- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.181
Bn önceki denememde transfer sonrası kullanmştm hatta kortizon olduğnı bilmiyodm bile hatta 2 kilo aldım heralde o yüzden diyorum tuzsuz yemeye çalış o ilacı kullanırkenKızlar prednol kullanan var mı ben kullanıyorum da opu dan sonra günde bir tane içiyordum transfer den sonra yarım alıyorum günde
İyi düşün iyi olsun kuzum kötü düşünme 3.gün embriyosu da olabilir 5.gündeMerhaba, ilk denememe bu ay başladım. Morfoloji sorunumuz var ve mikroçip işlemi ile sperm seçimi yapılacaktı. Dün opu işlemi gerçekleşti. Bugün embriyolog aradı. 9 yumurta toplanmıştı, 9’u da iyiymiş fakat mikroçipe rağmen spermlerde ciddi morfolojik bozukluk vardı dedi. 9 yumurtanın 6 sı döllenmiş diğer 3’ünü takip ediyorlarmış döllenebilirmiş. Ama spermin etkisi bundan sonraki günlerde belli olur dedi. Yani biraz olumsuz bi durum var gibi geldi. Acaba 5. Güne hiç kalmayacak mı diye düşünmeye başladım.
İyi düşün iyi olsun kuzum kötü düşünme 3.gün embriyosu da olabilir 5.gündeMerhaba, ilk denememe bu ay başladım. Morfoloji sorunumuz var ve mikroçip işlemi ile sperm seçimi yapılacaktı. Dün opu işlemi gerçekleşti. Bugün embriyolog aradı. 9 yumurta toplanmıştı, 9’u da iyiymiş fakat mikroçipe rağmen spermlerde ciddi morfolojik bozukluk vardı dedi. 9 yumurtanın 6 sı döllenmiş diğer 3’ünü takip ediyorlarmış döllenebilirmiş. Ama spermin etkisi bundan sonraki günlerde belli olur dedi. Yani biraz olumsuz bi durum var gibi geldi. Acaba 5. Güne hiç kalmayacak mı diye düşünmeye başladım.
Canım bazen döllenebilir benim 2. Gün olmuştu döllenen hatta 6. Günde embriyolarım izlendi ama gelişen olmadı 6.gün canım sen biraz rahat bırak kendini bu işin en önemli şeyi rahatlık bak ben sebepsiz infertiliteyim inan bu stresten olmuyo şuan bi yoldasın bırak doktoruna güven inan ben onu yapıyorum şuan embriyom kaçıncı kalite sormadım dahi doktoruna merkezine güven kendini onlara bırak zaten olmıcak olduktan sonra isterse 10 embriyon olsun en iyi doktora git yine tutmuyo canım ben doktor seçimimi isim olarak değil kendimi rahat hissettiğim doktordan yana yaptım ve içimde hiç stres yok sende bırak meryem suresini oku canım çok iyi geliyo
Evet ben iki denemede de fostimon kullandim çoğu kişide öyle. Yazdığınizi okudumda bı sıkıntı yok yumurta sayınız iyi zaten. Amh de iyi yaşınızda iyi. Bu deneme olmazsa kesinlikle merkezi değiştirin laboratuvar, embriyolog çok önemli çünkü. En iyilerinden birine gidin bahçeci, Memorial, Acıbadem falan. Ben sizden kaynakli olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İns 2 embriyonuzda 5. Güne giderFostimon iğne duyan kullanan var mı ? Merionelle fostimon kullanıldı bende . Fostimon hiç duymadım da merak ediyorum
Milimetrik olarak kucuk olanlar besi ortaminda dollenebiliyor, ne guzel bak tek cekirdekli dollenmis 2 1.gun yumurtasi daha... simdi bolunmeye bakacaklar, sitoplazmalari seffaf ve esit buyuklukte bolunen embriyolarla devam :) 3.gun minimum 6 hucreli olmalarini bekliyoruzSonradan nasıl dölleniyor ki ? 6 taneye işlem yapıldı 2 si döllendi diye aradılar opudan 1 gün sonra. Gerye kalanların döllenme ihtimali mi var ? Onlar artık çöp olmuyor mu döllenmedikleri için. Ayrıca döllenmek demek 3güne gelmek demekse zaten ağlamam üzülmem ama geldiler mi bilmıyorum ki
Tranfer gunu kesti bana.. tuza dikkat et :))Kızlar prednol kullanan var mı ben kullanıyorum da opu dan sonra günde bir tane içiyordum transfer den sonra yarım alıyorum günde
Sen napıyosun canımİyi düşün iyi olsun kuzum kötü düşünme 3.gün embriyosu da olabilir 5.günde
 bende meryem suresi cok okudum gerçekten çok iyi geliyor
Yaa öyle mi bende oturup tuzlu şeyler yiyorum dikkat edeyim o zaman çok teşekkür ederim kuzumTranfer gunu kesti bana.. tuza dikkat et :))
Bişey yiyormusun düzelsin diye ben korkuyorum bu seferde kabız olurum diye hiç dikkat etmedim kaç gündür böyleyim suyu çok içiyorum amaAh ben de ishalim
Ay ben opudan sonra çok kötü kabız olduğum için bundan memnunum. İlaçlar da yapıyor olabilir... suyu ben de çok içiyorum hafif ohss var çünküBişey yiyormusun düzelsin diye ben korkuyorum bu seferde kabız olurum diye hiç dikkat etmedim kaç gündür böyleyim suyu çok içiyorum ama
Anladım kuzum sen transfer olmuştun dimi kaçıncı günün bugünAy ben opudan sonra çok kötü kabız olduğum için bundan memnunum. İlaçlar da yapıyor olabilir... suyu ben de çok içiyorum hafif ohss var çünkü
İnşAllah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kaç yaşındasınız ilk denemeniz mi tüp bebek teMrb arkadaşlar ben 11 şubatta başladım tüp bebek tedavisine yasa bağlı yumurta kalitesizligi diyor doktorum
Gonalf ve merional verdi 5 yumurta gelişti umarım kalitelidir yarın tekrar kontrolüm var heyecanla bekliyorum
Zaten benjm gibi embriyo sayısı az olanlarda 5.gün beklenmıyor. Zaten ben de istemem o büyük risk. 3.günde donduracağız ulaşırsa dediler. Sayı fazla ise en iyilerini seçmek amaçlı 5 i bekliyorlar.Tavmergendeydik. Aydındayım keşke istanbulda olsam. Git gel yapamayız izmirden bir yer bulmam gerek malesefEvet ben iki denemede de fostimon kullandim çoğu kişide öyle. Yazdığınizi okudumda bı sıkıntı yok yumurta sayınız iyi zaten. Amh de iyi yaşınızda iyi. Bu deneme olmazsa kesinlikle merkezi değiştirin laboratuvar, embriyolog çok önemli çünkü. En iyilerinden birine gidin bahçeci, Memorial, Acıbadem falan. Ben sizden kaynakli olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İns 2 embriyonuzda 5. Güne gider
Beklıyorum öğlden sonra arayacaklarmış. Uyku 0. Ne kadar stresli imiş. İnş hala yaşıyorlardır. Benı arayp 1 gün sonra 8 toplandı 6 sına işlem yapıldı 2 si döllendi dediler artık diper yumurtalar çöp oldu sandım ben. İnş sonradan da bişi olabiliyordur dediğinz gibi.Milimetrik olarak kucuk olanlar besi ortaminda dollenebiliyor, ne guzel bak tek cekirdekli dollenmis 2 1.gun yumurtasi daha... simdi bolunmeye bakacaklar, sitoplazmalari seffaf ve esit buyuklukte bolunen embriyolarla devam :) 3.gun minimum 6 hucreli olmalarini bekliyoruz
Amin içimi açtınız. İzmirde şu doktordan şu merkezden memnun kaldım diyenleri bulsam keşke forumda.Evet ben iki denemede de fostimon kullandim çoğu kişide öyle. Yazdığınizi okudumda bı sıkıntı yok yumurta sayınız iyi zaten. Amh de iyi yaşınızda iyi. Bu deneme olmazsa kesinlikle merkezi değiştirin laboratuvar, embriyolog çok önemli çünkü. En iyilerinden birine gidin bahçeci, Memorial, Acıbadem falan. Ben sizden kaynakli olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İns 2 embriyonuzda 5. Güne gider
42 yasimİnşAllah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kaç yaşındasınız ilk denemeniz mi tüp bebek te
İyi düşün iyi olsun kuzum kötü düşünme 3.gün embriyosu da olabilir 5.günde
 bende meryem suresi cok okudum gerçekten çok iyi geliyor
Canım bazen döllenebilir benim 2. Gün olmuştu döllenen hatta 6. Günde embriyolarım izlendi ama gelişen olmadı 6.gün canım sen biraz rahat bırak kendini bu işin en önemli şeyi rahatlık bak ben sebepsiz infertiliteyim inan bu stresten olmuyo şuan bi yoldasın bırak doktoruna güven inan ben onu yapıyorum şuan embriyom kaçıncı kalite sormadım dahi doktoruna merkezine güven kendini onlara bırak zaten olmıcak olduktan sonra isterse 10 embriyon olsun en iyi doktora git yine tutmuyo canım ben doktor seçimimi isim olarak değil kendimi rahat hissettiğim doktordan yana yaptım ve içimde hiç stres yok sende bırak meryem suresini oku canım çok iyi geliyo
Amin inşallah hepimiz uğraşıyoruz Allah kavuştursun bebişlerimize bir an önce42 yasim
2 yıllık evliyim 2 aşılama yaptırdım
İlk tüp bebek denemem olacak
Hepimize allahım hayılı haberleraldirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?