şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Amin cok korkuyorum, malum maddi manevi zorluyor ( mevlam hepimize yardim etsin insallah

Bizede embriyo dondurma ücreti 2000 tl gibi bir rakam söylendi ama şu kadar embriyo için falan bisey denmedi açıkçası benim aklıma da hiç bunu sormak gelmedi. Bekliyoruz bakalım bir arasınlar öğreneceğiz.
Aradılar mı canım seni?

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarını almakta nasip olur ne iğnesiymiş ki o

Canım benimde sonradan döllenme olmuştu sakın moralini bozma Allah bizimle

Benim bi sikayetim yoktu aslinda kanda 39 cikti deger basladi dr daha icmedim ama..

Benim bi sikayetim yoktu aslinda kanda 39 cikti deger basladi dr daha icmedim ama..
Herkeste etkisi farklı oluyor bana eczane ilk aldiğimda yan etkilerini öyle bir anlattı ki içmeye korkmuştum ama öyle olmadı sadece mide bulantısı yapıyor. Inşallah sende yan etkisiz geçirirsin bu sureci

Skrkz17 çıktım canım ben şimdi kontrolden. Hala o opuda bıraktıkları orta boy foliküllerim varmış yumurtalıklarımda zaten bu yüzden bir dahaki adetmiş. Balık yağı, folik asit, devit3 devam. 14 gün sonra direk tarlusal içmeye başlayacağım riske atmayalım geciktirmeyelim dedi. Regl ile beraber 10 gün hap, sonra 5 gün iğne sonra transfermiş. Hesaplarıma göre 20 Mart ı görüyorum 2-2 dondurmayı da sordum yumurta sayısı fazla ve kaliteli ise biz çift çift tercih ediyoruz dedi. Çok nadir de olsa çözünmeme ihtimali oluyormuş yumurtaların bu risk de azalıyor böylece dedi. Biri olmazsa öteki olur gibi. Ben şaşkın sorunca istemediğimiz birşey diye düşündü sanırım Çift donduğu için illa çift transfer etmek zorunda değiliz dedi ben dedim bizden yana sıkıntı yok çift olmasında güldü ben şu iğne döneminde 8 kilo aldığım için ne kadarını versek transfere kadar kardır dedi bir tek o kadar . Zaten diyetisyene başlamıştım bu hafta o bişi demeden hayırlısı bakalım hakkımızda

Ya bana gonadopeptyl 0.1 yazdı onu niye yazdı bilmiyorum. Nakilin 4.günü vurulacak dedi

Kac tane embriyo yollamıştınız bende galiba icimde kalmasın die herseyi yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…