- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.021
Transfer olmus muydunuz tam olarak hangi surectesiniz ben tam anlayamadim o yuzden yorum yapamiyorm. Ayrica hemen üzülüp stres yapmayin umit kesilmez rabbimden. Siz ignelere devam edip icinizi ferah tutunMerhaba benim bugun tup bebek tedavisinde 5.gunum kontrolüm vardi aksam ama dr pek iyi degil dedi e2 20 cikti p.tesiye kadar ignelere devam et gel dedi ama ayniysa tedavi iptal olabilir dedi okadar moralim bozulduki ağlaya ağlaya eve geldim boyle bi durum yaşayan varmı
Tedavinin başındayım p.tesi basladim tup bebege ama ben premenopoz hastasiyim yani yumurta yok gibi nerdeyse fsh 35lerde zaten senelerdir dr.lardan duyduklarimdan sonra pek umudum kalmamistida yinede tüp bebek ilk denemem ilk kontrolde olumlu bisey pek duymayinca biranda neye uğradığımı sasirdimTransfer olmus muydunuz tam olarak hangi surectesiniz ben tam anlayamadim o yuzden yorum yapamiyorm. Ayrica hemen üzülüp stres yapmayin umit kesilmez rabbimden. Siz ignelere devam edip icinizi ferah tutun
Bende de rahim kalınlaşması sorunu vardı üç ay ertelendi transferim ama sonunda yapıldı bence moralinizi bozmayın moral bu süreçte çok önemli. Bir dahaki ay denersiniz ya da belki bu ay e2 değeriniz düzelir yeter ki moralinizi bozmayınTedavinin başındayım p.tesi basladim tup bebege ama ben premenopoz hastasiyim yani yumurta yok gibi nerdeyse fsh 35lerde zaten senelerdir dr.lardan duyduklarimdan sonra pek umudum kalmamistida yinede tüp bebek ilk denemem ilk kontrolde olumlu bisey pek duymayinca biranda neye uğradığımı sasirdim
Inşallah tsk ederimBende de rahim kalınlaşması sorunu vardı üç ay ertelendi transferim ama sonunda yapıldı bence moralinizi bozmayın moral bu süreçte çok önemli. Bir dahaki ay denersiniz ya da belki bu ay e2 değeriniz düzelir yeter ki moralinizi bozmayın
Canım bende anlayamadım neden e2 baktı ki benim opudan bikaç gün önce bakmıştı senin daha yeni başladı tedavinMerhaba benim bugun tup bebek tedavisinde 5.gunum kontrolüm vardi aksam ama dr pek iyi degil dedi e2 20 cikti p.tesiye kadar ignelere devam et gel dedi ama ayniysa tedavi iptal olabilir dedi okadar moralim bozulduki ağlaya ağlaya eve geldim boyle bi durum yaşayan varmı
Canım moralini bozma hem 2 3 kez yumurta toplama yapar ben öyle hastalarlada konuştum senin gittiğin yerde hiçbir zaman umudunu kaybetme canım bak ne güzel pes etmemişsin tüpe karar vermişsin Rabbim mucizelerle doluTedavinin başındayım p.tesi basladim tup bebege ama ben premenopoz hastasiyim yani yumurta yok gibi nerdeyse fsh 35lerde zaten senelerdir dr.lardan duyduklarimdan sonra pek umudum kalmamistida yinede tüp bebek ilk denemem ilk kontrolde olumlu bisey pek duymayinca biranda neye uğradığımı sasirdim
Benim doktorum tedavi ye başlamak için 80 küsürlerde olabilir demişti e2 için bende 3.günü baktırdım adetin 90 küsür çıktı ama başladık tedavi ye tabi bu maksimum yüksekliği minumum kaç olmalı tam bilmiyorumKızlar e2 adetliyken kaç olmali
Cnm o his oluyo ilk gebeligimde kan testim çıkmadan ağlamaya başladım bn tutmadı diye ama şükür bi oglum var şimdi ikinci için başladım tedaviyeKanamam yok gibi durdu. Ama moralim çok bozuk bence tutmadı gibi. İlaçlarımı tam doz alıyorum ama kısmet bakalım.
Üzme kendini umudunu kaybetme, çok yakın bir arkadaşımda da havuz yöntemi yaptı doktoru geebe kaldı sonra. Değerin yükselir belli mi olurMerhaba benim bugun tup bebek tedavisinde 5.gunum kontrolüm vardi aksam ama dr pek iyi degil dedi e2 20 cikti p.tesiye kadar ignelere devam et gel dedi ama ayniysa tedavi iptal olabilir dedi okadar moralim bozulduki ağlaya ağlaya eve geldim boyle bi durum yaşayan varmı
Inşallah yükselir ya tsk ederimÜzme kendini umudunu kaybetme, çok yakın bir arkadaşımda da havuz yöntemi yaptı doktoru geebe kaldı sonra. Değerin yükselir belli mi olurkendini de kötü etkileme hem hangi olmazlar oldu inan...
Bende perşembe günü oldum canımŞuan nakil olmuş olanlar kim?
Ben pazartesi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?