şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kaçıncı gündesin şimdi
Transfer günü dahil 3.gün daha perşembe günü çift transfer yapıldı son embriyo için bugün aradılar ikinci kalite ve tek olduğu için dondurtmadım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bakalım inşallah gerek kalmaz yeni tedavi ye de

Hadi inşallah güzelim daha çok erken hakikaten embriyo un 5. Günü bugün Henüz

Canımmmmm 3. Gün embriyosuydu 12 hücreli benim amh değerim 0.21 hic umudum yoktu. Ama rabbim nasip etti işte cok şükür cok ağladım cok yalvardım Allah'ıma duydu sesimi. İlk denemem di. Sizlere tavsiyem 41 gün Meryem süresi okuyun.. dilek tesbihi duası yapın. 4444 salatı Tefriciye duasını edin Rabbimize sıgının o hepimize yardımcı oluyor. Sizlerede Allahım hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin

Ben pazartesi nakil oldum bu sabah yaptım niiey görmedim ama erken yapmıştım çok düşünmüyorum elimde test çoktu harcansın bir yandan diye yaptım.

Aradayım bir yanım geçen günkü lekelenmemin tutunma kanaması olduğu söylüyor

Bir yanımda hormonlardan kesildi çok umutlanma diyor. Donmuşlarım var olmazsa onları deneriz diyorum ilk denemeye göre daha az takıyorum

Daha çok etken değil mi test için kimse beklemiyor sanırım ben ilkinde de beklemiştim bunda da bekleyecem çok zor beklemek ama mecburum

Canım gözün aydın inşallah gebeliğin çok güzel ilerler kuzum bizlere de dua et
Cok tesekkur ederim canım benim kalbim ve dualarım bu yolda canını dişine takan tüm anne adayları ile rabbim emeklerinizin karsılığını versin inşallah kucaklarınız yavrularınızla dolsun

Cok tesekkur ederim canım benim kalbim ve dualarım bu yolda canını dişine takan tüm anne adayları ile rabbim emeklerinizin karsılığını versin inşallah kucaklarınız yavrularınızla dolsun
İnşallah canım çok mutlu oldum hiçbi zaman umut kesilmemesi gerek bunu gösterdin bize

Kızlar başka sonuç alan var mı tedaviler nasıl gidiyor gebelik testi yapanlar var mı

5.günde kaliteli bir embriyo diyebilmek icin kac hücreli nasıl olması gerekiyor acaba bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…