- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Ben göbeğim çok sert olduğu için rahatsızlık verdiği için sordum özellikle. Oksapar koldan olabilir, progesteron verseydik kesin göbekten yapacaktınız dediCanım göbekten mi vuruluyorsun o iğneleri
Yaaa duyduğum en az ilaç kombini maşallah size... beta hcg baktırdınız mıBen sadece progestan fitil kullandım bde içinde folik asit te olan Bi ilac aldım bu süreçte onu kullandm omega 3 b12 Bi sürü vitamin var icinde omepaVM adı
Ne güzel ya ben iki ayrı iğne kullanıyorum 6 tane estrofem kullanıyorum d vitamini coraspirin ayrıca vitamin kullanıyorum. Sizin pozitifti demek az ilaçla da oluyor bize tonla ilaç yüklüyorlarBen sadece progestan fitil kullandım bde içinde folik asit te olan Bi ilac aldım bu süreçte onu kullandm omega 3 b12 Bi sürü vitamin var icinde omepaVM adı
Evet kuzum bir tek progestan ampul olan kalçadanCanım göbekten mi vuruluyorsun o iğneleri
Herşey iyi olsun insallah kuzum smdi bekleme zamanı 12 gün sana cabuk geçer insallahBiraz ağrılı oldu canım ben idrara çok sıkışık gitmişim ama iyiyim çok şükür bide iğneler canımı acıtmaya başladı artık yaa progestan iğne oksapar iğne bide neupagen diye iğneler vuruluyor haplar da var tabi
Hayır canım 15 subattaYaaa duyduğum en az ilaç kombini maşallah size... beta hcg baktırdınız mı
Bol bol dinlen dua etBiraz ağrılı oldu canım ben idrara çok sıkışık gitmişim ama iyiyim çok şükür bide iğneler canımı acıtmaya başladı artık yaa progestan iğne oksapar iğne bide neupagen diye iğneler vuruluyor haplar da var tabi
Ben gonal-f 150 aksam yaptım 6 günden snra falan cetrodite vurundm sabahları aksamları gonal-f devam 10ncu gündede oviterelle yaptm. Snra opuKızlar gonalf cetrodite femara ve ovitrelle yazdi dr .siz hangi ilaclari kullandiniz digerinde menegon da yazmis bunda yazmadi.koldan yap igneleri dediler.gonalf aksammi yaptiniz
Yaaa valla bide sonrası varEvet canım aynen bi aksilik olmazsa çift bakalımbekle dur şimdi ikinci adeti
Bu iğneler acıyo mu canım kimisi çok ağrı yapıyo diyoBen göbeğim çok sert olduğu için rahatsızlık verdiği için sordum özellikle. Oksapar koldan olabilir, progesteron verseydik kesin göbekten yapacaktınız dedi
Acıyo mu canımEvet kuzum bir tek progestan ampul olan kalçadan
Ayy çok heyecanlı12 gün sonra dediler kuzum
Ben iğneden korkan biri olarak 5 aydır aşılama, yumurta takibi, tüp bebek derken 50 tane iğne oldum heralde ;( hala da korkuyorum bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelince unuturuz inşallahBu iğneler acıyo mu canım kimisi çok ağrı yapıyo diyo
Amin kuzum inşallah yaBol bol dinlen dua etgeçecek hepsi sonu güzel olacak öyle düşün sabır
Valla korkutmak gibi olmasın ama oksapar aşırı yaktı göbeğimi kalçadan yapılan progestan da hala ağrıyor yani öğlen yaptırdım kadın dedi zaten şişlik olur masaj yaparak dağıt diye yağlı bir ilaç olduğu için yapması da zormuş zatenAcıyo mu canım
Hem heyecanlı hemde testi yaptırdığım günü düşünemiyorum bile kalbim nasıl dayanacak acabaAyy çok heyecanlı
Olur olur inşallah:) bana onu vermediler 8 hap bir iğne 4 fitil yeterli geldi belki deKızlar ben iğneyi araştırdım da biraz neupagen iğnesi rahim duvarı aşısı diye geçiyormuş rahmi hamileliğe daha çabuk hazırlıyormuş günde iki tane vuruluyor um inşallah faydası olur ya
Cetrodite de dolaba mi koydunuzBen gonal-f 150 aksam yaptım 6 günden snra falan cetrodite vurundm sabahları aksamları gonal-f devam 10ncu gündede oviterelle yaptm. Snra opu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?