şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar toplu cevap vereyim hepinize çok teşekkür ederim. Eşime film çektirdik varikosel çıkmadı. Ama çok zayıftı eskiden bundan mı kaynaklı diye düşünüyoruz. Çelimsiz derler ya o derece. Ama zamanla kilo almaya başladı. İyi şuan. İki aydır ımpryl kullanıyor,15 gün proxeed kullandı. Ayrıca e vitamini ve d vitaminide veriyorum ona. Kendimde inofolic, b12, d vitamini, omega3 kullanıyorum. Hsg çektirdim bişey çıkmadı, smearda enfeksiyon çıktı onu düzeltmeye çalışıyorum. Daha neler kullanabilirim diye düşünüyorum ama doktorum bunlara boşuna para vermeyin diyor. Yani bunların çare olmadığını söylüyor ama ben vitaminin de desteklediğini düşünüyorum her zaman. Umarım hepimiz istediğim bebişlere kavuşuruz.

Ben tamamiyle kullandığımız cihazlarında olumsuz etkisinin bulunduğunu düşünüyorum. İkimizinde sürekli telefon elinde, sürekli laptop masa başı çalışanıyız. Onlarsızda olmuyor. Radyasyonun çok etkisi var bence. Adetim düzensiz diye geçen aydan progestan kalmıştı onu kullanıyorum 10 gün içinde adet olup tüp bebek işlemine başlayacağız.

Merhaba benim bugun tup bebek tedavisinde 5.gunum kontrolüm vardi aksam ama dr pek iyi degil dedi e2 20 cikti p.tesiye kadar ignelere devam et gel dedi ama ayniysa tedavi iptal olabilir dedi okadar moralim bozulduki ağlaya ağlaya eve geldim boyle bi durum yaşayan varmı

Transfer olmus muydunuz tam olarak hangi surectesiniz ben tam anlayamadim o yuzden yorum yapamiyorm. Ayrica hemen üzülüp stres yapmayin umit kesilmez rabbimden. Siz ignelere devam edip icinizi ferah tutun

Transfer olmus muydunuz tam olarak hangi surectesiniz ben tam anlayamadim o yuzden yorum yapamiyorm. Ayrica hemen üzülüp stres yapmayin umit kesilmez rabbimden. Siz ignelere devam edip icinizi ferah tutun
Tedavinin başındayım p.tesi basladim tup bebege ama ben premenopoz hastasiyim yani yumurta yok gibi nerdeyse fsh 35lerde zaten senelerdir dr.lardan duyduklarimdan sonra pek umudum kalmamistida yinede tüp bebek ilk denemem ilk kontrolde olumlu bisey pek duymayinca biranda neye uğradığımı sasirdim

Bende de rahim kalınlaşması sorunu vardı üç ay ertelendi transferim ama sonunda yapıldı bence moralinizi bozmayın moral bu süreçte çok önemli. Bir dahaki ay denersiniz ya da belki bu ay e2 değeriniz düzelir yeter ki moralinizi bozmayın

Canım bende anlayamadım neden e2 baktı ki benim opudan bikaç gün önce bakmıştı senin daha yeni başladı tedavin

Canım moralini bozma hem 2 3 kez yumurta toplama yapar ben öyle hastalarlada konuştum senin gittiğin yerde hiçbir zaman umudunu kaybetme canım bak ne güzel pes etmemişsin tüpe karar vermişsin Rabbim mucizelerle dolu Hz. Zekeriya yaşlıyken eşi kısırken Rabbim evladı nasip etmiş sen şimdi moralini bozarsan vücudun hormonların etkilenir unutma daha tedavin devam ediyo hiçbişey bitmiş değil Allah büyük

Kızlar e2 adetliyken kaç olmali
Benim doktorum tedavi ye başlamak için 80 küsürlerde olabilir demişti e2 için bende 3.günü baktırdım adetin 90 küsür çıktı ama başladık tedavi ye tabi bu maksimum yüksekliği minumum kaç olmalı tam bilmiyorum

Transfer olan arkadaşlar sizde de ilk günlerde halsizlik oldu mu ya bugün her yerim ağrıyor sanki benim dün transfer olmuştum kalça ve göbek te iğne yerlerim de çok canımı acıtıyor oturup kalkarken yatarken felan

Kanamam yok gibi durdu. Ama moralim çok bozuk bence tutmadı gibi. İlaçlarımı tam doz alıyorum ama kısmet bakalım.
Cnm o his oluyo ilk gebeligimde kan testim çıkmadan ağlamaya başladım bn tutmadı diye ama şükür bi oglum var şimdi ikinci için başladım tedaviye

İyi akşamlar arkadaslar. İlk denememde Eylül ayı transfer olanlarda yazıyordum.Oradan var mı kimse? Çift transfer olmuştum. Kimyasal gebelik oldu. Şimdi ikinci denemem yine iki embriyo konulacak Çarşamba günü transferim var. İns bu son olur.

Üzme kendini umudunu kaybetme, çok yakın bir arkadaşımda da havuz yöntemi yaptı doktoru geebe kaldı sonra. Değerin yükselir belli mi olur kendini de kötü etkileme hem hangi olmazlar oldu inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…