- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 47
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.981
Nereye vuruluyor o iğne?Ben 15 gun vuruldum o iğneden benimki negatif olunca kesildi ama oyle illet biseyki gece igne yerimin agrisindan sagdan sola inleyerek dönüyodum artik surekli kolonyali pamukla masaj yapiyodum igne yerlerine..sona dogru hemsire elle kontrol ederek igneyi vuruyodu
Ben ağrım var demiştim öyle vurmuşlardı, yapmazlarsa isteyebilirsiniz.Ağrı kesiciyi uyanır uyanmaz mı yaptılar?
KalçaNereye vuruluyor o iğne?
Benimki kalçadandı..Nereye vuruluyor o iğne?
Allah'ım kalçadan iğne olamıyorum. Kalçadan verilen iğnelerim hep yarım kaldı. Zipliyorum yerimden iğne değer değmezKalçamuadilleri varmış galiba hap, göbekten vs ama bu en etkilisi sanırım...
Anestezinin etkisi hemen geçmiyor değil mi? Bir müddet uyuşuk olur inşallah. Ayılır ayılmaz ağrıyla boğuşmakBen ağrım var demiştim öyle vurmuşlardı, yapmazlarsa isteyebilirsiniz
Ne diyorsunuz kızlar??Biz dünde keseyi gördük ama tek kese gördü doktor, tüp bebek yaptırdığım yere gitmedim Başak bir özel hastaneye gittik, haftaya cumartesi tüp bebek yaptırdığımız hastaneye gideceğiz. Benim transferim 27 Şubat 5.Gün embriyosu çift koyuldu. Dr dün küçük gördü sanki 4+gibi dedi normalde 5+2 olması lazım. 5+2 de kalp atışı duymamız gerekiyordu değil mi?
Erken ama canım. Biz çağırdıklarinda 6+4 oluyordu. Tabi ultrasonda aynı gün cikmayabiliyor. 5+6 falan demişti doktor bana. 5 günden bişey olmaz. Zaten ultrason cihazları 7 gün hatalı gosterebiliyormus. Doktorum şuanki ölçüm pek önemli değil demişti. Embriyolarimdan biride 5+2 idi ondada kalp atışı vardı ama hafifti. Senin 4 haftalik ölçmüs duyulmaz şuan. Haftaya duyulur anca. Bı sıkıntın yok yaniBiz dünde keseyi gördük ama tek kese gördü doktor, tüp bebek yaptırdığım yere gitmedim Başak bir özel hastaneye gittik, haftaya cumartesi tüp bebek yaptırdığımız hastaneye gideceğiz. Benim transferim 27 Şubat 5.Gün embriyosu çift koyuldu. Dr dün küçük gördü sanki 4+gibi dedi normalde 5+2 olması lazım. 5+2 de kalp atışı duymamız gerekiyordu değil mi?
Canım çok saol içimi rahatlattın resmen bi daha o dr gitmicem. Tüp bebek merkezinden sonra kendime rutin gidişler için dr bulmam lazımErken ama canım. Biz çağırdıklarinda 6+4 oluyordu. Tabi ultrasonda aynı gün cikmayabiliyor. 5+6 falan demişti doktor bana. 5 günden bişey olmaz. Zaten ultrason cihazları 7 gün hatalı gosterebiliyormus. Doktorum şuanki ölçüm pek önemli değil demişti. Embriyolarimdan biride 5+2 idi ondada kalp atışı vardı ama hafifti. Senin 4 haftalik ölçmüs duyulmaz şuan. Haftaya duyulur anca. Bı sıkıntın yok yani
Ne demek canım. Evet düzgün bı kadın doğumcu bulmak lazım.Benim merkezde sadece kalp atımina kadar bakıyor.Canım çok saol içimi rahatlattın resmen bi daha o dr gitmicem. Tüp bebek merkezinden sonra kendime rutin gidişler için dr bulmam lazım
Gözünüz aydın canım biraz erken gitmişsin sanki ben daha 29 martta gidicem 2 hafta sonra demişlerdi. 2. kese sonradan da görülebiliyormuş kalp atışıyla birlikte. Alttan mı muayne etti karından mı karından duyulmuyormuş bu haftalarda 6.7.8. haftalarda duyuluyormuş kalp atışı. Duymamanız normal yani merak etme. Bende haftaya pazartesi gideceğim doktoro çok heycanlıyımBiz dünde keseyi gördük ama tek kese gördü doktor, tüp bebek yaptırdığım yere gitmedim Başak bir özel hastaneye gittik, haftaya cumartesi tüp bebek yaptırdığımız hastaneye gideceğiz. Benim transferim 27 Şubat 5.Gün embriyosu çift koyuldu. Dr dün küçük gördü sanki 4+gibi dedi normalde 5+2 olması lazım. 5+2 de kalp atışı duymamız gerekiyordu değil mi?
Alttan muayene değil ultrasonla baktı. Cumartesi kendi dr ma gideceğim. HeyecanlıyımGözünüz aydın canım biraz erken gitmişsin sanki ben daha 29 martta gidicem 2 hafta sonra demişlerdi. 2. kese sonradan da görülebiliyormuş kalp atışıyla birlikte. Alttan mı muayne etti karından mı karından duyulmuyormuş bu haftalarda 6.7.8. haftalarda duyuluyormuş kalp atışı. Duymamanız normal yani merak etme. Bende haftaya pazartesi gideceğim doktoro çok heycanlıyım
Evet benim ki de son olarak cumartesi gideceğim bakalım dr ne diyecek. Birde bizim genetiğimiz negatif geldiği için bu görüşmeyi can havliyle bekliyorum açıkçası.Ne demek canım. Evet düzgün bı kadın doğumcu bulmak lazım.Benim merkezde sadece kalp atımina kadar bakıyor.
Prolutex muadili mi ? İsmi nedir ben dr bi sorayım ?gamzelihaller
Göbekten vurulan muadili de varmış sanırım bir başlıkta okumuştum. Sadece sgk karşılamıyormuş. İçinde 7 tane varmış kutusu 250₺ civarıymış. Günde 2 tane olup uzun süre kullananlar vardı onlar yakınıyordu maliyetinden ordan görmüştüm canım, aklında olsun doktoruna danışabilirsin
Canım bende 2. reglimi bekliyorum transfer için banada şuan için herhangi bir igne ilaç verilmedi ama adetinin 2. veya 3. günü mutlaka gel dendi. Bi gorusseydin doktorunla belki bugün gidebilirsen transfer sürecine baslayabilirlerKızlar merhaba biraz erken regl oldum bugün üçüncü gün. Dondurulmuş embriyo transferi süreci için ilk günden mi ilaç başlamak gerekiyordu nasıl ilerliyor biraz okudum ama bu konudada herkesin hikayesi farklı. Hafta sonu test sonucum çıktığı için doktordan geri dönüş olmadı. Sarılık testini bekliyordum oda cumartesi çıktı yani reglin ilk günü. Şimdi diğer aya mı kaldım ne oldu bilemiyorum. Bana regl olunca haber ver denilmedi bende haber vermedim o konu için. Sadece testimin sonucunu gönderdim.
Haber verdim hemşireye sizi ararız dedi ama bu saatten sonra sanırım yetişmeyecek ama hayırlısı olsun. Benim ilk reglimdi. Sarılık çıkınca ertelendi değer düşmüş gibi belki hemen başlar dedim ama artık nasıl uygun görürse. Diğer aya başlarsa da kilo vermeye çalışırım ne yapayım o arada ilaçlar sonrası iştah ve şişkinlik hala var belki ondan kurtulurumCanım bende 2. reglimi bekliyorum transfer için banada şuan için herhangi bir igme ilaç verilmedi adetinin 2. veya 3. günü mutlaka gel dendi. Bi gorusseydin doktorunla belki bugün gidebilirsen transfer sürecine baslayabilirler
Tutmuş artık canım. Bence çok dusunmemeye çalış. İns bı sıkıntı olmayacak. Her hamilede farklı demekki bende gözümü açamıyorum. Hep uyumak istiyorum ve midem berbat halde. Bebeğin tutmasına bile sevinemiyorum.Evet benim ki de son olarak cumartesi gideceğim bakalım dr ne diyecek. Birde bizim genetiğimiz negatif geldiği için bu görüşmeyi can havliyle bekliyorum açıkçası.
Birde uyku problemi beni mahvetti uyuyamıyorum kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?