şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Merhabalar, benim de dondurulmuş embriyolarım var ve şubat ayında transferim olacak. Adetimi bekliyoruz. Göğüslerim çok şiş çok yakında olucam gibi görünüyor. Heyecanlıyım.
adet olup rahmine baktıranlar yazabilirlermi o süreç nasıl ilerliyor sizde?

Eşimin sperm sayısı morfoloji ve dna hasarı normal geldi. Bişey kullanmıyor kullanmasına gerek var mı ki
Doktor bize gerek yok dedi, hatta ne halin varsa gör benim taş çatlasın 30 tane sperme ihtiyacım var milyonların içinde onu da buluruz dedi. Erkek infertilite si olmadığı için...

Merhabalar
Gonal f günlük 275 alarak 9.
Cetrodite 3. Gününden bildiriyorum
Her şey çok iyi gidiyormuş normalde 2 gün sonra opu deriz ama 3 yumurtayı feda edip arkadan gelen 10 taneyi de almak istiyorum 5 gün sonra opu diyelim dedi doktor. Daha fazla sayıya ulaşmak için bazen böyle uygulamalar yapabiliyorlarmış. Ben bu hafta sonu nasıl yürürüm onu çok bilemiyorum tabi kasık ağrım nirvanaya çıkabilir.

2 gün sonra toplanması ihtimaline karşın, 1 ovitrelle 4 doz da gonapeptyl hazır beklemede.

Her şey çoook muhteşem olur inşallah hepimiz için

Doktor bize gerek yok dedi, hatta ne halin varsa gör benim taş çatlasın 30 tane sperme ihtiyacım var milyonların içinde onu da buluruz dedi. Erkek infertilite si olmadığı için...
Ay doktorunuz çok hoşmuş ahahsh :)) biz de erkek sorunu yok dna sperm hasarına kadar baktık sayı da sebepsiz infertilite biraz da hayırlısı bakalım :) cuma günü kontrolüm var bakalım kaç yumurta kaçı kaç cm çıkacak :)

Biraz çok özgüvenli doktor

2. Kontrol mü bu ilk mi?

Benim bugün 19 mm falanlardı, doktor asla sayı vermiyor boş çıkanlar olacaktır vs diye.
Opuyu erteledi 3 4 tanesini feda ediyorum dedi

Herkese merhaba
Biz de bu ay başlıyoruz tedaviye. Haziran’da düşük yapmıştım, sonrasında Amh düşüklüğü sebebiyle hangi doktora gitsem tüp bebek dedi, bakalım.. Şimdi Lh baktırıyorum, ona göre ilaca başlayacağım.
İlk gittiğim doktor promotil women vermişti. Şimdi tüp bebek yaptıracağım doktor Arı sütünü önerdi yumurta kalitesi için, gayet profesör, hatta tüp bebek eğitimini harvard’da almış, böyle arı sütü fln önerince şaşırdım :) ama dedim demek ki bi bildiği var. Sizlerinde aklında olsun. Umarım herkes beklediği güzel haberi bir an önce alır..

Çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için inşallah hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun

Siz hangi evredesiniz acaba mutlu haberi almissinizdir inşallah

Herkese merhabalar, bu ay bizde tüp bebeğe başlicaktık bu gün adet oldum ama doktorum şehir dışındaymış pazartesi tedaviye başlayalım dediler sizce bu durum problem olur mu ertelemelimiyim bir ay daha

rahim dinlendirme uygulanıyor bana da bahçecide inşallah şubat ayında transferim olur aksilik olmazsa benimde

Ben bahçeci umut tüp bebek merkezine ebru hanıma gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu transfer için bekliyorum şuan siz hangi doktora gidiyorsunuz
Çok korkuyorum işlem kolay mı? Anestezi işlemi için hastanelerdeki gibi önlem alınıyor mu? Monitör solunum cihazı vs gibi. Ameliyathanede mi oluyor? Yoksa sıradan bir muayene odasında mı?

Merhabalar ne yaptınız ilaçların üstüne eklendi mi fiyat maliyet ne oldu
Eklendi... 5000 TL yi gördüm. Ama bu tamamen benimle alakalı, yumurtalar büyümedikçe doz düşüremedik. Yüksek doz devam ederek toplama süresini de uzattık. Süre uzayınca yumurtanın çatlamaması için verilen iğne sayısı da arttı.. Derken derken böyle oldu işte.

Çok korkuyorum işlem kolay mı? Anestezi işlemi için hastanelerdeki gibi önlem alınıyor mu? Monitör solunum cihazı vs gibi. Ameliyathanede mi oluyor? Yoksa sıradan bir muayene odasında mı?
Ameliyathane de oluyor gayet steril ve önlemler de alınıyor. İşlem başlamadan uyutuluyorsun uyanınca çok hafif regl ağrısı gibi bir ağrım oldu parol serum taktılar geçti. Korkmanıza gerek yok ins dizinde kolay olur

Hadiya bugün bana doktorda aynısını dedi sen kendini 5000 bine ayarla inşallah olmazda dedi iğneler mi çok pahalı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…