şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Canım ben 2 antibiyotik folik asit kan ilacı d vitamini adet söktürücü hepsini aynı kullandım korkma bişey olmaz dostinex yatmadan hemen önce al bence canım hem çok güzel uyuyorsun
Bende antibiyotik folik asit balık yagi hormon hapı ve iki igne kullaniyorum bide onceden beri tsh hapi alıyorum gına geldi ilaçlardan

Aranizda embriyolara genetik test yaltıran var mı acaba bide gebelik aşısı serum embriyo yapıştırıcısı vs islemler gören
Ben genetik tarama yaptırdım 2 tane sağlıklı 5. gün embriyom var çok şükür şuan transfer sürecindeyim estrofem kullanmaya başladım bugün 25 şubatta transfer öncesi muayneye gideceğim İstanbula gebelik aşısını o zaman isterseniz yapacağız dediler birde ekstra isterseniz embriyo yapıştırma ve rahim kasılmasını engelleyen serum varmış ben hepsini yaptırmayaı düşünüyorum başarı şansını artırıyormuş. Sonradan aklımda kalmasın dedim.

6 tane 2300 tlye dondurduk

6 tane 2300 tlye dondurduk
Bizede embriyo dondurma ücreti 2000 tl gibi bir rakam söylendi ama şu kadar embriyo için falan bisey denmedi açıkçası benim aklıma da hiç bunu sormak gelmedi. Bekliyoruz bakalım bir arasınlar öğreneceğiz.

Kızlar bende transfer den çıktım 4 yumurtadan en iyi iki tanesini transfer ettiler bir sürü ilaç iğne var kullanmam gereken yaa 12 gün sonra da kan testi ile gebelik testi yapılacak sizler de ilaçlara başladınız mı bana ekstra dan bir iğne yazdılar tutunmayı kolaylaştıran sadece o ilaç iki kutusu 2000 liraymış ya

Kullandığım ilaçlar progestan fitil, progestan ampul iğne, folidoce, d vitamini, estrofem, oksapar iğne bide bir iğne daha var adını tam bilmiyorum alıcam onu da

Ne ilacıymış adı ne bana vermediler öyle bir şey

Yiyecek olarak ta ananası ve avokado yu ye mutlaka dedi doktorum ağır iş yapma ilişki yasak dedi

Ne ilacıymış adı ne bana vermediler öyle bir şey
Canım bende tam bilmiyorum eşim almaya gitti yazarım öğrenince ama size bağlı isterseniz almayabilirsiniz dediler bende şüpheye düştüm sonuçta kolay tutunması için bebişlerin o yüzden alıcam yani günde iki iğne olarak göbekten vurulacam

14 yumurtanin ikisi dollenmis, 6 tanesi geriden geliyor bugun dollenme takibi devam edecek. 2 embriyo transferi planlaniyor, herhalde 5.gune bekletmezler risk almamak icin... Bugun 1.gu sizce umit var mi? Sadece 2 dollenmis yumurta ile gebelik alan var mi? Icimdeki negatif konusup duruyor Allah yardimcim olsun

Genetik sonucun çıkması ne kadar sürdü?

Canım bende 14 tane toplandı opu da 9 tanesi döllendi ikinci gün 6 ya düştü 3. Gün 4 tane vardı en kaliteli iki tanesini transfer ettiler kalan iki tane yi de 5.güne bırakacak eğer iyi giderse dondurulacak yani sen iyi düşün hep iyi olsun kuzum önemli olan yumurtanın kaliteli olup olmaması

Buarada aranizda dostinex kullanan var mi kizlar? Prolaktin biraz yuksek dr verdi ama az once prospektüs okuyunca vazgectim icemedim nette icinlerde acayip yan etki yapmis cok korktum ya
Ben daha öncede kullandım. Suanda ohss riskine karşı kullanıyorum çok şükür son iki tane kaldı. Bende çok mide bulantısı yapıyor başka bir yan etki etmedi ama benim ağrı şişlik gibi şikayetlerimi çok azaltti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…