- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.961
Amın kuzum acaba yerlesıyor muHayırlı olsun canım gayet normal. Batma, aşağı çekilme gibi hisler 3-4 gün devam ediyor merak etme. İnşallah sonucu çok güzel olur
Senın oldumu ıkıncı gün kasık agrınHayırlı olsun canım gayet normal. Batma, aşağı çekilme gibi hisler 3-4 gün devam ediyor merak etme. İnşallah sonucu çok güzel olur
İnşallah yerleşiyordur canımSenın oldumu ıkıncı gün kasık agrın
3.gün oldugu ıcın tutunması hemen olmaz snırım canımİnşallah yerleşiyordur canımEvet benim de ilk 3-4 gün kasık ağrım rahimde batmalarım oldu. Muhtemelen hem içeri yapılan müdahaleden hem de ilaçlardan oluyor.
Canım tutunması ve yerleşmesi çok farklı şeylermiş. Tutunma rahim tarafından yakalanması, yerleşme ise rahim duvarına gömülmesi demekmiş. Sen için ferah tut bol bol dinlen. İnşallah tutanacak sana3.gün oldugu ıcın tutunması hemen olmaz snırım canım
Ayyy allah razı olsun kuzum senden dınlennyom zaten yatym ewde saolasınCanım tutunması ve yerleşmesi çok farklı şeylermiş. Tutunma rahim tarafından yakalanması, yerleşme ise rahim duvarına gömülmesi demekmiş. Sen için ferah tut bol bol dinlen. İnşallah tutanacak sana
İnşAllah canım dualarım seninle darısı bizlere inşallahÇok sağ ol canım, pazartesi inşallah güzel haberler veririm
Hayırlsı olsun kuzum bnde 19 martta transfer oldum bebısı beklym dört gözleMerhaba kızlar, güzel haberler alan herkesi tebrik ederimtest tarihi bekleyenler de biran önce güzel haberleri alırlar inşallah rahğm dinlendirmem bitti çok şükür bugün progestan iğneye başladım 26 Mart Cuma transferim olacak inşallah
Hayırlısı inşallah canım. Progestan igne için okadar şey okudumki benimde gözüm korkuyor iğneden doktoruma sordum iğne verecekmisiniz diye bana duruma göre bakacağız ilk olarak progestani hap olarak vereceğiz dedi ama tabi gerekli olursa iğneye de geçebilirmişiz. Sonu güzel olsunda bu kadar yol katettik artık onlarada sabredip dayanacağızMerhaba kızlar, güzel haberler alan herkesi tebrik ederimtest tarihi bekleyenler de biran önce güzel haberleri alırlar inşallah rahğm dinlendirmem bitti çok şükür bugün progestan iğneye başladım 26 Mart Cuma transferim olacak inşallah
Güzel haberler gelir inşallaj hayırlısıylaHayırlsı olsun kuzum bnde 19 martta transfer oldum bebısı beklym dört gözle
Bana da başka isimde bir kortizon ilacı verdi ben de transferden sonra kullanmaya başlayacağım.Kızlar transferden sonra dekort neden kullanılır kortızonmus bu ılac zararı olmaz mı kı bebege
Sağol canım darısı sana inşallahHayırlısı inşallah canım. Progestan igne için okadar şey okudumki benimde gözüm korkuyor iğneden doktoruma sordum iğne verecekmisiniz diye bana duruma göre bakacağız ilk olarak progestani hap olarak vereceğiz dedi ama tabi gerekli olursa iğneye de geçebilirmişiz. Sonu güzel olsunda bu kadar yol katettik artık onlarada sabredip dayanacağız
Hadı ınsallah kuzum bakalım kullanıyorum amaBana da başka isimde bir kortizon ilacı verdi ben de transferden sonra kullanmaya başlayacağım.
Ben araştırdım biraz bağışıklık baskılayıcıymış. Vücut embriyoyu reddetmesin diye veriliyormuş
Amın kuzum agrılarım var ara ara gelıyo bıdaha geneGüzel haberler gelir inşallaj hayırlısıyla
Ben 15 gun vuruldum o iğneden benimki negatif olunca kesildi ama oyle illet biseyki gece igne yerimin agrisindan sagdan sola inleyerek dönüyodum artik surekli kolonyali pamukla masaj yapiyodum igne yerlerine..sona dogru hemsire elle kontrol ederek igneyi vuruyoduSağol canım darısı sana inşallah
valla benim de gözüm korkuyordu. Bir de hemşireye ilk kez oluyorum diyince anlattı durdu. Yağlı bir iğne, enjekte ederken can acıtır, hemen dağılmaz yumru şeklinde elinize gelebilir, sürekli kullanımda kızarıklık morarma kabarcıklar oluşabilir falan dedi iyice korktumama iğne sırasında canım hiç yanmadı. Ayaklanıp yere basınca azcık hissetmeye başldım doygunluğu. Şuan sadece iğne yerinde o baskı hissi var sürekli bir de elle dokununca gerçekten derinin altında 50 kuruş boyutunda bir sertlik var ilaç orada duruyor sanırım hala. 7 saat oldu Yarın soracağım hemşireye normal mi diye bakalım
Benim de şuan tek yerde olmasına rağmen ben buradayım diyor gerçekten devamı nasıl olacak bakalım. Bana 10 tane yazdı şuan 5 transfer öncesi 5 sonrası. İnşallah çektiğimiz acıları unuturuz inşallah sen de en kısa zamanda tekrar başlar alırsın güzel haberleriBen 15 gun vuruldum o iğneden benimki negatif olunca kesildi ama oyle illet biseyki gece igne yerimin agrisindan sagdan sola inleyerek dönüyodum artik surekli kolonyali pamukla masaj yapiyodum igne yerlerine..sona dogru hemsire elle kontrol ederek igneyi vuruyodu
Ağrı kesiciyi uyanır uyanmaz mı yaptılar?Tabikide. Perşembe opu oldum 3 gibi. Ogün herşey çok güzeldi tabi ağrı kesici etkisiyle. Sonra hafif regl sancısı gibi kasık ağrım oldu cuma cumartesi gazımda oldu. Bugünde hafif oldu tuvalete gidince azıcık leke geldi. Bide salı transfer dediler bana bugün. Korktum bende. Yarın arayacağım bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?