şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Anladm bende korktum kanayinca neden hep göbekten yapıyoruz keske koldan felan da olsa transferden sonra hala igne oluyor mu ne kullaniyorsunuz
Transfer den sonra oksapar günde bir tane göbekten neupogen (rahim duvarı kalınlaştırmak için) iki tane göbekten hem sağa hem sola ama o sadece 5 günlük toplamda iki kutu iki milyar isteyen kullanıyor istemeyen kullanmıyormuş bebeğin daha rahat tutunması içinmiş progestan ampul olarak iki ampul bir enjektöre çekiyorum kalçadan o da bunlar iğne olarak kullanılanlar birde ben sordum koldan yapsam ne olur diye hemşire olur ama genellikle göbeği tercih ediyoruz daha çabuk etki ediyormuş ama eğer göbeğin çok dayanamaz hale gelirse koldan yapabilirsin demişti kuzum

Ya herkes gonal f filan kullanmış, fostimon hiç duymadığım için güven vermedi bana.
Bende gonal f 1050 kullandım günde 225 olarak pko başlangıcı vardı doktor çok yüksek doz vermek istemiyorum bu yeterli olacaktır dedi dediği gibi de oldu doktorunuza bence bir sorun farklarını içinizde şüphe kalmasın herkese farklı doz ve tedavi şekli belirliyorlar

Canım kasık ağrısı bende de oluyordu o dönemde ama kanama olmamıştı seninle ilgilenen hemşire yok mu msj felan atıp sorsana bir durumunu anlat onlar da bilgi veriyorlar

Kilonuz kaçtı.54 kiloyum ben doktor 75+75 vernce foruma baktım herkesın dozu çok yüksek sanki. Gerçi son günler 150+75 iğne oldum ama neyse

Anladm cok tesekkür ederim insallah emeklerimiz boşa çıkmaz hayırlısıyla

Kilonuz kaçtı.54 kiloyum ben doktor 75+75 vernce foruma baktım herkesın dozu çok yüksek sanki. Gerçi son günler 150+75 iğne oldum ama neyse
O kadar sene tıp okuyan kimbilir kaç yıldır hekimlik yapan kaç kere size ultrason ile bakan bir kişiyi biz burada mercek altına almayalım bence biraz haksızlık olacak . Siz de güvenmelisiniz doktorunuza! Hepimiz farklıyız hatta ay ay bile farklı oluyoruz. Ben yumurtlama takibi yaptırırken aynı ilaçla 3 dozda bir ayda 3 yumurtam oluştu diğer ay 7 dozda 1 tane oluştu. Lütfen içinizi rahat tutun

Ca
Bende yanlış hatırlamıyorsam kilomu hiç sormadan yazdı ya ilaçları tedavinin başında 75 kiloyum ben

Haklısınız ama o kadar çok doktor ihmali yazan doktorundan memnun olmayan var ki insan bazen sorgulamak istiyor..Hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda tattırsın anneliği bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…