- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Doktor bize gerek yok dedi, hatta ne halin varsa gör benim taş çatlasın 30 tane sperme ihtiyacım var milyonların içinde onu da buluruz dedi. Erkek infertilite si olmadığı için...Eşimin sperm sayısı morfoloji ve dna hasarı normal geldi. Bişey kullanmıyor kullanmasına gerek var mı ki
Ay doktorunuz çok hoşmuş ahahsh :)) biz de erkek sorunu yok dna sperm hasarına kadar baktık sayı da sebepsiz infertilite biraz da hayırlısı bakalım :) cuma günü kontrolüm var bakalım kaç yumurta kaçı kaç cm çıkacak :)Doktor bize gerek yok dedi, hatta ne halin varsa gör benim taş çatlasın 30 tane sperme ihtiyacım var milyonların içinde onu da buluruz dedi. Erkek infertilite si olmadığı için...
Biraz çok özgüvenli doktorAy doktorunuz çok hoşmuş ahahsh :)) biz de erkek sorunu yok dna sperm hasarına kadar baktık sayı da sebepsiz infertilite biraz da hayırlısı bakalım :) cuma günü kontrolüm var bakalım kaç yumurta kaçı kaç cm çıkacak :)
Çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için inşallah hakkımızda hepimizin hayırlısı olsunHadi inşallah hayırlı olur canım.Ben Adana’da acıbademdeyim doktor adetin 2. Günü muayene etti yumurtalıkları rahmi filan hemen o gün akşam başladım iğne vurulcaksın canım bir 10 günü buluyor sonra yumurtalar toplanıcak eşinin spermi ile döllenecek bıkbıklarkorkma hiç stres olma her şey yolunda gidiyor o zaman ay oldu mu olacak mı neden şöyle diye yorma kafayı bırak
Bende Ebru hanıma randevu aldım ilk gidicem işte nasıl gidiyor sizin memnun musunuz acabaBen bahçeci umut tüp bebek merkezine ebru hanıma gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu transfer için bekliyorum şuan siz hangi doktora gidiyorsunuz
Siz hangi evredesiniz acaba mutlu haberi almissinizdir inşallahHadi inşallah hayırlı olur canım.Ben Adana’da acıbademdeyim doktor adetin 2. Günü muayene etti yumurtalıkları rahmi filan hemen o gün akşam başladım iğne vurulcaksın canım bir 10 günü buluyor sonra yumurtalar toplanıcak eşinin spermi ile döllenecek bıkbıklarkorkma hiç stres olma her şey yolunda gidiyor o zaman ay oldu mu olacak mı neden şöyle diye yorma kafayı bırak
Memnunum güler yüzlü iyi bir dinleyici işinde de iyi bir insanBende Ebru hanıma randevu aldım ilk gidicem işte nasıl gidiyor sizin memnun musunuz acaba
rahim dinlendirme uygulanıyor bana da bahçecide inşallah şubat ayında transferim olur aksilik olmazsa benimdeHadi hayırlı olsun. D vitamini eksikliğinde gebe kalmak zor oluyormuş diye okumuştum bu opudan sonra ben de başlamayı düşünüyorum. Sağlıklı iki insanın hiç korunmada 1 yılda gebelik oluşma olasılığı her ay için %8 miş. 3 yılda bu oran %3 lere düşüyor. Benim de tüp bebek kararı vermem bundandı. Bence doğru yoldayız
Merhabalar ne yaptınız ilaçların üstüne eklendi mi fiyat maliyet ne olduBenim şimdilik 2750 tuttu ama üstüne eklenecektir kesin...
Çok korkuyorum işlem kolay mı? Anestezi işlemi için hastanelerdeki gibi önlem alınıyor mu? Monitör solunum cihazı vs gibi. Ameliyathanede mi oluyor? Yoksa sıradan bir muayene odasında mı?Ben bahçeci umut tüp bebek merkezine ebru hanıma gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu transfer için bekliyorum şuan siz hangi doktora gidiyorsunuz
Rahim dinlendirme de ne kadar ara veriliyorrahim dinlendirme uygulanıyor bana da bahçecide inşallah şubat ayında transferim olur aksilik olmazsa benimde
Eklendi... 5000 TL yi gördüm. Ama bu tamamen benimle alakalı, yumurtalar büyümedikçe doz düşüremedik. Yüksek doz devam ederek toplama süresini de uzattık. Süre uzayınca yumurtanın çatlamaması için verilen iğne sayısı da arttı.. Derken derken böyle oldu işte.Merhabalar ne yaptınız ilaçların üstüne eklendi mi fiyat maliyet ne oldu
Ameliyathane de oluyor gayet steril ve önlemler de alınıyor. İşlem başlamadan uyutuluyorsun uyanınca çok hafif regl ağrısı gibi bir ağrım oldu parol serum taktılar geçti. Korkmanıza gerek yokÇok korkuyorum işlem kolay mı? Anestezi işlemi için hastanelerdeki gibi önlem alınıyor mu? Monitör solunum cihazı vs gibi. Ameliyathanede mi oluyor? Yoksa sıradan bir muayene odasında mı?
Doktor ne kadar arayı uygun görürse bana bir ay dedi bazılarına üç ay bekleyelim diyorlar durumuna göre karar veriyorRahim dinlendirme de ne kadar ara veriliyor
Hadiya bugün bana doktorda aynısını dedi sen kendini 5000 bine ayarla inşallah olmazda dedi iğneler mi çok pahalı canımEklendi... 5000 TL yi gördüm. Ama bu tamamen benimle alakalı, yumurtalar büyümedikçe doz düşüremedik. Yüksek doz devam ederek toplama süresini de uzattık. Süre uzayınca yumurtanın çatlamaması için verilen iğne sayısı da arttı.. Derken derken böyle oldu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?