şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Geçen pazartesi nakil olmuştum.
Dayanamayıp bu sabah idrarla test yaptım. Bir bakar mısınız?
Canımmm bence var ya ikinci çizgi yi görüyorum ben ne zaman kan vereceksin kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift mi transfer olmuştun

Aynen ya bende öyle dedim bana hemşire ılık suyla yıkan transfer den3_4gün sonra ama ben ılıkla yıkanamam ki bu havada
Gerçekten donarım yani saçımı yıkayıp giderim işe napam

Annem soğuk suyu bile açmadan yıkanır var ya tutacak çocuk tutuyor işte nedir çektiğimiz

Canım belirtilerin var mı ya anlatsana çok merak ediyorum benim daha 4.günüm bugün nakil olalı
12sin akşam kanamam oldu çok az kahverengi leke şeklinde doktorum yerleşme kanaması da olabilir demişti ben çok üzülünce. geğirme geliyor midem bir garip, bir de uykum var ama bilmiyorum ilaçlardan da olabilir.

12sin akşam kanamam oldu çok az kahverengi leke şeklinde doktorum yerleşme kanaması da olabilir demişti ben çok üzülünce. geğirme geliyor midem bir garip, bir de uykum var ama bilmiyorum ilaçlardan da olabilir.
Anladım kuzum benim de sağ kasığıma ara ara batma oluyor belirti olabilir mi bilmiyorum ama ilaçların da etkisi vardır illaki yaa zaman geçmiyor sanki vücudum da sıcak kaç gündür geceleri de sıcaktan yatamıyorum ince kıyafetler giyip uyumaya çalışıyorum kafam çok karışık ya

Gerçekten donarım yani saçımı yıkayıp giderim işe napam

Annem soğuk suyu bile açmadan yıkanır var ya tutacak çocuk tutuyor işte nedir çektiğimiz
Hiç sorma canım ya normal yoldan hamile kalanlar ne kadar şanslı diyorum bende artık ağrısız acısız stressiz hamile kalıyor millet yaa

Merhaba kızlar. Yeni üyeyim. Aydında bir doktora gidiyorum.izmir Tavmergende opu yapıldı.. Merionel 75 ve fostimon 75 ile başladık. 9.gün 10.gün merionel 112 vuruldum. 3 gün de 150 mg merionel 75 fostimon cetrodit ile devam ettm . Yaş 31 amh 1.35 fsh 10 .... 8 yumurta toplandı 6 sına işlem yapılmış. Sadece 2 si döllenmiş. Sürekli ağlıyorum. Yarın 3 e ulaşırlarsa dondurulacak. Herkesın çok fazla yumurtası oluşmuş grupta . Doktor iğne dozu kiloya göre olur zayıfsın dedi kilom 54 . Sizce de çok az değil mi yumurtam?

Bir sorum daha var ilaç + işlem 12 bin ödedik. Eğer embrıyolar 3.güne ulaşmazsa benım transferim iptal olacak. Ben yeniden mi o parayı ödeyip tedaviye başlayacağım. Transfer olmazsa yarısını para iadesi duyan var mı ? Tavmergende yapıldı. Doktorum özelden. Bir de en iyi iğne hangisi benım iğnelerim mi yeterszdi acaba ? Döllenen sayısı da çok az kafayı üşütmek üzreyim

Canım niye üzülüyorsun hiç yumurtası döllenmeyen insan var bak 2 tane döllenmiş ve hiç belli olmaz daha döllenebilir benim arkadan 3 tane döllendi lütfen üzülme bende düşük dozlarda kullandım canım 150 gonal f 75 merional aslında en iyisi az kullanmak canım bana kalırsa ne kadar az hormon o kadar iyş

Canım iyi düşün iyi olsun önemli olan döllenmiş yumurtanın kalitesi benimde 14 yumurta toplandı 9tanesi döllendi sonra 6 ya düştü sonra 4 e düştü 4 e düştüğü gün 3.gün embriyosuydu iki tane nakil oldu geriye kalan iki tane de 5.güne gidip gitmiceğine bakıldı ama maalesef 1 tanesi kaldı o da ikinci kaliteydi ve sadece bir tane olduğu için dondurtmadım embriyolog da benim de şüphem var bir tane olduğu için dedi yani benim de şu an eğer tutmazsa malesef en başa dönecek tedavi ama hemen başlamam yenisi için gücüm yok yani Allah tan umut kesilmez ağlama dua etmeye çalış çevrende durumunu bilen varsa dua etmelerini iste kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…