- 23 Kasım 2020
- 347
- 434
- 23
- 32
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Evet dolap kapağındaCetrodite de dolaba mi koydunuz
Sevgililer günü hediyen olur bebiş insHayır canım 15 subatta
5.gün embriyosuydu kuzum insallah öyle olurSevgililer günü hediyen olur bebiş inskaçıncı gün transferiydi cnm senin
İnşallah canım benimBen iğneden korkan biri olarak 5 aydır aşılama, yumurta takibi, tüp bebek derken 50 tane iğne oldum heralde ;( hala da korkuyorum bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelince unuturuz inşallah
Bende öyle duydum canım valla Allah yardımcımız olsunValla korkutmak gibi olmasın ama oksapar aşırı yaktı göbeğimi kalçadan yapılan progestan da hala ağrıyor yani öğlen yaptırdım kadın dedi zaten şişlik olur masaj yaparak dağıt diye yağlı bir ilaç olduğu için yapması da zormuş zaten
İnşallah canım benimKızlar ben iğneyi araştırdım da biraz neupagen iğnesi rahim duvarı aşısı diye geçiyormuş rahmi hamileliğe daha çabuk hazırlıyormuş günde iki tane vuruluyor um inşallah faydası olur ya
Hadi bakalım geçti 1 gün canımHem heyecanlı hemde testi yaptırdığım günü düşünemiyorum bile kalbim nasıl dayanacak acaba
Benm 10 gün geçti nasıl geçti bir ben bir Allah bilirHadi bakalım geçti 1 gün canım
Geçer geçer kuzum sen zaten rahat ol bence gebesin Allahın izniyle ve herşey yolundaBenm 10 gün geçti nasıl geçti bir ben bir Allah bilirama geçiyo.. sabır şimdi 3 gün geçmiyor..
Canım adet için erken değil mi bencede tutunma kanaması olabilirKızlar pazartesi sabah nakil olmuştum kanamam lekelenme şeklinde başladı gibi
Bugün doğum günüm üstelik çok ağladım annem ablamla
Doktorum tutunma kanaması olabilir dedi ama ben çok üzüldümbilmiyorum inşallah öyledir
Bana 9. Günde çıkacak dediler ama 5. Gün embriyosu ise baktırabilirsiniz benceBenm 10 gün geçti nasıl geçti bir ben bir Allah bilirama geçiyo.. sabır şimdi 3 gün geçmiyor..
Bana da kanaman olabilir tutunma kanaması oluyor bazen dediler. Çok erken geldi adet kanaması için 4 günKızlar pazartesi sabah nakil olmuştum kanamam lekelenme şeklinde başladı gibi
Doktorum tutunma kanaması olabilir dedi ama ben çok üzüldümbilmiyorum inşallah öyledir
Kızlar bence aşırı bi kanama yoksa tutunma olabilir çünkü 5. Gününüz transfer sonrası bence tutunma kanamasıBana da kanaman olabilir tutunma kanaması oluyor bazen dediler. Çok erken geldi adet kanaması için 4 gün
Canım banada lekelenme tarzı kanama olabilir korkma dediler ilaçların etkisi ya da yerleşme kanaması oluyormuş ağlayıp stres yapma kendine iyi düşünmeye çalışKızlar pazartesi sabah nakil olmuştum kanamam lekelenme şeklinde başladı gibi
Bir de ilaçları aksatmadınız değil mi aksatırsan hemen kanaman başlar dedilerKızlar pazartesi sabah nakil olmuştum kanamam lekelenme şeklinde başladı gibi
Yok hiç aksatmadımBir de ilaçları aksatmadınız değil mi aksatırsan hemen kanaman başlar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?