- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.061
Bana nakilden önce vermişlerdi 2 sabah 2 akşam 200 er mg.Kızlar progestan fitil kullanan varmı ya ben kullanıyorum da birde ilk defa vajinal fitil kullanıyorum olabildiğince ileri it demişti hemşirem öyle yapmaya çalışıyorum ama fitili koyduktan bir kaç saat sonra dışarı pütürlü beyaz akıntı oluyo baya yani sanki ilaç dışarda erimiş yapışmış gibi normal mi bu durum kullananlar bilgi verebilir mi ya çünkü önemliymiş fitil
2 saat sabah yatsak 2 saat akşam yatsak günün dört saati yatarak geçecek bence abartı yaBana nakilden önce vermişlerdi 2 sabah 2 akşam 200 er mg.
Nakil günü ben de sizin yaşadığınıza benzer şeyler anlatınca korkup kanda progesteron de baktılar 228 çıktı. Sabah 6da uyanıp koy 2 saat hiç kalkma dedi hemşire kas dokusunda kalmaması gerekiyor bir de
Elimizi yıkamak için dahi olsa kalkmamız gerekiyor ama onu ne yapacağız bence çok abartmamak gerekiyor biraz rahat olmak lazım bir miktarı ne yaparsanız yapın dışarı atılacaktır zatenZaten o yüzden akşamı yatmadan önce
sabah da yataktan kalkmadan önceye saatini kur diyorlar
Evet bişey vardı tam hatırlamadim dış gebelikte zor.Yok benim dış gebelik olmustu inşallah bu defa hayırlı olur hepimiz için tutunurlar bebişlerSenin ne zaman test günün zaman geçmiyor ya
Ay hadi bakalım hayırlısı ben çarşamba oldun zannettim. Evet dış gebelik zor ama benim allahtan iğneyle düştü de kurtuldum kiminin tüpü patlıyor zor bir süreç yani ben gene ucuz kurtuldumEvet bişey vardı tam hatırlamadim dış gebelikte zor.Ben daha olmadım Çarşamba transfer olacak. Amin ins
Ben söyledim de olur onlar dedi bana hemşirem bende opu dan sonra başladım sabah öğle akşam birer fitil kullanıyorumBana nakilden önce vermişlerdi 2 sabah 2 akşam 200 er mg.
Nakil günü ben de sizin yaşadığınıza benzer şeyler anlatınca korkup kanda progesteron de baktılar 228 çıktı. Sabah 6da uyanıp koy 2 saat hiç kalkma dedi hemşire kas dokusunda kalmaması gerekiyor bir de
Benimde ilki tutmadı, bu 2.denemem. Benim transferde Çarşamba Günü 15:30 daİyi akşamlar arkadaslar. İlk denememde Eylül ayı transfer olanlarda yazıyordum.Oradan var mı kimse? Çift transfer olmuştum. Kimyasal gebelik oldu. Şimdi ikinci denemem yine iki embriyo konulacak Çarşamba günü transferim var. İns bu son olur.
Aa aynı günBenimde ilki tutmadı, bu 2.denemem. Benim transferde Çarşamba Günü 15:30 daHadi hayırlı uğurlu olsun arkadaşım
Gayet güzel hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallahKızlar selammm bende Şubat'ta tüp bebek tedavisi oldum bugün transferimin 11. Günü beta HCG 91.17 çıktı sizce nasıl iyi mi bu değer
İnşallahGayet güzel hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah
Yok normalde de tekrarlatıyorlar zaten iki katına çıkıp çıkmadığını kontrol etmeleri gerekiyorİnşallahrabbim isteyen herkese nasip etsin. Doktor pazartesi tekrarlayalım deyince biraz korktum değer azmı diye ama iyi sanırım çok sükür
Kaçıncı gün embriyosuydu canım bide belirtilerin oldu mu tek mi çift mi transfer oldunKızlar selammm bende Şubat'ta tüp bebek tedavisi oldum bugün transferimin 11. Günü beta HCG 91.17 çıktı sizce nasıl iyi mi bu değer
Normal hepimizin öyle canım endişe etme o alacağını alıyordurKızlar progestan fitil kullanan varmı ya ben kullanıyorum da birde ilk defa vajinal fitil kullanıyorum olabildiğince ileri it demişti hemşirem öyle yapmaya çalışıyorum ama fitili koyduktan bir kaç saat sonra dışarı pütürlü beyaz akıntı oluyo baya yani sanki ilaç dışarda erimiş yapışmış gibi normal mi bu durum kullananlar bilgi verebilir mi ya çünkü önemliymiş fitil
Yes o yüzden 5. Gün testinde bile pozitif görenler var, şansen ben transferin 7. Günü test yapmaya karar verdim5. Gün o zaman transferin 1 2. Günü tutunuyor mu
Sağol kuzum benimNormal hepimizin öyle canım endişe etme o alacağını alıyordur
Yaa ben çok korkuyorum test yapmaya daha var ama bakalım nasıl dayanacamYes o yüzden 5. Gün testinde bile pozitif görenler var, şansen ben transferin 7. Günü test yapmaya karar verdimBi konulsunda
Daha yaşamadım ya bilmiyorum kuzum bekara eşini boşamak kolay hesabı benimkiYaa ben çok korkuyorum test yapmaya daha var ama bakalım nasıl dayanacam
Kaçıncı gündesin şimdiYaa ben çok korkuyorum test yapmaya daha var ama bakalım nasıl dayanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?