- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.081
Aynen kuzum ya çok zor bir durumDaha yaşamadım ya bilmiyorum kuzum bekara eşini boşamak kolay hesabı benimkiben de yapabilir miyim bilmiyorum tabi ama kan testi verip doktor negatif derse kahrolurum o yüzden şimdilik böyle düşünüyorum
Transfer günü dahil 3.gün dahaKaçıncı gündesin şimdi
Hadi inşallah güzelimTransfer günü dahil 3.gün dahaperşembe günü çift transfer yapıldı son embriyo için bugün aradılar ikinci kalite ve tek olduğu için dondurtmadım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bakalım inşallah gerek kalmaz yeni tedavi ye de
Aynen kuzum yaHadi inşallah güzelimdaha çok erken hakikaten embriyo un 5. Günü bugün Henüz
Canımmmmm 3. Gün embriyosuydu 12 hücreli benim amh değerim 0.21 hic umudum yoktu. Ama rabbim nasip etti işte cok şükür cok ağladım cok yalvardım Allah'ıma duydu sesimi. İlk denemem di. Sizlere tavsiyem 41 gün Meryem süresi okuyun.. dilek tesbihi duası yapın. 4444 salatı Tefriciye duasını edin Rabbimize sıgının o hepimize yardımcı oluyor. Sizlerede Allahım hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsinKaçıncı gün embriyosuydu canım bide belirtilerin oldu mu tek mi çift mi transfer oldundeğerin de çok iyi bence artık önemli olan artışa geçmesi dikkat et kendine kuzum hayırlı uğurlu olsun bizlere de bol bol dua et
Canım gözün aydın inşallah gebeliğin çok güzel ilerler kuzumKızlar selammm bende Şubat'ta tüp bebek tedavisi oldum bugün transferimin 11. Günü beta HCG 91.17 çıktı sizce nasıl iyi mi bu değer
Daha çok etken değil mi test için kimse beklemiyor sanırım ben ilkinde de beklemiştim bunda da bekleyecem çok zor beklemek ama mecburumBen pazartesi nakil oldum bu sabah yaptım niiey görmedim ama erken yapmıştım çok düşünmüyorum elimde test çoktu harcansın bir yandan diye yaptım.
Aradayım bir yanım geçen günkü lekelenmemin tutunma kanaması olduğu söylüyor
Bir yanımda hormonlardan kesildi çok umutlanma diyor. Donmuşlarım var olmazsa onları deneriz diyorum ilk denemeye göre daha az takıyorum
O günleri görelimdeYes o yüzden 5. Gün testinde bile pozitif görenler var, şansen ben transferin 7. Günü test yapmaya karar verdimBi konulsunda
Sagol canımYok normalde de tekrarlatıyorlar zaten iki katına çıkıp çıkmadığını kontrol etmeleri gerekiyor
Cok tesekkur ederim canım benim kalbim ve dualarım bu yolda canını dişine takan tüm anne adayları ile rabbim emeklerinizin karsılığını versin inşallahCanım gözün aydın inşallah gebeliğin çok güzel ilerler kuzumbizlere de dua et
İnşallah canım çok mutlu oldum hiçbi zaman umut kesilmemesi gerek bunu gösterdin bizeCok tesekkur ederim canım benim kalbim ve dualarım bu yolda canını dişine takan tüm anne adayları ile rabbim emeklerinizin karsılığını versin inşallahkucaklarınız yavrularınızla dolsun
Bu bir ayı da geçirebilsekO günleri görelimde
Aynen canım sen hiç gitmedin dimi bu süreçteBu bir ayı da geçirebilsekçok uzun geliyor yahu hemen sonuca ulaşsın istiyorum
Yok canım gitmedim, çağırmadı da hatta embriyologlardan ne duyduysam onunla kaldıAynen canım sen hiç gitmedin dimi bu süreçte
Haftaya gidicem canım bendeYok canım gitmedim, çağırmadı da hatta embriyologlardan ne duyduysam onunla kaldısen gittin mi
Bana dr sakin uzun uzun yatma, rahim ici kan akisa da ihtiyacimiz var dedi. Temizlik, agir kaldirmak, yuksege uzanmak, sicak dus, kuvet ve spor yok. Kalani serbestKızlar transfer olanlar tekmisnz birisi varmi yanınızda size bakan yatak istirahatindeminsz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?