tutunması ve yerleşmesi çok farklı şeylermiş. Tutunma rahim tarafından yakalanması, yerleşme ise rahim duvarına gömülmesi demekmiş. Sen için ferah tut bol bol dinlen. İnşallah tutanacak sana

Canım tutunması ve yerleşmesi çok farklı şeylermiş. Tutunma rahim tarafından yakalanması, yerleşme ise rahim duvarına gömülmesi demekmiş. Sen için ferah tut bol bol dinlen. İnşallah tutanacak sana
Ayyy allah razı olsun kuzum senden dınlennyom zaten yatym ewde saolasın

Biz dünde keseyi gördük ama tek kese gördü doktor, tüp bebek yaptırdığım yere gitmedim Başak bir özel hastaneye gittik, haftaya cumartesi tüp bebek yaptırdığımız hastaneye gideceğiz. Benim transferim 27 Şubat 5.Gün embriyosu çift koyuldu. Dr dün küçük gördü sanki 4+gibi dedi normalde 5+2 olması lazım. 5+2 de kalp atışı duymamız gerekiyordu değil mi?

Merhaba kızlar, güzel haberler alan herkesi tebrik ederim test tarihi bekleyenler de biran önce güzel haberleri alırlar inşallah rahğm dinlendirmem bitti çok şükür bugün progestan iğneye başladım 26 Mart Cuma transferim olacak inşallah

Hayırlsı olsun kuzum bnde 19 martta transfer oldum bebısı beklym dört gözle

Hayırlısı inşallah canım. Progestan igne için okadar şey okudumki benimde gözüm korkuyor iğneden doktoruma sordum iğne verecekmisiniz diye bana duruma göre bakacağız ilk olarak progestani hap olarak vereceğiz dedi ama tabi gerekli olursa iğneye de geçebilirmişiz. Sonu güzel olsunda bu kadar yol katettik artık onlarada sabredip dayanacağız

Kızlar transferden sonra dekort neden kullanılır kortızonmus bu ılac zararı olmaz mı kı bebege
Bana da başka isimde bir kortizon ilacı verdi ben de transferden sonra kullanmaya başlayacağım.
Ben araştırdım biraz bağışıklık baskılayıcıymış. Vücut embriyoyu reddetmesin diye veriliyormuş

Sağol canım darısı sana inşallah
valla benim de gözüm korkuyordu. Bir de hemşireye ilk kez oluyorum diyince anlattı durdu. Yağlı bir iğne, enjekte ederken can acıtır, hemen dağılmaz yumru şeklinde elinize gelebilir, sürekli kullanımda kızarıklık morarma kabarcıklar oluşabilir falan dedi iyice korktum ama iğne sırasında canım hiç yanmadı. Ayaklanıp yere basınca azcık hissetmeye başldım doygunluğu. Şuan sadece iğne yerinde o baskı hissi var sürekli bir de elle dokununca gerçekten derinin altında 50 kuruş boyutunda bir sertlik var ilaç orada duruyor sanırım hala. 7 saat oldu Yarın soracağım hemşireye normal mi diye bakalım

Ben 15 gun vuruldum o iğneden benimki negatif olunca kesildi ama oyle illet biseyki gece igne yerimin agrisindan sagdan sola inleyerek dönüyodum artik surekli kolonyali pamukla masaj yapiyodum igne yerlerine..sona dogru hemsire elle kontrol ederek igneyi vuruyodu

Benim de şuan tek yerde olmasına rağmen ben buradayım diyor gerçekten devamı nasıl olacak bakalım. Bana 10 tane yazdı şuan 5 transfer öncesi 5 sonrası. İnşallah çektiğimiz acıları unuturuz inşallah sen de en kısa zamanda tekrar başlar alırsın güzel haberleri

Ağrı kesiciyi uyanır uyanmaz mı yaptılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…