şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Donmuş ta 2. Regl bekleniyor diye biliyorum ben

Prolutex muadili mi ? İsmi nedir ben dr bi sorayım ?
İsmini hiç hatırlamıyorum canım ya. Sadece progestanı kalçadan olmaya korkanlar vardı onlara söylemişti bir kaç kişi göbekten yapılan muadili var kutusu 250₺ içinde 7 tane var diye. Baktım da şimdi prolutex bunların hepsini karşılıyor o olabilir.

Allah herkese kolay versin. Ağzımda af çıktı birde umarım bu günler kısa zamanda geçer

Merhaba arkadaşlar, maalesef kimyasal oldu benim. Çok üzgünüm Her işte vardır bi hayır. Doktorum ilaçları kesmemi istedi. Cumartesi kontrole çağırdı.
Seni çok iyi anlıyorum kuzum bende aynı durumu yaşadım benim ilk denemem di kendimi öyle teselli ettim mecburen daha zamanı gelmemiş demekki ne kadar erken toparlanırsan o kadar iyi olur kuzum inşallah önümüzdeki ay kendiliğinden gebe kalırsın bende öyle olurum inşallah senin sorun neydi tüp bebek yaptırdın yaş kaç kaçıncı deneme ekstra önemli sorunlar yoksa biraz bekle derim ben ilaçların etkileri hala devam eder çünkü belki kendiliğinden olur bebiş

Biliyorum canım, beni en iyi yaşayan anlar. Birkaç güne toparlanmış olurum. Yaş 32, sebepsiz infertilite. Eşimde de bende de görünür bir problem yok. Doktorla görüştükten sonra ne yapacağımıza karar vereceğiz.

Merhaba kızlar nasılsınız?

Benim minnaklar şimdilik iyi gidiyor. Gebelik takibimiz için doktorumuzu kararlaştırdık. Perinatolog tüm süreci takip edecek.
İkiz olması sebebi ile perinatalog ile geçecek tüm süreç.ohss sonrası kilom aynı eski kilomdayım.
Ara ara gaz ağrılarım oluyo. Bir de ikiz gebeler varsa özellikle sormak istiyorum büyük abdest yaptıktan sonra mide bulantısı ve halsizlik yaşayan var mı?
Sizler ne alemdesiniz canım kızlar :)

Sevındım kuzum rabbım bızede nasıp etsın ınsallah rabbım kıcagına almayı nasıp etsın

Bende 19 da transfer oldum 3.gün embryosu umutla beklym bebısımı bugun 3 günüm kuzum
Henüz belirti olmaz canınızı sıkmayınBenim yerleşme kanamam oldu 5.gün onu da düşük sandım o da hoş olmuyo çok ağladım streslendim. 2. Denememde oldu. Düşünmemeye stres etmemeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…