şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Canım benim doktorum opu günü onun parasını aldı transfer 2 ay sonra o zaman transfer parası alacaklar o konuda bi fikrim yok açıkçası ama bana işlem yapılınca para ödemem gerektiğini dediler ve hiç kötü düşünme benim 22 yumurtam toplandı 19u döllenebilcek kalitedeydi ilk gün 8 ertesi gün 3 döllendi ve 5. Güne 4 tane geldi canım her yumurta döllencek ve iyi kalitede olacak diye bişey yok sen şimdi bence tedavine odaklan bunları hiç düşünme bence 3. Güne giderler canım pozitif enerji yolla

Az degil uzulme, benim de 14 te 2 yumurta dollendi. Bizim gibi az embriyo olunca (4 ve alti azmis) bekletmeden 3.gun transfer ediyorlar, anne rahmi lab. ortamindan daha guvenli oldugu icin. Dun transfer oldu, uslu uslu bekliyorum. Sadece aglama hormonlar muhim, benim de kilom fazla 80 oldum hormon ve pandemiden

Birde her an transfer yapabilirler bu moralden çıkıp kendini olumlu düşüncelere hazırla bence canım en önemli şey moral ve ben inanıyorum 2 yumurtan 3. Güne gidecek

3.güne ulaşacağı kesın mi benımkilerin.Yarın belli olur sanırım o.yaşım çok değil görünen bi sıkıntı yok neden sayı çok az diye üzüldüm hep. Zaten o da olmazsa yıkılırım. Transfer öbür aya. Rahimde sıvı toplanmış antibiyotik verdi. Gonal f kullananlar da var burda acaba meronelden daha mı iyi o ipne? İzmirde tüp bebek doktoru önerisi alabilir miyim? İzmir tüp bebek başlığını bulamadım.

Igne dozu isi de karisik; kisiye ve farkli psikolojiye gore etkisi degisiyor; tup oncesi yumurta takibi yaptim, sonra asilama...2 kez asilama denedik gonalF ve menagon hicbir ise yaramadi, yumurta erken catladi, asilama pas gectik. Son sans 1 kez Femera ile asilama yaptim igneden daha iyi tepki verdim (nasip degilmis tutmadi o ayri).
Ayni igneler ile tup bebek denedim 14 yumurta oldu. Hatta bak abartayim ilk cocugumda ne yumurtlama bildim ne birsey, tek seks=bebek oldu. Simdi ayni cift 13 aydir bir halt yok... Nasip hepsi skorlara takilma, rabbim "kun" diyecek bitecek...

Sıcak duşa giremeyeceksem hiç girmem kokcam ben
herkes başka şeyler demiş ama sıcak soğuk farketmez bence ilk gün dışında bana normal hayatına devam et dediler dedikleri gibi ağır kaldırmak uzanmak tabiki yasak ama onun dışında bence herşey olacağına varır :) umarım hepimiz için hayırlısı olur

kesinlikle katılıyorum olacağı varsa olur çok kurmak stres yapmak kafaya takmak süreci olumsuz etkiliyor biraz akışına bırakmak ve doktora güvenmek gerekiyor.

Muhteşem bir mesaj olmuş gerçekten... Her şey insan için

Sonradan nasıl dölleniyor ki ? 6 taneye işlem yapıldı 2 si döllendi diye aradılar opudan 1 gün sonra. Gerye kalanların döllenme ihtimali mi var ? Onlar artık çöp olmuyor mu döllenmedikleri için. Ayrıca döllenmek demek 3güne gelmek demekse zaten ağlamam üzülmem ama geldiler mi bilmıyorum ki

Cetrotide kullanmaya basladik biz 2.günüm gunde 4 kez ignem var cetrotide dan sonrs kanadı sizdede oldu mu

Cetrotide kullanmaya basladik biz 2.günüm gunde 4 kez ignem var cetrotide dan sonrs kanadı sizdede oldu mu
Oluyo canım bazen benimde oldu ben şimdi transfer de oldum günde üç tane vuruluyor göbekten morardı artık her yer minik minik kanıyor bazen iğneyi çıkarırken

Slm kızlar ya ben iğnelerin 7.gunundeyim yarin kontrolum var ama dunden beri sol kasigim biraz sızlıyordu bugunde 1-2 saattir aferdisiniz peçeteyle silince cok cok az pembe leke geldi boyle bişey yasayan oldumu normalmi?? Cok tedirgin oldum yaa

Fostimon iğne duyan kullanan var mı ? Merionelle fostimon kullanıldı bende . Fostimon hiç duymadım da merak ediyorum
Meraba bn kullandm canım şu an ben de yumurta takip sürecindeyim ilk 5 gün kullandım femara hap ile, şimdi Merional ve cetrotide iğneye geçtim

Oluyo canım bazen benimde oldu ben şimdi transfer de oldum günde üç tane vuruluyor göbekten morardı artık her yer minik minik kanıyor bazen iğneyi çıkarırken
Anladm bende korktum kanayinca neden hep göbekten yapıyoruz keske koldan felan da olsa transferden sonra hala igne oluyor mu ne kullaniyorsunuz

Bugün benimde 7.Günum hafif kahverengi oldu gecti bilmiyorum insallah erken çatlamıyordur yumurtalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…