- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.001
Donmuş ta 2. Regl bekleniyor diye biliyorum benKızlar merhaba biraz erken regl oldum bugün üçüncü gün. Dondurulmuş embriyo transferi süreci için ilk günden mi ilaç başlamak gerekiyordu nasıl ilerliyor biraz okudum ama bu konudada herkesin hikayesi farklı. Hafta sonu test sonucum çıktığı için doktordan geri dönüş olmadı. Sarılık testini bekliyordum oda cumartesi çıktı yani reglin ilk günü. Şimdi diğer aya mı kaldım ne oldu bilemiyorum. Bana regl olunca haber ver denilmedi bende haber vermedim o konu için. Sadece testimin sonucunu gönderdim.
İsmini hiç hatırlamıyorum canım ya. Sadece progestanı kalçadan olmaya korkanlar vardı onlara söylemişti bir kaç kişi göbekten yapılan muadili var kutusu 250₺ içinde 7 tane var diye. Baktım da şimdi prolutex bunların hepsini karşılıyor o olabilir.Prolutex muadili mi ? İsmi nedir ben dr bi sorayım ?
Allah herkese kolay versin. Ağzımda af çıktı birde umarım bu günler kısa zamanda geçerTutmuş artık canım. Bence çok dusunmemeye çalış. İns bı sıkıntı olmayacak. Her hamilede farklı demekki bende gözümü açamıyorum. Hep uyumak istiyorum ve midem berbat halde. Bebeğin tutmasına bile sevinemiyorum.
Teşekkür ederim canımDonmuş ta 2. Regl bekleniyor diye biliyorum ben
Yok canım, henüz yapmadık eşim işten gelince birlikte gideceğiz. İyi ya da kötü birlikte öğrenmek istedik. Umarım güzel haberler verebilirimSquid ne yaptın kuzum test yaptın mı
İnşAllah kuzum benim dualarımız seninle hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallahYok canım, henüz yapmadık eşim işten gelince birlikte gideceğiz. İyi ya da kötü birlikte öğrenmek istedik. Umarım güzel haberler verebilirim
Amin canım benimİnşAllah kuzum benim dualarımız seninle hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallah
Sonuç nedir acaba inşallah güzel sonuçlar alırsınızYok canım, henüz yapmadık eşim işten gelince birlikte gideceğiz. İyi ya da kötü birlikte öğrenmek istedik. Umarım güzel haberler verebilirim
Seni çok iyi anlıyorum kuzum bende aynı durumu yaşadım benim ilk denemem di kendimi öyle teselli ettim mecburen daha zamanı gelmemiş demekki ne kadar erken toparlanırsan o kadar iyi olur kuzum inşallah önümüzdeki ay kendiliğinden gebe kalırsın bende öyle olurum inşallah senin sorun neydi tüp bebek yaptırdın yaş kaç kaçıncı deneme ekstra önemli sorunlar yoksa biraz bekle derim ben ilaçların etkileri hala devam eder çünkü belki kendiliğinden olur bebişMerhaba arkadaşlar, maalesef kimyasal oldu benim. Çok üzgünümHer işte vardır bi hayır. Doktorum ilaçları kesmemi istedi. Cumartesi kontrole çağırdı.
Biliyorum canım, beni en iyi yaşayan anlar. Birkaç güne toparlanmış olurum. Yaş 32, sebepsiz infertilite. Eşimde de bende de görünür bir problem yok. Doktorla görüştükten sonra ne yapacağımıza karar vereceğiz.Seni çok iyi anlıyorum kuzum bende aynı durumu yaşadım benim ilk denemem di kendimi öyle teselli ettim mecburen daha zamanı gelmemiş demekki ne kadar erken toparlanırsan o kadar iyi olur kuzum inşallah önümüzdeki ay kendiliğinden gebe kalırsın bende öyle olurum inşallah senin sorun neydi tüp bebek yaptırdın yaş kaç kaçıncı deneme ekstra önemli sorunlar yoksa biraz bekle derim ben ilaçların etkileri hala devam eder çünkü belki kendiliğinden olur bebiş
Vücut bebeği yabancı cisim sanıp reddetmesin diye. :)Kızlar transferden sonra dekort neden kullanılır kortızonmus bu ılac zararı olmaz mı kı bebege
Evet oleymıs kuzum hıc belırtım yokVücut bebeği yabancı cisim sanıp reddetmesin diye. :)
Bende 19 da transfer oldum 3.gün embryosu umutla beklym bebısımı bugun 3 günüm kuzumEvet oleymıs kuzum hıc belırtım yok
Sevındım kuzum rabbım bızede nasıp etsın ınsallah rabbım kıcagına almayı nasıp etsınMerhaba kızlar nasılsınız?
Benim minnaklar şimdilik iyi gidiyor. Gebelik takibimiz için doktorumuzu kararlaştırdık. Perinatolog tüm süreci takip edecek.
İkiz olması sebebi ile perinatalog ile geçecek tüm süreç.ohss sonrası kilom aynı eski kilomdayım.
Ara ara gaz ağrılarım oluyo. Bir de ikiz gebeler varsa özellikle sormak istiyorum büyük abdest yaptıktan sonra mide bulantısı ve halsizlik yaşayan var mı?
Sizler ne alemdesiniz canım kızlar :)
Henüz belirti olmaz canınızı sıkmayınBende 19 da transfer oldum 3.gün embryosu umutla beklym bebısımı bugun 3 günüm kuzum
Ne zaman tutunur canım fıkrın varmıHenüz belirti olmaz canınızı sıkmayınBenim yerleşme kanamam oldu 5.gün onu da düşük sandım o da hoş olmuyo çok ağladım streslendim. 2. Denememde oldu. Düşünmemeye stres etmemeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?