- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Evet canım inşallah oda hemencecik gelir biter giderHadi hayırlı olsun :) kaldı bir döngü
Yaaaa
Canım bana 6 embriyoya kadar fiyat vermişti ve diğer topiklerde de o tarz diye okudum canım hani belirli bir sınır yapıyolar geneldeYa bilmiyorum ki dün is yerinde öyle alel acele konuştum sonra akşam kafama takıldı bu benim. Ben kalite olarak sıralaması nasıl dedim onu daha embriyolog bize vermedi yazılı olarak verecek ozaman sana gönderirim fiyatı da söyleyeceğim dedi de fiyatı zaten önceden söylemişti. Tedavinin başında embriyo dondurma ücreti şu kadar dendi ama ne onlar tek embriyomu hepsimi belli bir sayıya kadar mi bu fiyat diye açıklama yaptılar nede benim sormak aklıma geldi. Bugün arasammi beklesemmi bilemedim
Muhtemelen benimkide öyle 16 yumurta bakalım ne cikartacaklarCanım bana 6 embriyoya kadar fiyat vermişti ve diğer topiklerde de o tarz diye okudum canım hani belirli bir sınır yapıyolar genelde
Canım bana 6 kaba kadar 3000 dedi ilk görüşmede bi arkadaşım başka yerde yaptırıyor onada 3 kaba kadar 1750 demişlerdi tabi kablara 2 2 koyabilir ama bi ara ister yine çok uçuk bişey çıkmasınMuhtemelen benimkide öyle 16 yumurta bakalım ne cikartacaklar
Valla bilmiyorum canım belki sizin merkezlerde öyle değildirKap hesabini ilk kez duydum bilgilendim bize 1750 dediler baska da birsey demediler. Dun 14 yumurta toplandi, kulagim telefonda embriyolog bekliyorum :))
İnşallah cnm hastaneyi arayacgm bkalmHayırlı olsun kuzum benim kan testi ni ne zaman yapıcaksın bugün kaçıncı günündü test yaptın darısı hepimize inşallah
Yaaaaharika çok sevindim canım inşallah gebeliğin güzel şekilde ilerler hemen kan testi ver bence bugün
Bugün 9.gnüydü trnsfernHayırlı olsun kuzum benim kan testi ni ne zaman yapıcaksın bugün kaçıncı günündü test yaptın darısı hepimize inşallah
İnşallah herşey çok güzel gider canımKızlar bende hazırlanıyorum transfer için bana da dua edin10:30 da olacak transferim
Benim de 6. Gün embriyosu çift transfer yapıldıEvet 5. Gün embriyosu tek transfer yapıldı. Sizin nasıl durumlar
Çok güzel herşey çok iyi gider umarım hepimiz için bayağı bir zaman geçmiş az kalmış inşallah tez zamanda pozitifi de görürsünüz benim daha birinci günümGörmüştünüz Eylülde denemiştim bir deBen de sizi hatırladım Şimdi yeniden denedim yedeğim yoktu yeniden hormonlar yeniden opu vs derken nakilin 4. Günündeyim 6 tane de donmuşum var iyi olcak umarım herşey
Ben kullandım bir hafta. Düştü hemen. Bı şikayetim de yan etkisi de olmadı bence kullanBuarada aranizda dostinex kullanan var mi kizlar? Prolaktin biraz yuksek dr verdi ama az once prospektüs okuyunca vazgectim icemedim nette icinlerde acayip yan etki yapmis cok korktum ya
Yaaa
İnşallah canım benimKızlar bende pazartesi transfer olacagm inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız
İnşallah canımİnşallah canım beniminşallah sende mucizene bian önce kavuşursun
İnşallah kuzum yaa yerimYaaagrubumuzun ilk gebesi çok çok çok sevindim İnşallah her şey yolunda gider kuzum kan testi ne zaman?
ayağını sürümüş ol, arkandan hep pozitif haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?