- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Mumkunse 1-2 saat olsun arada ama ayni anda da yapsan bir sorun olmaz demisti bana tup bebek hemsiresiKızlar gonalf ve cetrodite aynı zamanda mi yapilio onu soylemediler cetrodite başlayınca.siz nasıl yaptınız
Bütün iğneleri özellikle bir saat belirtmedilerse aynı anda alabilirsinizKızlar gonalf ve cetrodite aynı zamanda mi yapilio onu soylemediler cetrodite başlayınca.siz nasıl yaptınız
Saol cnmMumkunse 1-2 saat olsun arada ama ayni anda da yapsan bir sorun olmaz demisti bana tup bebek hemsiresi
Ben birini bir tarafa birini bir tarafa yapıyordum birer dk araylaKızlar gonalf ve cetrodite aynı zamanda mi yapilio onu soylemediler cetrodite başlayınca.siz nasıl yaptınız
Amin Allah yardımcın olsunYarin sabah 9da transferim var, 2 embriyo var ikisi de nakledilecek 3 gunluk. Duanizi eksik etmeyin olmaz mi.
Tek size haber veriyorum :)) Ne garip degil mi burada kimse kimseyi tanimiyor, belki ayni otobuse biniyoruz belki ayni mahalledeyiz... kimseyle konusamiyor ama yasadigimizi yalniz buraya yaziyoruz, ancak ceken anliyor demekki, hepinize hayir diliyorum, umarim muvaffak olursunuz.
İnşallah yerleşme kanamasıdır ki bence öyle hiç bozma moraliniYok hiç aksatmadımbugün durmuş gibi dünkü iğnelerden artışını yaptığımız haplardan bilmiyorum
Ben beraber vuruyordum. Birini göbeğin sağından birini solundan vuruyordum.Kızlar gonalf ve cetrodite aynı zamanda mi yapilio onu soylemediler cetrodite başlayınca.siz nasıl yaptınız
Ben ilk 2 denemeyi Konya Nova Fertilde Ali Sami Beyde yaptırdım Konya da oturuyorduk o zaman. Doktorumdan ve merkezden memnundum ama Afyona tayinimiz çıkınca 3.Denemeyi Eskişehir Acıbadem de deneyelim dedik Fatih Öğüç de burdan hiç ama hiç memnun kalmadım ne doktordan ve ekibinden çok pişmanım hatta burda denediğim için ama yapacak bir şey yok. Sonra 4. deneme için daha deneyimli tecribeli merkez ve doktor arayışına girdim Bahçeci Umut da Cem Çelik Bey'e gittim kendisi hep 3.gün embriyosu transfer yapıldığı için 5. güne çıkıp çıkmayacağına bir bakmamız lazım dedi ve orada tekrar denedik dediği gibi 5. güne çıkmadı embriyolarımız sonra spermle ilgili sorun olabileceğini ilettiler eşimden sperm örneği alıp yurtdışına gönderdiler ve morfolojide sorun çıktı çok sorun yaratmayacağını ekstra vitamin ve yaşam kalitesini artırarak düzelebileceğini ilettiler 6 ay sonra tekrar testi yenileyeceğiz dediler. Tüp bebek denemesinden önce neden bu testi başta istemediklerini düşündük ve orayı bırakmaya karar verdik. Şuan İstanbul Acıbadem Maslak Bülent Tıraşa gidiyorum. İlk görüşmemizde bize mikroçip ve genetik tarama yapacağız dedi embriyo kalitesinde sorun var dedi. Merak etmeyin vereceğim ilaçlarla ve mikroçiple 5. güne giden embriyonuz olacak dedi ve çok şükür oldu.Nerede tedavi görüyorsunuz acaba bizim de 5.denememiz cok korkuyorum ya saglam gelmezse diye
Saolasin cnmBütün iğneleri özellikle bir saat belirtmedilerse aynı anda alabilirsiniz
Dualarım seninle Allah salih ve saliha evlatlar nasip etsin, en güzelinden ,en zahmetsizce büyüyeninden en hayırlısından hayırlı ömürlü inşallahYarin sabah 9da transferim var, 2 embriyo var ikisi de nakledilecek 3 gunluk. Duanizi eksik etmeyin olmaz mi.
Tek size haber veriyorum :)) Ne garip degil mi burada kimse kimseyi tanimiyor, belki ayni otobuse biniyoruz belki ayni mahalledeyiz... kimseyle konusamiyor ama yasadigimizi yalniz buraya yaziyoruz, ancak ceken anliyor demekki, hepinize hayir diliyorum, umarim muvaffak olursunuz.
Canım benim hemşirem cetrotide sabah vurun gonalf i de akşam vurun demişti ama ben zaten gonalf i hep akşamları vurulmaya başlamıştım cetrotide yi daha sonra yazdı yumurtalar büyüyünce başlamıştımKızlar gonalf ve cetrodite aynı zamanda mi yapilio onu soylemediler cetrodite başlayınca.siz nasıl yaptınız
Canım Fast food yasak hazır gıdalar yasak asitli içecek kahve yasak aşırı çay yasak ananas avokado incir ye bol su iç düzenli beslenip düzenli uyumaya çalış kendine şimdiden dikkat et soğuğa çıkma ağır bir iş yapma bilmediğin ilaçları tüketme ağrı kesici VS tarzı hemşirene doktora danış ondan sonra kullan bitki çayı da içme bence bol Yoğurt ye gibi gibi bir sürü şeyIlk iğneleri verince suna dikkat edin falan dedikleri kızlar beslenme vs.gibi konularda
Bunları transfer sonrasında mi söylediler baştami cnm hiç bisey demediler bana çay falan da içiyorum yania
Canım Fast food yasak hazır gıdalar yasak asitli içecek kahve yasak aşırı çay yasak ananas avokado incir ye bol su iç düzenli beslenip düzenli uyumaya çalış kendine şimdiden dikkat et soğuğa çıkma ağır bir iş yapma bilmediğin ilaçları tüketme ağrı kesici VS tarzı hemşirene doktora danış ondan sonra kullan bitki çayı da içme bence bol Yoğurt ye gibi gibi bir sürü şey
Transfer sonrası canımBunları transfer sonrasında mi söylediler baştami cnm hiç bisey demediler bana çay falan da içiyorum yani
Herşey gönlünce olsun inşallah canımBen ilk 2 denemeyi Konya Nova Fertilde Ali Sami Beyde yaptırdım Konya da oturuyorduk o zaman. Doktorumdan ve merkezden memnundum ama Afyona tayinimiz çıkınca 3.Denemeyi Eskişehir Acıbadem de deneyelim dedik Fatih Öğüç de burdan hiç ama hiç memnun kalmadım ne doktordan ve ekibinden çok pişmanım hatta burda denediğim için ama yapacak bir şey yok. Sonra 4. deneme için daha deneyimli tecribeli merkez ve doktor arayışına girdim Bahçeci Umut da Cem Çelik Bey'e gittim kendisi hep 3.gün embriyosu transfer yapıldığı için 5. güne çıkıp çıkmayacağına bir bakmamız lazım dedi ve orada tekrar denedik dediği gibi 5. güne çıkmadı embriyolarımız sonra spermle ilgili sorun olabileceğini ilettiler eşimden sperm örneği alıp yurtdışına gönderdiler ve morfolojide sorun çıktı çok sorun yaratmayacağını ekstra vitamin ve yaşam kalitesini artırarak düzelebileceğini ilettiler 6 ay sonra tekrar testi yenileyeceğiz dediler. Tüp bebek denemesinden önce neden bu testi başta istemediklerini düşündük ve orayı bırakmaya karar verdik. Şuan İstanbul Acıbadem Maslak Bülent Tıraşa gidiyorum. İlk görüşmemizde bize mikroçip ve genetik tarama yapacağız dedi embriyo kalitesinde sorun var dedi. Merak etmeyin vereceğim ilaçlarla ve mikroçiple 5. güne giden embriyonuz olacak dedi ve çok şükür oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?