şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bana nakilden önce vermişlerdi 2 sabah 2 akşam 200 er mg.
Nakil günü ben de sizin yaşadığınıza benzer şeyler anlatınca korkup kanda progesteron de baktılar 228 çıktı. Sabah 6da uyanıp koy 2 saat hiç kalkma dedi hemşire kas dokusunda kalmaması gerekiyor bir de

2 saat sabah yatsak 2 saat akşam yatsak günün dört saati yatarak geçecek bence abartı ya

Zaten o yüzden akşamı yatmadan önce
sabah da yataktan kalkmadan önceye saatini kur diyorlar
Elimizi yıkamak için dahi olsa kalkmamız gerekiyor ama onu ne yapacağız bence çok abartmamak gerekiyor biraz rahat olmak lazım bir miktarı ne yaparsanız yapın dışarı atılacaktır zaten

Evet bişey vardı tam hatırlamadim dış gebelikte zor. Ben daha olmadım Çarşamba transfer olacak. Amin ins
Ay hadi bakalım hayırlısı ben çarşamba oldun zannettim. Evet dış gebelik zor ama benim allahtan iğneyle düştü de kurtuldum kiminin tüpü patlıyor zor bir süreç yani ben gene ucuz kurtuldum

Br Ben söyledim de olur onlar dedi bana hemşirem bende opu dan sonra başladım sabah öğle akşam birer fitil kullanıyorum

Benimde ilki tutmadı, bu 2.denemem. Benim transferde Çarşamba Günü 15:30 da Hadi hayırlı uğurlu olsun arkadaşım

Kızlar selammm bende Şubat'ta tüp bebek tedavisi oldum bugün transferimin 11. Günü beta HCG 91.17 çıktı sizce nasıl iyi mi bu değer
Kaçıncı gün embriyosuydu canım bide belirtilerin oldu mu tek mi çift mi transfer oldundeğerin de çok iyi bence artık önemli olan artışa geçmesi dikkat et kendine kuzum hayırlı uğurlu olsun bizlere de bol bol dua et

Normal hepimizin öyle canım endişe etme o alacağını alıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…