şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ben sadece progestan fitil kullandım bde içinde folik asit te olan Bi ilac aldım bu süreçte onu kullandm omega 3 b12 Bi sürü vitamin var icinde omepaVM adı
Ne güzel ya ben iki ayrı iğne kullanıyorum 6 tane estrofem kullanıyorum d vitamini coraspirin ayrıca vitamin kullanıyorum. Sizin pozitifti demek az ilaçla da oluyor bize tonla ilaç yüklüyorlar

Herşey iyi olsun insallah kuzum smdi bekleme zamanı 12 gün sana cabuk geçer insallah

Kızlar gonalf cetrodite femara ve ovitrelle yazdi dr .siz hangi ilaclari kullandiniz digerinde menegon da yazmis bunda yazmadi.koldan yap igneleri dediler.gonalf aksammi yaptiniz
Ben gonal-f 150 aksam yaptım 6 günden snra falan cetrodite vurundm sabahları aksamları gonal-f devam 10ncu gündede oviterelle yaptm. Snra opu

Acıyo mu canım
Valla korkutmak gibi olmasın ama oksapar aşırı yaktı göbeğimi kalçadan yapılan progestan da hala ağrıyor yani öğlen yaptırdım kadın dedi zaten şişlik olur masaj yaparak dağıt diye yağlı bir ilaç olduğu için yapması da zormuş zaten

Kızlar ben iğneyi araştırdım da biraz neupagen iğnesi rahim duvarı aşısı diye geçiyormuş rahmi hamileliğe daha çabuk hazırlıyormuş günde iki tane vuruluyor um inşallah faydası olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…