şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Canım bana 6 embriyoya kadar fiyat vermişti ve diğer topiklerde de o tarz diye okudum canım hani belirli bir sınır yapıyolar genelde

Muhtemelen benimkide öyle 16 yumurta bakalım ne cikartacaklar
Canım bana 6 kaba kadar 3000 dedi ilk görüşmede bi arkadaşım başka yerde yaptırıyor onada 3 kaba kadar 1750 demişlerdi tabi kablara 2 2 koyabilir ama bi ara ister yine çok uçuk bişey çıkmasın

Çok güzel herşey çok iyi gider umarım hepimiz için bayağı bir zaman geçmiş az kalmış inşallah tez zamanda pozitifi de görürsünüz benim daha birinci günüm

Buarada aranizda dostinex kullanan var mi kizlar? Prolaktin biraz yuksek dr verdi ama az once prospektüs okuyunca vazgectim icemedim nette icinlerde acayip yan etki yapmis cok korktum ya
Ben kullandım bir hafta. Düştü hemen. Bı şikayetim de yan etkisi de olmadı bence kullan

Yaaa grubumuzun ilk gebesi çok çok çok sevindim İnşallah her şey yolunda gider kuzum kan testi ne zaman?

ayağını sürümüş ol, arkandan hep pozitif haberler alalım
İnşallah kuzum yaa yerim amin herkes pozitf olsun insallah tabi benm kandada pozitif cıksın pazartesiyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…