- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Benim 5.güne ulaşan 2 embriyom olmuştu ikisine de genetik tarama yaptırdık ikisi de sağlıklı geldi o dönem çok korkmuştum zaten 2 tane var ya sağlıklık gelirse diye çünkü gönderen kişilerin yorumlarını okuduğumda sağlıksız gelen de çok olabiliyordu. Birde bu bizim 5. denememiz olduğu için doktorum her risk faktörünü kaldırmak istedi biz de ne istediyse yaptırdık.Kac tane embriyo yollamıştınız bende galiba icimde kalmasın die herseyi yaptırıcam
Nerede tedavi görüyorsunuz acaba bizim de 5.denememiz cok korkuyorum ya saglam gelmezse diyeBenim 5.güne ulaşan 2 embriyom olmuştu ikisine de genetik tarama yaptırdık ikisi de sağlıklı geldi o dönem çok korkmuştum zaten 2 tane var ya sağlıklık gelirse diye çünkü gönderen kişilerin yorumlarını okuduğumda sağlıksız gelen de çok olabiliyordu. Birde bu bizim 5. denememiz olduğu için doktorum her risk faktörünü kaldırmak istedi biz de ne istediyse yaptırdık.
Ayy canım sen anlatırken içim pır ettiSkrkz17 çıktım canım ben şimdi kontrolden. Hala o opuda bıraktıkları orta boy foliküllerim varmış yumurtalıklarımda zaten bu yüzden bir dahaki adetmiş. Balık yağı, folik asit, devit3 devam. 14 gün sonra direk tarlusal içmeye başlayacağım riske atmayalım geciktirmeyelim dedi. Regl ile beraber 10 gün hap, sonra 5 gün iğne sonra transfermiş. Hesaplarıma göre 20 Mart ı görüyorum 2-2 dondurmayı da sordum yumurta sayısı fazla ve kaliteli ise biz çift çift tercih ediyoruz dedi. Çok nadir de olsa çözünmeme ihtimali oluyormuş yumurtaların bu risk de azalıyor böylece dedi. Biri olmazsa öteki olur gibi. Ben şaşkın sorunca istemediğimiz birşey diye düşündü sanırım Çift donduğu için illa çift transfer etmek zorunda değiliz dedi ben dedim bizden yana sıkıntı yok çift olmasında güldü ben şu iğne döneminde 8 kilo aldığım için ne kadarını versek transfere kadar kardır dedi bir tek o kadar . Zaten diyetisyene başlamıştım bu hafta o bişi demeden hayırlısı bakalım hakkımızda
Canım o tutunmayı kolaylaştırıyor diye duydum benYa bana gonadopeptyl 0.1 yazdı onu niye yazdı bilmiyorum. Nakilin 4.günü vurulacak dedi
Amin canım insallah rabbim isteyen herkese nasip etsnBaya belli oluyor ikinci çizgiinşallah kan testinde de güzel sonuçlar alırsınız. Çok heyecanlı bir süreç allah hepimize çifter çifter versin inşallah
TşklerCnm hayırlı olsn
Nasıl geçtiKızlar bende hazırlanıyorum transfer için bana da dua edin10:30 da olacak transferim
Ben sadece progestan fitil kullandım bde içinde folik asit te olan Bi ilac aldım bu süreçte onu kullandm omega 3 b12 Bi sürü vitamin var icinde omepaVM adıKızlar bende transfer den çıktım 4 yumurtadan en iyi iki tanesini transfer ettiler bir sürü ilaç iğne var kullanmam gereken yaa 12 gün sonra da kan testi ile gebelik testi yapılacak sizler de ilaçlara başladınız mı bana ekstra dan bir iğne yazdılar tutunmayı kolaylaştıran sadece o ilaç iki kutusu 2000 liraymış ya
Sağol kuzum benim Allah razı olsun neupagen diye bir iğne kuzum iki tane bir sağ göbeğe bir sol göbeğe vuruluyor toplam 10 tane var iki kutuda günde iki tane vurulacak bitince almicakmışımHayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarını almakta nasip olurne iğnesiymiş ki o
Biraz ağrılı oldu canım ben idrara çok sıkışık gitmişim ama iyiyim çok şükür bide iğneler canımı acıtmaya başladı artık yaa progestan iğne oksapar iğne bide neupagen diye iğneler vuruluyor haplar da var tabiNasıl geçti
Ben çatlatma iğnemi Ovitrelle ile olmuştum o yüzden heralde gonapeptyl yazmadı bana o bahsettiğim iğne de sadece bebek daha iyi tutunsun diyeymişYa bana gonadopeptyl 0.1 yazdı onu niye yazdı bilmiyorum. Nakilin 4.günü vurulacak dedi
Bende kullanıyorum canım progestan hem fitil hemde kalçadan iğne şeklinde estrofem diye hap var östrojen hormonu için galiba bide d vitamini folik asit var oksapar iğne var neupagen diye de bir iğne var Rabbim hepimizin emeğine karşılık meleklerimize kavuştursun inşallah kızlarBen sadece progestan fitil kullandım bde içinde folik asit te olan Bi ilac aldım bu süreçte onu kullandm omega 3 b12 Bi sürü vitamin var icinde omepaVM adı
Canım göbekten mi vuruluyorsun o iğneleriBiraz ağrılı oldu canım ben idrara çok sıkışık gitmişim ama iyiyim çok şükür bide iğneler canımı acıtmaya başladı artık yaa progestan iğne oksapar iğne bide neupagen diye iğneler vuruluyor haplar da var tabi
Test günün ne zaman canımmSağol kuzum benim Allah razı olsun neupagen diye bir iğne kuzum iki tane bir sağ göbeğe bir sol göbeğe vuruluyor toplam 10 tane var iki kutuda günde iki tane vurulacak bitince almicakmışım
Gonal f merional ve cetrotide kullandım ben canımKızlar gonalf cetrodite femara ve ovitrelle yazdi dr .siz hangi ilaclari kullandiniz digerinde menegon da yazmis bunda yazmadi.koldan yap igneleri dediler.gonalf aksammi yaptiniz
Gonal f gunde 300 sabah, menagon aksam kalcadan. Catlama olmamasi icin cetrotide, catlatma icin ovitrelle. Menagon haric hepsini subkutan uyguladim.Kızlar gonalf cetrodite femara ve ovitrelle yazdi dr .siz hangi ilaclari kullandiniz digerinde menegon da yazmis bunda yazmadi.koldan yap igneleri dediler.gonalf aksammi yaptiniz
Ben de progestan sabah akşam 2 tane kullanıyorum. Coraspin ile oksapar bende de var. Estrofem günde 3 tane... pcos olduğu için glifor günde 2. Bir de omepa 3 ile inofolic combi var. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah iğneler ilaçlar tahliller muayeneler...Bende kullanıyorum canım progestan hem fitil hemde kalçadan iğne şeklinde estrofem diye hap var östrojen hormonu için galiba bide d vitamini folik asit var oksapar iğne var neupagen diye de bir iğne var Rabbim hepimizin emeğine karşılık meleklerimize kavuştursun inşallah kızlar
Gonal f i 19.30 da vuruluyordum ama akşam olması gerekiyor yeri geldiğinde hergün muayene olup ona göre doz ayarlanması içinKızlar gonalf cetrodite femara ve ovitrelle yazdi dr .siz hangi ilaclari kullandiniz digerinde menegon da yazmis bunda yazmadi.koldan yap igneleri dediler.gonalf aksammi yaptiniz
Evet canım aynen bi aksilik olmazsa çift bakalımAyy canım sen anlatırken içim pır ettiyaa inşallah artık güzel günlere az kaldı Allahın izniyle canım 2 2 dondurulunca bi aksilik olmazsa 2 tane transfer yani dimii şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?