şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar prednol kullanan var mı ben kullanıyorum da opu dan sonra günde bir tane içiyordum transfer den sonra yarım alıyorum günde
Bn önceki denememde transfer sonrası kullanmştm hatta kortizon olduğnı bilmiyodm bile hatta 2 kilo aldım heralde o yüzden diyorum tuzsuz yemeye çalış o ilacı kullanırken

İyi düşün iyi olsun kuzum kötü düşünme 3.gün embriyosu da olabilir 5.günde

bende meryem suresi cok okudum gerçekten çok iyi geliyor

Fostimon iğne duyan kullanan var mı ? Merionelle fostimon kullanıldı bende . Fostimon hiç duymadım da merak ediyorum
Evet ben iki denemede de fostimon kullandim çoğu kişide öyle. Yazdığınizi okudumda bı sıkıntı yok yumurta sayınız iyi zaten. Amh de iyi yaşınızda iyi. Bu deneme olmazsa kesinlikle merkezi değiştirin laboratuvar, embriyolog çok önemli çünkü. En iyilerinden birine gidin bahçeci, Memorial, Acıbadem falan. Ben sizden kaynakli olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İns 2 embriyonuzda 5. Güne gider

Milimetrik olarak kucuk olanlar besi ortaminda dollenebiliyor, ne guzel bak tek cekirdekli dollenmis 2 1.gun yumurtasi daha... simdi bolunmeye bakacaklar, sitoplazmalari seffaf ve esit buyuklukte bolunen embriyolarla devam :) 3.gun minimum 6 hucreli olmalarini bekliyoruz

Bişey yiyormusun düzelsin diye ben korkuyorum bu seferde kabız olurum diye hiç dikkat etmedim kaç gündür böyleyim suyu çok içiyorum ama
Ay ben opudan sonra çok kötü kabız olduğum için bundan memnunum. İlaçlar da yapıyor olabilir... suyu ben de çok içiyorum hafif ohss var çünkü

İnşAllah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kaç yaşındasınız ilk denemeniz mi tüp bebek te

Zaten benjm gibi embriyo sayısı az olanlarda 5.gün beklenmıyor. Zaten ben de istemem o büyük risk. 3.günde donduracağız ulaşırsa dediler. Sayı fazla ise en iyilerini seçmek amaçlı 5 i bekliyorlar.Tavmergendeydik. Aydındayım keşke istanbulda olsam. Git gel yapamayız izmirden bir yer bulmam gerek malesef

Beklıyorum öğlden sonra arayacaklarmış. Uyku 0. Ne kadar stresli imiş. İnş hala yaşıyorlardır. Benı arayp 1 gün sonra 8 toplandı 6 sına işlem yapıldı 2 si döllendi dediler artık diper yumurtalar çöp oldu sandım ben. İnş sonradan da bişi olabiliyordur dediğinz gibi.

Amin içimi açtınız. İzmirde şu doktordan şu merkezden memnun kaldım diyenleri bulsam keşke forumda.

bende meryem suresi cok okudum gerçekten çok iyi geliyor

Nasıl ya? 6 gün beklıyorlarmı döllenme olacak mı diye? Bunu gerçekten anlamadım. Ben sanıyorum ki opudan ertesi gün aradıklarında hani döllenen varsa söylüyorlar ya , o anda döllenen sayı bellı olur sanıyordum. Merkez tavmergen şimdi o döllenmeyenleri bi kaç gün daha incelemişler midir diuorsunuz? Siizn merkez hangisi. Bugün sanah aradım dondurulacak 3 e ulaşan varsa dedi. Yani beklıyorz diğer döllenmeyenleri demedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…