- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Amin cok korkuyorum, malum maddi manevi zorluyorCanım bende 14 tane toplandı opu da 9 tanesi döllendi ikinci gün 6 ya düştü 3. Gün 4 tane vardı en kaliteli iki tanesini transfer ettiler kalan iki tane yi de 5.güne bırakacak eğer iyi giderse dondurulacak yani sen iyi düşün hep iyi olsun kuzum önemli olan yumurtanın kaliteli olup olmaması
Aradılar mı canım seni?Bizede embriyo dondurma ücreti 2000 tl gibi bir rakam söylendi ama şu kadar embriyo için falan bisey denmedi açıkçası benim aklıma da hiç bunu sormak gelmedi. Bekliyoruz bakalım bir arasınlar öğreneceğiz.
Aynen öyle kuzum zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberler veririz hepAmin cok korkuyorum, malum maddi manevi zorluyor( mevlam hepimize yardim etsin insallah
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarını almakta nasip olurKızlar bende transfer den çıktım 4 yumurtadan en iyi iki tanesini transfer ettiler bir sürü ilaç iğne var kullanmam gereken yaa 12 gün sonra da kan testi ile gebelik testi yapılacak sizler de ilaçlara başladınız mı bana ekstra dan bir iğne yazdılar tutunmayı kolaylaştıran sadece o ilaç iki kutusu 2000 liraymış ya
Canım ananas kimi yerde yemeyin diyo off kime inancaz biz yaYiyecek olarak ta ananası ve avokado yu ye mutlaka dedi doktorum ağır iş yapma ilişki yasak dedi
Canım benimde sonradan döllenme olmuştu sakın moralini bozma Allah bizimle14 yumurtanin ikisi dollenmis, 6 tanesi geriden geliyor bugun dollenme takibi devam edecek. 2 embriyo transferi planlaniyor, herhalde 5.gune bekletmezler risk almamak icin... Bugun 1.gu sizce umit var mi? Sadece 2 dollenmis yumurta ile gebelik alan var mi? Icimdeki negatif konusup duruyor Allah yardimcim olsun
Ben tam almıştım canımTam mı aldınız yarım mı?
Yok canım aramadılar henüz. Eşimde sen arama bi onları bekleyelim diyor öyle bekleşiyoruzAradılar mı canım seni?
Boşver bekle canımYok canım aramadılar henüz. Eşimde sen arama bi onları bekleyelim diyor öyle bekleşiyoruz
Cnm hayırlı olsn
1 ay kadar sürebilir demişlerdi ama 3. haftada çıktı sonuçGenetik sonucun çıkması ne kadar sürdü?
Benim bi sikayetim yoktu aslinda kanda 39 cikti deger basladi dr daha icmedim ama..Ben daha öncede kullandım. Suanda ohss riskine karşı kullanıyorum çok şükür son iki tane kaldı. Bende çok mide bulantısı yapıyor başka bir yan etki etmedi ama benim ağrı şişlik gibi şikayetlerimi çok azaltti
Bende aksam alacam tam bakalimBen tam almıştım canım
Herkeste etkisi farklı oluyor bana eczane ilk aldiğimda yan etkilerini öyle bir anlattı ki içmeye korkmuştum ama öyle olmadı sadece mide bulantısı yapıyor. Inşallah sende yan etkisiz geçirirsin bu sureciBenim bi sikayetim yoktu aslinda kanda 39 cikti deger basladi dr daha icmedim ama..
Inşallah yaHerkeste etkisi farklı oluyor bana eczane ilk aldiğimda yan etkilerini öyle bir anlattı ki içmeye korkmuştum ama öyle olmadı sadece mide bulantısı yapıyor. Inşallah sende yan etkisiz geçirirsin bu sureci
Ya bana gonadopeptyl 0.1 yazdı onu niye yazdı bilmiyorum. Nakilin 4.günü vurulacak dediKızlar bende transfer den çıktım 4 yumurtadan en iyi iki tanesini transfer ettiler bir sürü ilaç iğne var kullanmam gereken yaa 12 gün sonra da kan testi ile gebelik testi yapılacak sizler de ilaçlara başladınız mı bana ekstra dan bir iğne yazdılar tutunmayı kolaylaştıran sadece o ilaç iki kutusu 2000 liraymış ya
TamTam mı aldınız yarım mı?
Hayırlı olsun benm de bahçeci Umut tüp bebek merkezi doktor ebru Öztürk e gidiyorumAntalya'da Antalya tüp Bebek merkezi ,Dr Murat Berkkanoğlu na
Kac tane embriyo yollamıştınız bende galiba icimde kalmasın die herseyi yaptırıcamBen genetik tarama yaptırdım 2 tane sağlıklı 5. gün embriyom var çok şükür şuan transfer sürecindeyim estrofem kullanmaya başladım bugün 25 şubatta transfer öncesi muayneye gideceğim İstanbula gebelik aşısını o zaman isterseniz yapacağız dediler birde ekstra isterseniz embriyo yapıştırma ve rahim kasılmasını engelleyen serum varmış ben hepsini yaptırmayaı düşünüyorum başarı şansını artırıyormuş. Sonradan aklımda kalmasın dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?