şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kac tane embriyo yollamıştınız bende galiba icimde kalmasın die herseyi yaptırıcam
Benim 5.güne ulaşan 2 embriyom olmuştu ikisine de genetik tarama yaptırdık ikisi de sağlıklı geldi o dönem çok korkmuştum zaten 2 tane var ya sağlıklık gelirse diye çünkü gönderen kişilerin yorumlarını okuduğumda sağlıksız gelen de çok olabiliyordu. Birde bu bizim 5. denememiz olduğu için doktorum her risk faktörünü kaldırmak istedi biz de ne istediyse yaptırdık.

Nerede tedavi görüyorsunuz acaba bizim de 5.denememiz cok korkuyorum ya saglam gelmezse diye

Ayy canım sen anlatırken içim pır etti yaa inşallah artık güzel günlere az kaldı Allahın izniyle canım 2 2 dondurulunca bi aksilik olmazsa 2 tane transfer yani dimii şimdi

Ben sadece progestan fitil kullandım bde içinde folik asit te olan Bi ilac aldım bu süreçte onu kullandm omega 3 b12 Bi sürü vitamin var icinde omepaVM adı

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarını almakta nasip olur ne iğnesiymiş ki o
Sağol kuzum benim Allah razı olsun neupagen diye bir iğne kuzum iki tane bir sağ göbeğe bir sol göbeğe vuruluyor toplam 10 tane var iki kutuda günde iki tane vurulacak bitince almicakmışım

Ya bana gonadopeptyl 0.1 yazdı onu niye yazdı bilmiyorum. Nakilin 4.günü vurulacak dedi
Ben çatlatma iğnemi Ovitrelle ile olmuştum o yüzden heralde gonapeptyl yazmadı bana o bahsettiğim iğne de sadece bebek daha iyi tutunsun diyeymiş

Ben sadece progestan fitil kullandım bde içinde folik asit te olan Bi ilac aldım bu süreçte onu kullandm omega 3 b12 Bi sürü vitamin var icinde omepaVM adı
Bende kullanıyorum canım progestan hem fitil hemde kalçadan iğne şeklinde estrofem diye hap var östrojen hormonu için galiba bide d vitamini folik asit var oksapar iğne var neupagen diye de bir iğne var Rabbim hepimizin emeğine karşılık meleklerimize kavuştursun inşallah kızlar

Canım göbekten mi vuruluyorsun o iğneleri

Kızlar gonalf cetrodite femara ve ovitrelle yazdi dr .siz hangi ilaclari kullandiniz digerinde menegon da yazmis bunda yazmadi.koldan yap igneleri dediler.gonalf aksammi yaptiniz

Kızlar gonalf cetrodite femara ve ovitrelle yazdi dr .siz hangi ilaclari kullandiniz digerinde menegon da yazmis bunda yazmadi.koldan yap igneleri dediler.gonalf aksammi yaptiniz
Gonal f gunde 300 sabah, menagon aksam kalcadan. Catlama olmamasi icin cetrotide, catlatma icin ovitrelle. Menagon haric hepsini subkutan uyguladim.

Ben de progestan sabah akşam 2 tane kullanıyorum. Coraspin ile oksapar bende de var. Estrofem günde 3 tane... pcos olduğu için glifor günde 2. Bir de omepa 3 ile inofolic combi var. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah iğneler ilaçlar tahliller muayeneler...

Gonal f i 19.30 da vuruluyordum ama akşam olması gerekiyor yeri geldiğinde hergün muayene olup ona göre doz ayarlanması için

Ayy canım sen anlatırken içim pır etti yaa inşallah artık güzel günlere az kaldı Allahın izniyle canım 2 2 dondurulunca bi aksilik olmazsa 2 tane transfer yani dimii şimdi
Evet canım aynen bi aksilik olmazsa çift bakalım bekle dur şimdi ikinci adeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…