şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba arkadaşlar, maalesef kimyasal oldu benim. Çok üzgünüm Her işte vardır bi hayır. Doktorum ilaçları kesmemi istedi. Cumartesi kontrole çağırd
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah basta cok zor geliyo evet ama toparlaniyosun mecbur..insallah sonrasi güzel olur

Kuzum bende ovulasyon testi yaptım bu ay pik gördüm çok şükür değerlendirdim günleri şimdi beklemedeyim bat 2 Nisan dua et bana da niyeyse bu ay içimde çok güzel hisler var sanki hamile kalacakmışım gibi

Kızlar doktor regl in beşinci günü gelebilirsin dedi. İstersen bu ay istersen gelecek ay başlayalım sen bilirsin diyince Ramazan ayı gelmeden hallolsun diye bu ay olsun kararı aldık. Yarın muayene için gideceğim transfer hangi gün olur bilmiyorum. İçim bir tuhaf niyeyse korkuyorum. Hayırlısı olsun inşallah

Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah bu ay güzel haberlerini alırız Korkma sakın, sonu güzel olacak inşallah

Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah bu ay güzel haberlerini alırız Korkma sakın, sonu güzel olacak inşallah
Canım Allah razı olsun. Mesajları şimdi okudum. Üzgünüm. Ama ilaçların etkisi ile doğal yoldan gebe kalma imkanın var. İnşallah en kısa sürede en doğalı ile nasip etsin Rabbim. Gözlerim güzel haberlerinizi arayacak burada. İnşallah ben de güzel haberler verebilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hangi dr karar verdiniz. Tüp bebek hangi hastane de idi.. rabbim tamamını erdirsin inşallah.. bende Cumartesi kendi dr görüşmeye gidiyoruz kalp atılı ve kese görmeye, Sonrası da bizde bi dr karar verme zamanı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…