şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar ben bişey merak ediyorum ama tam olarak cevap bulamadım şimdi ben 3.gün embriyosu transfer oldum kaç gün sonra rahime tutunma olur acaba bilen var mı ya

Kızlar transfer olanlar tekmisnz birisi varmi yanınızda size bakan yatak istirahatindeminsz
Yok canım eşimin annesi yanımda kalıyor ben hiçbişey yapmıyorum arada bir evin içinde yürüyorum biraz oturup ondan sonra yatıyorum bir süre böyle devam ediyor yani kuzum yediklerime dikkat ediyorum bol su içiyorum ananas avokado yiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah emeklerimizin karşılığını alırız inşallah yaa kızlar ben iğneler yapılırken ağlıyorum her defasında özellikle oksapar çok acıtıyor canımı sizinde mi öyle

Diğer tup bebekte vermemişti bana görselin icioduk sadece bunda da vermez diye tahmin ediyorum .valla gonalf bile ağrı yapio sonrasında

Ananas çok yeme cnm fazlasi zarar diye biliyorum

Kızlar progestan fitil kullanan varmı ya ben kullanıyorum da birde ilk defa vajinal fitil kullanıyorum olabildiğince ileri it demişti hemşirem öyle yapmaya çalışıyorum ama fitili koyduktan bir kaç saat sonra dışarı pütürlü beyaz akıntı oluyo baya yani sanki ilaç dışarda erimiş yapışmış gibi normal mi bu durum kullananlar bilgi verebilir mi ya çünkü önemliymiş fitil

İyi akşamlar Joanne11 seni hatırlıyorum benim de eylüldeydi ilk denemem bende çarşamba günü transfer oldum 20 sinde test günüm senin hangi gün test günün

Benim de öyle okuyor herkesin öyle oluyordur zaten. Gerekli olanı alıyordur vücut bence merak etme

Ben de karnım artık çok sert diye koldan yaptırıyorum ama benim de çok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…