şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

merhaba hanımlar 11 yıllık evliyim 11 yıllık çocuk istemimiz vardı eşim 3 kez mikrots oldu benim 2 kez başarısız tüp bebek denemem oldu artık olmaz dedikleri zaman prof dr gökalp öner hocamın yanına geldik eşimde azosperm vardı eşime 6 ay ön tedavi yaptı,iyi ki de gitmişiz çoğu kişi 9 saat yol boşuna gitme dedi çok iyi bir doktor şuanda ikizlerim var 8 aylık ne zaman ararsanız her konuda size detaylı şekilde bilgi veriyor, 26.haftada rahim ağzına dikiş atılması gerekiyordu yanımda olamasa bile kayseriden telefonda bize destek oldu o dönemde bizi trabzona yönlendirdi sürekli telefonla bize destek oldu hamileliğim boyunca destek oldu gözünüz kapalı her yerden gelebilrisiz değil 9 saat 18 saat bile olsa prof dr gökalp öner hocam için değer

Ya herkes gonal f filan kullanmış, fostimon hiç duymadığım için güven vermedi bana.
Bnm bu 2.denemem hatta 3 ilkinde embriyo olşmadı 2.sinde de 1 tane oldu o fa negatif oldu bu sefer Dr umu değştrdim bn de sen gibi şaşırdım hatta ilk kes kullandım ama Merional gbi aynı sandım hatta dğeilmiş dmek ki çünkü Merional verdi daha sonra. Dr un kim peki hangi şehirdesnz

Meraba cnm bnm eşimde azospermi mikro tese oldu 3 tüp sperm donduruldu o gün de bulunanlardan denendi ama embriyo gelişmedi dediler sonra tekrar denedik 1 tane 3. Gün embriyosu oldu o da negatif oldu şimdi 2 tüp sperm kaldı başka bi dr a başladık başka bi hastneye inşallah bu sefer sağlıklı embriyom oluşur siizn başarısz olmama sebebi neymiş peki bi şey dediler mi bize demediler sadece embriyo kaliteli değildir dediler
İnşallah bn de sen gbi bu sefer doğru dr u bulmşumdur inşallah nasip olur bu sefer
Herkse nasip etsin inşallah Allah

Sizin de 5. Gün embriyosu idi. Tutunma kanaması da oldu. Başka neler yaşıyorsunuz? Ben çatlatma iğnesinin etkisi geçmemişse diye kaset test de yapamıyorum bence hemen yarın verin
Sizin kaçıncı gün oldu. Ben pazartesi sabah nakil oldum pazar sabah test yaptım. 6. Gün bitmişti.

Doktor esat çalık aydında. Ama işlemler izmir tavmergen

Kızlar prednol kullanan var mı ben kullanıyorum da opu dan sonra günde bir tane içiyordum transfer den sonra yarım alıyorum günde

Kızlar prednol kullanan var mı ben kullanıyorum da opu dan sonra günde bir tane içiyordum transfer den sonra yarım alıyorum günde
Yok kuzum ben şuan sadece progesteron ve estrofem alıyorum

Vücut embriyoyu yabancı kabul etmesin de reddetmesin diye veriyor bazı doktorlar

Yok kuzum ben şuan sadece progesteron ve estrofem alıyoru
En güzeli kuzum ya benim doktorum öyle gerek duydu heralde bir sürü ilaç kullanıyorum ben afedersin artık ishalim sürekli ilaçlardan dolayı heralde dimi yaa

Merhaba, ilk denememe bu ay başladım. Morfoloji sorunumuz var ve mikroçip işlemi ile sperm seçimi yapılacaktı. Dün opu işlemi gerçekleşti. Bugün embriyolog aradı. 9 yumurta toplanmıştı, 9’u da iyiymiş fakat mikroçipe rağmen spermlerde ciddi morfolojik bozukluk vardı dedi. 9 yumurtanın 6 sı döllenmiş diğer 3’ünü takip ediyorlarmış döllenebilirmiş. Ama spermin etkisi bundan sonraki günlerde belli olur dedi. Yani biraz olumsuz bi durum var gibi geldi. Acaba 5. Güne hiç kalmayacak mı diye düşünmeye başladım.

Yok kuzum ben şuan sadece progesteron ve estrofem alıyorum

Vücut embriyoyu yabancı kabul etmesin de reddetmesin diye veriyor bazı doktorlar
Benimde en çok korktuğum şey o zaten çünkü daha önce hiç gebelik oluşmadı bende eğer ilaç o yüzdense içim rahatladı bak

Canım 3.güne gitse bile belki riske atmayıp transfer yapabilir hazırlıklı ol sen benim de 3.gün taze transfer oldu

Canım bazen döllenebilir benim 2. Gün olmuştu döllenen hatta 6. Günde embriyolarım izlendi ama gelişen olmadı 6.gün canım sen biraz rahat bırak kendini bu işin en önemli şeyi rahatlık bak ben sebepsiz infertiliteyim inan bu stresten olmuyo şuan bi yoldasın bırak doktoruna güven inan ben onu yapıyorum şuan embriyom kaçıncı kalite sormadım dahi doktoruna merkezine güven kendini onlara bırak zaten olmıcak olduktan sonra isterse 10 embriyon olsun en iyi doktora git yine tutmuyo canım ben doktor seçimimi isim olarak değil kendimi rahat hissettiğim doktordan yana yaptım ve içimde hiç stres yok sende bırak meryem suresini oku canım çok iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…