- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.001
Canım üzme kendini moral çok önemliYok hiç aksatmadımbugün durmuş gibi dünkü iğnelerden artışını yaptığımız haplardan bilmiyorum
Herşey gönlünce olsun inşallah canımYarin sabah 9da transferim var, 2 embriyo var ikisi de nakledilecek 3 gunluk. Duanizi eksik etmeyin olmaz mi.
Tek size haber veriyorum :)) Ne garip degil mi burada kimse kimseyi tanimiyor, belki ayni otobuse biniyoruz belki ayni mahalledeyiz... kimseyle konusamiyor ama yasadigimizi yalniz buraya yaziyoruz, ancak ceken anliyor demekki, hepinize hayir diliyorum, umarim muvaffak olursunuz.
Ben aynı anda yapıyordum canım biri sağ biri sol olarakKızlar gonalf ve cetrodite aynı zamanda mi yapilio onu soylemediler cetrodite başlayınca.siz nasıl yaptınız
Öncesinde de sonrasında da söylediler birazda kendim araştırdım kuzum bunlara dikkat etmeye çalışıyorum bakalım Allah büyüktürBunları transfer sonrasında mi söylediler baştami cnm hiç bisey demediler bana çay falan da içiyorum yani
Ya su an cok sevindim bizde bülent tıras ın hastasıyız ama yumurta takibini kayseride yaptırıyoruz haftaya muhtemelen opu olacak 13 yumurta var simdilik sizce iyi mibaska yerde takip yaptırdığım icin huzursuzum kendimi ilgisiz gibi hissediyorum ama bilmiyorumBen ilk 2 denemeyi Konya Nova Fertilde Ali Sami Beyde yaptırdım Konya da oturuyorduk o zaman. Doktorumdan ve merkezden memnundum ama Afyona tayinimiz çıkınca 3.Denemeyi Eskişehir Acıbadem de deneyelim dedik Fatih Öğüç de burdan hiç ama hiç memnun kalmadım ne doktordan ve ekibinden çok pişmanım hatta burda denediğim için ama yapacak bir şey yok. Sonra 4. deneme için daha deneyimli tecribeli merkez ve doktor arayışına girdim Bahçeci Umut da Cem Çelik Bey'e gittim kendisi hep 3.gün embriyosu transfer yapıldığı için 5. güne çıkıp çıkmayacağına bir bakmamız lazım dedi ve orada tekrar denedik dediği gibi 5. güne çıkmadı embriyolarımız sonra spermle ilgili sorun olabileceğini ilettiler eşimden sperm örneği alıp yurtdışına gönderdiler ve morfolojide sorun çıktı çok sorun yaratmayacağını ekstra vitamin ve yaşam kalitesini artırarak düzelebileceğini ilettiler 6 ay sonra tekrar testi yenileyeceğiz dediler. Tüp bebek denemesinden önce neden bu testi başta istemediklerini düşündük ve orayı bırakmaya karar verdik. Şuan İstanbul Acıbadem Maslak Bülent Tıraşa gidiyorum. İlk görüşmemizde bize mikroçip ve genetik tarama yapacağız dedi embriyo kalitesinde sorun var dedi. Merak etmeyin vereceğim ilaçlarla ve mikroçiple 5. güne giden embriyonuz olacak dedi ve çok şükür oldu.
Canım şimdi aradılar 16 embriyonun 15 tanesi 1.sınıf kaliteymis 1 taneside bir düşük kaliteymis ama yinede iyi bir kalitede olduğu için onuda dondurduk dedi. 4 tane embriyoyu tek tek dondurmuslar 12 tanesinide ikişerli dondurmuslar. Fiyatta en başta verdikleri fiyatmış sayı farketmiyormus.Aradılar mı canım seni?
Aa iyi bari canımCanım şimdi aradılar 16 embriyonun 15 tanesi 1.sınıf kaliteymis 1 taneside bir düşük kaliteymis ama yinede iyi bir kalitede olduğu için onuda dondurduk dedi. 4 tane embriyoyu tek tek dondurmuslar 12 tanesinide ikişerli dondurmuslar. Fiyatta en başta verdikleri fiyatmış sayı farketmiyormus.
Seninde donmuş transfer dimi canımCanım şimdi aradılar 16 embriyonun 15 tanesi 1.sınıf kaliteymis 1 taneside bir düşük kaliteymis ama yinede iyi bir kalitede olduğu için onuda dondurduk dedi. 4 tane embriyoyu tek tek dondurmuslar 12 tanesinide ikişerli dondurmuslar. Fiyatta en başta verdikleri fiyatmış sayı farketmiyormus.
Sağol canım aminHerşey gönlünce olsun inşallah canım
Evet canım öyle olacak inşallah martta ikinci adetim olacak onla transfer yapılacak. Opu üstünden 1 hafta geçti ama hala bu ayki adettimi olmadım.Seninde donmuş transfer dimi canım
Olursun canım stres yapmaEvet canım öyle olacak inşallah martta ikinci adetim olacak onla transfer yapılacak. Opu üstünden 1 hafta geçti ama hala bu ayki adettimi olmadım.
Muhakkak urologa gidin tup bebek surecinde tahliller normal olmasina ragmen sperm desteklemek icin impryl ve Vmax kullandik bu ay, hareket sorunu olanlar icin de dr. anlattigina gore 1 aylik bir kur olarak kullaniliyormus. Bana prowomen toz multivitamin ve innate prenatal omega3 verildiAyrıca tüp bebek öncesi kullandığınız yada eşinize kullandırdığınız herhangi bir vitamin var mı acaba
Selam kızlar bizde tüp bebek denemeye karar verdik. Yaşımız 27 bende hafif pko var eşimde hareketlilik ve morfoloji sorunu. Doktor aşılama dedi ama biz zaman kaybetmeden tüp bebeğe geçelim dedik. Biraz korkuyorum bir yıldır denedik hiç olmadı. Doktorum Engin Oral bey gerçekten çok bilgili. Umarım hepimiz bu yolda güzel sonuçlar alırız. İlk denemede başarısız olunursa ikinci denemede sadece transfer ücreti mi ödeniyor? Ve ne kadar oluyor genelde bilginiz var mı acaba?
Elinde dondurulmuş embriyo varsa evet canım sadece transfer ödüyorsun oda bizim 2000 tl ama dondurulmuş yoksa sil baştan ama zaten pco diyosun olur senin dondurulmuş embriyon inşallahSelam kızlar bizde tüp bebek denemeye karar verdik. Yaşımız 27 bende hafif pko var eşimde hareketlilik ve morfoloji sorunu. Doktor aşılama dedi ama biz zaman kaybetmeden tüp bebeğe geçelim dedik. Biraz korkuyorum bir yıldır denedik hiç olmadı. Doktorum Engin Oral bey gerçekten çok bilgili. Umarım hepimiz bu yolda güzel sonuçlar alırız. İlk denemede başarısız olunursa ikinci denemede sadece transfer ücreti mi ödeniyor? Ve ne kadar oluyor genelde bilginiz var mı acaba?
Biz 1 ay öncesi eşli supralife kullandık canımAyrıca tüp bebek öncesi kullandığınız yada eşinize kullandırdığınız herhangi bir vitamin var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?