- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.021
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah basta cok zor geliyo evet ama toparlaniyosun mecbur..insallah sonrasi güzel olurMerhaba arkadaşlar, maalesef kimyasal oldu benim. Çok üzgünümHer işte vardır bi hayır. Doktorum ilaçları kesmemi istedi. Cumartesi kontrole çağırd
Kuzum bende ovulasyon testi yaptım bu ay pik gördüm çok şükür değerlendirdim günleri şimdi beklemedeyim bat 2 Nisan dua et bana da niyeyse bu ay içimde çok güzel hisler var sanki hamile kalacakmışım gibiMerhaba kızlar nasılsınız?
Benim minnaklar şimdilik iyi gidiyor. Gebelik takibimiz için doktorumuzu kararlaştırdık. Perinatolog tüm süreci takip edecek.
İkiz olması sebebi ile perinatalog ile geçecek tüm süreç.ohss sonrası kilom aynı eski kilomdayım.
Ara ara gaz ağrılarım oluyo. Bir de ikiz gebeler varsa özellikle sormak istiyorum büyük abdest yaptıktan sonra mide bulantısı ve halsizlik yaşayan var mı?
Sizler ne alemdesiniz canım kızlar :)
Gönlünce olsun kuzumKuzum bende ovulasyon testi yaptım bu ay pik gördüm çok şükür değerlendirdim günleri şimdi beklemedeyim bat 2 Nisan dua et bana da niyeyse bu ay içimde çok güzel hisler var sanki hamile kalacakmışım gibi
Peki hiç bir belirti varmı ağrı gibi benimde 3 gün embriyo transferi ve bugün üçüncü günü kaşık ağrılarım çok ve ayaklarıma kadar vuruyor belim çatlayacakBende 19 da transfer oldum 3.gün embryosu umutla beklym bebısımı bugun 3 günüm kuzum
Gece sabaha kadar uyumadım canım kasık bel agrımdan sankı adet olcak mısım gbıPeki hiç bir belirti varmı ağrı gibi benimde 3 gün embriyo transferi ve bugün üçüncü günü kaşık ağrılarım çok ve ayaklarıma kadar vuruyor belim çatlayacak
Umarım bızımledır mınıklerımızPeki hiç bir belirti varmı ağrı gibi benimde 3 gün embriyo transferi ve bugün üçüncü günü kaşık ağrılarım çok ve ayaklarıma kadar vuruyor belim çatlayacak
Gece sabaha kadar uyumadım canım kasık bel agrımdan sankı adet olcak mısım gbı
Bgun catlatma ıgnesınıde vurdumPeki hiç bir belirti varmı ağrı gibi benimde 3 gün embriyo transferi ve bugün üçüncü günü kaşık ağrılarım çok ve ayaklarıma kadar vuruyor belim çatlayacak
Amin canım, çok teşekkür ederim destek içinHakkınız da hayırlısı olsun inşallah basta cok zor geliyo evet ama toparlaniyosun mecbur..insallah sonrasi güzel olur
Amin kuzum inşallahGönlünce olsun kuzum
Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah bu ay güzel haberlerini alırızKızlar doktor regl in beşinci günü gelebilirsin dedi. İstersen bu ay istersen gelecek ay başlayalım sen bilirsin diyince Ramazan ayı gelmeden hallolsun diye bu ay olsun kararı aldık. Yarın muayene için gideceğim transfer hangi gün olur bilmiyorum. İçim bir tuhaf niyeyse korkuyorum. Hayırlısı olsun inşallah
Benimde sabaha kadar uyutmadı ağrılarımGece sabaha kadar uyumadım canım kasık bel agrımdan sankı adet olcak mısım gbı
Hadi inşallah tedaviye gerek kalmadan bebiş gelirKuzum bende ovulasyon testi yaptım bu ay pik gördüm çok şükür değerlendirdim günleri şimdi beklemedeyim bat 2 Nisan dua et bana da niyeyse bu ay içimde çok güzel hisler var sanki hamile kalacakmışım gibi
Amin kuzum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHadi inşallah tedaviye gerek kalmadan bebiş gelir
Canım Allah razı olsun. Mesajları şimdi okudum. Üzgünüm. Ama ilaçların etkisi ile doğal yoldan gebe kalma imkanın var. İnşallah en kısa sürede en doğalı ile nasip etsin Rabbim. Gözlerim güzel haberlerinizi arayacak burada. İnşallah ben de güzel haberler verebilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsunTedavin hayırlı olsun canım, inşallah bu ay güzel haberlerini alırızKorkma sakın, sonu güzel olacak inşallah
Catlatma ıgnesı werdler mıBenimde sabaha kadar uyutmadı ağrılarım
Hangi dr karar verdiniz. Tüp bebek hangi hastane de idi.. rabbim tamamını erdirsin inşallah.. bende Cumartesi kendi dr görüşmeye gidiyoruz kalp atılı ve kese görmeye, Sonrası da bizde bi dr karar verme zamanı geliyorMerhaba kızlar nasılsınız?
Benim minnaklar şimdilik iyi gidiyor. Gebelik takibimiz için doktorumuzu kararlaştırdık. Perinatolog tüm süreci takip edecek.
İkiz olması sebebi ile perinatalog ile geçecek tüm süreç.ohss sonrası kilom aynı eski kilomdayım.
Ara ara gaz ağrılarım oluyo. Bir de ikiz gebeler varsa özellikle sormak istiyorum büyük abdest yaptıktan sonra mide bulantısı ve halsizlik yaşayan var mı?
Sizler ne alemdesiniz canım kızlar :)
Ne testi bunlar ? Ben bilmiyorumVe perinatalogumuz nipt, nifty testine gerek yok dedi. Yaptırmayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?