şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Herşey gönlünce olsun inşallah canım dualarımız seninle

Bunları transfer sonrasında mi söylediler baştami cnm hiç bisey demediler bana çay falan da içiyorum yani
Öncesinde de sonrasında da söylediler birazda kendim araştırdım kuzum bunlara dikkat etmeye çalışıyorum bakalım Allah büyüktür

Ya su an cok sevindim bizde bülent tıras ın hastasıyız ama yumurta takibini kayseride yaptırıyoruz haftaya muhtemelen opu olacak 13 yumurta var simdilik sizce iyi mibaska yerde takip yaptırdığım icin huzursuzum kendimi ilgisiz gibi hissediyorum ama bilmiyorum

Aradılar mı canım seni?
Canım şimdi aradılar 16 embriyonun 15 tanesi 1.sınıf kaliteymis 1 taneside bir düşük kaliteymis ama yinede iyi bir kalitede olduğu için onuda dondurduk dedi. 4 tane embriyoyu tek tek dondurmuslar 12 tanesinide ikişerli dondurmuslar. Fiyatta en başta verdikleri fiyatmış sayı farketmiyormus.

Aa iyi bari canım

Seninde donmuş transfer dimi canım

Transfer olan arkadaşlar sizinde transferin ilk günlerinde hafif hafif sancınız oldu mu rahimde

Selamlar ben ilk kez tüp bebek deneyecegim. reglimin 2 veya 3 uncu gunu cagirildim. Bu surecte sizler nelere dikkat ettiniz neler yediniz içtiniz. Doktora ve ekibine ne sormam nelere dikkat etmem gerekli acaba. Tecrübeli arkadaslardan bilgi bekliyorum. Herkese bol sans..

Selam kızlar bizde tüp bebek denemeye karar verdik. Yaşımız 27 bende hafif pko var eşimde hareketlilik ve morfoloji sorunu. Doktor aşılama dedi ama biz zaman kaybetmeden tüp bebeğe geçelim dedik. Biraz korkuyorum bir yıldır denedik hiç olmadı. Doktorum Engin Oral bey gerçekten çok bilgili. Umarım hepimiz bu yolda güzel sonuçlar alırız. İlk denemede başarısız olunursa ikinci denemede sadece transfer ücreti mi ödeniyor? Ve ne kadar oluyor genelde bilginiz var mı acaba?

Ayrıca tüp bebek öncesi kullandığınız yada eşinize kullandırdığınız herhangi bir vitamin var mı acaba
Muhakkak urologa gidin tup bebek surecinde tahliller normal olmasina ragmen sperm desteklemek icin impryl ve Vmax kullandik bu ay, hareket sorunu olanlar icin de dr. anlattigina gore 1 aylik bir kur olarak kullaniliyormus. Bana prowomen toz multivitamin ve innate prenatal omega3 verildi

Fiyatlar merkeze bagli ancak ikinci ve sonraki denemede fiyatin dusmesi yeterli dondurulmus embriyo olmasina bagli, embriyo yoksa tum surec bastan basliyor

Elinde dondurulmuş embriyo varsa evet canım sadece transfer ödüyorsun oda bizim 2000 tl ama dondurulmuş yoksa sil baştan ama zaten pco diyosun olur senin dondurulmuş embriyon inşallah bencede tüpe başlamakla iyş yapmışsın aşılama boş ve geteksiz maddi manevi kayıp bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…