şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Nereye vuruluyor o iğne?

Ben de bugün Dr la görüşmeye gittim. Regl gecikince transfer nisana kaldı... 3 ya da 4 Nisan diye konuştuk bir aksilik olmazsa transfer günü iğne ye başlıyoruz günde 2 dedi 5 gün kala da günde 3 fitil. Anladığım kadarıyla başka hiçbir ilaç vermeyecek bakalım hayırlısı... İğneden aşırı çok korkuyorum şu an

Ne diyorsunuz kızlar??

Erken ama canım. Biz çağırdıklarinda 6+4 oluyordu. Tabi ultrasonda aynı gün cikmayabiliyor. 5+6 falan demişti doktor bana. 5 günden bişey olmaz. Zaten ultrason cihazları 7 gün hatalı gosterebiliyormus. Doktorum şuanki ölçüm pek önemli değil demişti. Embriyolarimdan biride 5+2 idi ondada kalp atışı vardı ama hafifti. Senin 4 haftalik ölçmüs duyulmaz şuan. Haftaya duyulur anca. Bı sıkıntın yok yani

gamzelihaller
Göbekten vurulan muadili de varmış sanırım bir başlıkta okumuştum. Sadece sgk karşılamıyormuş. İçinde 7 tane varmış kutusu 250₺ civarıymış. Günde 2 tane olup uzun süre kullananlar vardı onlar yakınıyordu maliyetinden ordan görmüştüm canım, aklında olsun doktoruna danışabilirsin

Canım çok saol içimi rahatlattın resmen bi daha o dr gitmicem. Tüp bebek merkezinden sonra kendime rutin gidişler için dr bulmam lazım

Canım çok saol içimi rahatlattın resmen bi daha o dr gitmicem. Tüp bebek merkezinden sonra kendime rutin gidişler için dr bulmam lazım
Ne demek canım. Evet düzgün bı kadın doğumcu bulmak lazım.Benim merkezde sadece kalp atımina kadar bakıyor.

Gözünüz aydın canım biraz erken gitmişsin sanki ben daha 29 martta gidicem 2 hafta sonra demişlerdi. 2. kese sonradan da görülebiliyormuş kalp atışıyla birlikte. Alttan mı muayne etti karından mı karından duyulmuyormuş bu haftalarda 6.7.8. haftalarda duyuluyormuş kalp atışı. Duymamanız normal yani merak etme. Bende haftaya pazartesi gideceğim doktoro çok heycanlıyım

Alttan muayene değil ultrasonla baktı. Cumartesi kendi dr ma gideceğim. Heyecanlıyım birde uyku uyuyamıyorum ya en büyük sıkıntım o

Ne demek canım. Evet düzgün bı kadın doğumcu bulmak lazım.Benim merkezde sadece kalp atımina kadar bakıyor.
Evet benim ki de son olarak cumartesi gideceğim bakalım dr ne diyecek. Birde bizim genetiğimiz negatif geldiği için bu görüşmeyi can havliyle bekliyorum açıkçası.
Birde uyku problemi beni mahvetti uyuyamıyorum kesinlikle

Prolutex muadili mi ? İsmi nedir ben dr bi sorayım ?

Kızlar merhaba biraz erken regl oldum bugün üçüncü gün. Dondurulmuş embriyo transferi süreci için ilk günden mi ilaç başlamak gerekiyordu nasıl ilerliyor biraz okudum ama bu konudada herkesin hikayesi farklı. Hafta sonu test sonucum çıktığı için doktordan geri dönüş olmadı. Sarılık testini bekliyordum oda cumartesi çıktı yani reglin ilk günü. Şimdi diğer aya mı kaldım ne oldu bilemiyorum. Bana regl olunca haber ver denilmedi bende haber vermedim o konu için. Sadece testimin sonucunu gönderdim.

Canım bende 2. reglimi bekliyorum transfer için banada şuan için herhangi bir igne ilaç verilmedi ama adetinin 2. veya 3. günü mutlaka gel dendi. Bi gorusseydin doktorunla belki bugün gidebilirsen transfer sürecine baslayabilirler

Haber verdim hemşireye sizi ararız dedi ama bu saatten sonra sanırım yetişmeyecek ama hayırlısı olsun. Benim ilk reglimdi. Sarılık çıkınca ertelendi değer düşmüş gibi belki hemen başlar dedim ama artık nasıl uygun görürse. Diğer aya başlarsa da kilo vermeye çalışırım ne yapayım o arada ilaçlar sonrası iştah ve şişkinlik hala var belki ondan kurtulurum

Tutmuş artık canım. Bence çok dusunmemeye çalış. İns bı sıkıntı olmayacak. Her hamilede farklı demekki bende gözümü açamıyorum. Hep uyumak istiyorum ve midem berbat halde. Bebeğin tutmasına bile sevinemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…