- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.101
120 gibi bişeydi yanlış hatırlamıyor isem.5.günde kaliteli bir embriyo diyebilmek icin kac hücreli nasıl olması gerekiyor acaba bilen var mı
Canımmm bence var ya ikinci çizgi yi görüyorum ben ne zaman kan vereceksin kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift mi transfer olmuştunGeçen pazartesi nakil olmuştum.
Dayanamayıp bu sabah idrarla test yaptım. Bir bakar mısınız?
Canım banada var gibi geldiGeçen pazartesi nakil olmuştum.
5. Gün embriyosu çift nakil oldu.Canımmm bence var ya ikinci çizgi yi görüyorum ben ne zaman kan vereceksin kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift mi transfer olmuştun
Hadi bakalım kuzum inşallah kan Sonucun da çok güzel çıkar5. Gün embriyosu çift nakil oldu.
Canım belirtilerin var mı ya anlatsana çok merak ediyorum benim daha 4.günüm bugün nakil olalıGeçen pazartesi nakil olmuştum.
GörüyorummGeçen pazartesi nakil olmuştum.
O kanama yerleşme kanamasıymış demek kiGeçen pazartesi nakil olmuştum.
Sıcak duşa giremeyeceksem hiç girmemBana dr sakin uzun uzun yatma, rahim ici kan akisa da ihtiyacimiz var dedi. Temizlik, agir kaldirmak, yuksege uzanmak, sicak dus, kuvet ve spor yok. Kalani serbest
Aynen ya bende öyle dedim bana hemşire ılık suyla yıkan transfer den3_4gün sonra ama ben ılıkla yıkanamam ki bu havadaSıcak duşa giremeyeceksem hiç girmemkokcam ben
GerçektenAynen ya bende öyle dedim bana hemşire ılık suyla yıkan transfer den3_4gün sonra ama ben ılıkla yıkanamam ki bu havada
12sin akşam kanamam oldu çok az kahverengi leke şeklinde doktorum yerleşme kanaması da olabilir demişti ben çok üzülünce. geğirme geliyor midem bir garip, bir de uykum var ama bilmiyorum ilaçlardan da olabilir.Canım belirtilerin var mı ya anlatsana çok merak ediyorum benim daha 4.günüm bugün nakil olalı
Ben bugün yaptım daha. Sıcak su istenmiyor diye ben de kaynarla duş alıyorum çünkü.Sıcak duşa giremeyeceksem hiç girmemkokcam ben
Anladım kuzum benim de sağ kasığıma ara ara batma oluyor belirti olabilir mi bilmiyorum ama ilaçların da etkisi vardır illaki yaa zaman geçmiyor sanki vücudum da sıcak kaç gündür geceleri de sıcaktan yatamıyorum ince kıyafetler giyip uyumaya çalışıyorum kafam çok karışık ya12sin akşam kanamam oldu çok az kahverengi leke şeklinde doktorum yerleşme kanaması da olabilir demişti ben çok üzülünce. geğirme geliyor midem bir garip, bir de uykum var ama bilmiyorum ilaçlardan da olabilir.
Hiç sorma canım ya normal yoldan hamile kalanlar ne kadar şanslı diyorum bende artık ağrısız acısız stressiz hamile kalıyor millet yaaGerçektendonarım yani saçımı yıkayıp giderim işe napam
Annem soğuk suyu bile açmadan yıkanır var ya tutacak çocuk tutuyor iştenedir çektiğimiz
Canım niye üzülüyorsun hiç yumurtası döllenmeyen insan var bak 2 tane döllenmiş ve hiç belli olmaz daha döllenebilir benim arkadan 3 tane döllendi lütfen üzülme bende düşük dozlarda kullandım canım 150 gonal f 75 merional aslında en iyisi az kullanmak canım bana kalırsa ne kadar az hormon o kadar iyşMerhaba kızlar. Yeni üyeyim. Aydında bir doktora gidiyorum.izmir Tavmergende opu yapıldı.. Merionel 75 ve fostimon 75 ile başladık. 9.gün 10.gün merionel 112 vuruldum. 3 gün de 150 mg merionel 75 fostimon cetrodit ile devam ettm . Yaş 31 amh 1.35 fsh 10 .... 8 yumurta toplandı 6 sına işlem yapılmış. Sadece 2 si döllenmiş. Sürekli ağlıyorum. Yarın 3 e ulaşırlarsa dondurulacak. Herkesın çok fazla yumurtası oluşmuş grupta . Doktor iğne dozu kiloya göre olur zayıfsın dedi kilom 54 . Sizce de çok az değil mi yumurtam?
Canım iyi düşün iyi olsun önemli olan döllenmiş yumurtanın kalitesi benimde 14 yumurta toplandı 9tanesi döllendi sonra 6 ya düştü sonra 4 e düştü 4 e düştüğü gün 3.gün embriyosuydu iki tane nakil oldu geriye kalan iki tane de 5.güne gidip gitmiceğine bakıldı ama maalesef 1 tanesi kaldı o da ikinci kaliteydi ve sadece bir tane olduğu için dondurtmadım embriyolog da benim de şüphem var bir tane olduğu için dedi yani benim de şu an eğer tutmazsa malesef en başa dönecek tedavi ama hemen başlamam yenisi için gücüm yok yani Allah tan umut kesilmez ağlama dua etmeye çalış çevrende durumunu bilen varsa dua etmelerini iste kuzumMerhaba kızlar. Yeni üyeyim. Aydında bir doktora gidiyorum.izmir Tavmergende opu yapıldı.. Merionel 75 ve fostimon 75 ile başladık. 9.gün 10.gün merionel 112 vuruldum. 3 gün de 150 mg merionel 75 fostimon cetrodit ile devam ettm . Yaş 31 amh 1.35 fsh 10 .... 8 yumurta toplandı 6 sına işlem yapılmış. Sadece 2 si döllenmiş. Sürekli ağlıyorum. Yarın 3 e ulaşırlarsa dondurulacak. Herkesın çok fazla yumurtası oluşmuş grupta . Doktor iğne dozu kiloya göre olur zayıfsın dedi kilom 54 . Sizce de çok az değil mi yumurtam?
Kan Perşembe dedi de ben her an verebilirim tabikiHadi bakalım kuzum inşallah kan Sonucun da çok güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?