- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.201
Ohss riski varsa suyu çok önermiyorlarAy ben opudan sonra çok kötü kabız olduğum için bundan memnunum. İlaçlar da yapıyor olabilir... suyu ben de çok içiyorum hafif ohss var çünkü
Sonradan döllenen oluyor ama çok sağlıklı olmuyor onlarBeklıyorum öğlden sonra arayacaklarmış. Uyku 0. Ne kadar stresli imiş. İnş hala yaşıyorlardır. Benı arayp 1 gün sonra 8 toplandı 6 sına işlem yapıldı 2 si döllendi dediler artık diper yumurtalar çöp oldu sandım ben. İnş sonradan da bişi olabiliyordur dediğinz gibi.
Tabiki şuan korkudan ölüyorum. Zaten sayı az 3.günden fazla bekletmezler zaten. Söyledk de hem. İnş ulaşır da 3.güneSonradan döllenen oluyor ama çok sağlıklı olmuyor onlar
Döllenen 2 tanesi 3. Güne ulaştı mı nakil olmanızı öneririm.
İnşallah ulaşacaklar kötü düşünmeyinTabiki şuan korkudan ölüyorum. Zaten sayı az 3.günden fazla bekletmezler zaten. Söyledk de hem. İnş ulaşır da 3.güne
İnşallah ulaşacaklar kötü düşünmeyinHayırlısı herşeyin ilk denemede çok stres olmuştum ikincide daha rahat davranıyorum.
Transfer aşamasına gelinmediği takdirde tekrar süreç baştan mı başlıyor? Ücretlendirme de aynı baştan mı biliyor musunuz.İnşallah ulaşacaklar kötü düşünmeyinHayırlısı herşeyin ilk denemede çok stres olmuştum ikincide daha rahat davranıyorum.
Baştan olur sanıyorumTransfer aşamasına gelinmediği takdirde tekrar süreç baştan mı başlıyor? Ücretlendirme de aynı baştan mı biliyor musunuz.
Canım ben 10 gün rapor almıştım sen kaç gün aldın ki bende pazartesi işe başlicam o gün de gebelik testi yapıcamBugün işe döndüm ve işe başlamak stres.
Ne güzel rapor alabilmekCanım ben 10 gün rapor almıştım sen kaç gün aldın ki bende pazartesi işe başlicam o gün de gebelik testi yapıcam
Yok kuzum yapmadım. Hastanedeyim kan testi de yapabilirim ama canım istemedi. Zamanını bekleyeceğim kuzum. Yarın evdeyim idrar testi yaparım ama
Evet yap yaa hergün görelim şahit olalım falanYok kuzum yapmadım. Hastanedeyim kan testi de yapabilirim ama canım istemedi. Zamanını bekleyeceğim kuzum. Yarın evdeyim idrar testi yaparım ama
Yaa kuzum bugün sabah sanki biraz daha normal kalktım ama korkuyorum sanki boşluktayım hissi var ya dün gece uyurken kasık ağrım vardı ara ara ama dediğim gibi ilaçlardan da olabilirmiş çok karışık duygular içerisindeyimNe güzel rapor alabilmekbizde namümkün... Cuma yapsalar da haftasonu evde olsam diyorum ben de... Nasılsın var mı Bi farklılık
Korkuyorum bir yandan ya negatifleşirse diyeEvet yap yaa hergün görelim şahit olalım falanben aşırı derecede mutlu oluyorum olumlu haberler alınca
Canım döllenme devam ediyorsa ertesi günde bakıyorlar bölünme 5.günde devam ediyorsa 6.günde bakıyorlar ama L lusin in dediği gibi sağlıklı olmayabiliyor benim ilk gün döllenmiş olanların yarısı gitti 5. Güne 6. Gün aradığında onlar istediği kalitede olmadığı için dondurmak istemedi bende onayladım canım. Benim sana demek istediğim 5. 6. Gün değil kuzum 3.gün aradığında ben çok azalan görmedim hatta artma bile olabiliyor demek istiyorum sakin kal diyorum çünkü seni bence aratıp taze transfer yapabilirler ve sen bu panikle gitme demek istiyorum rahatlık çok önemli kuzum biraz doktoruna ve merkezine bırak gerisini Allah'a bırak sen elinden geleni yaptın bu zamana kadar çünkü . İstanbulda atıyorum Bülent Tıraşa gitmiş olsan olmıcak olduktan sonra yine olmuyo kuzum şuan bi yola başlamışsın o merkezle biraz nefes al bende mecburiyetten hatayda yapıyorum gönlüm benimde ister İstanbul falan ama burada bu yola çıktım ve içim rahat ben elimden geleni yaptım Allaha bıraktım merkeze bıraktım kuzumNasıl ya? 6 gün beklıyorlarmı döllenme olacak mı diye? Bunu gerçekten anlamadım. Ben sanıyorum ki opudan ertesi gün aradıklarında hani döllenen varsa söylüyorlar ya , o anda döllenen sayı bellı olur sanıyordum. Merkez tavmergen şimdi o döllenmeyenleri bi kaç gün daha incelemişler midir diuorsunuz? Siizn merkez hangisi. Bugün sanah aradım dondurulacak 3 e ulaşan varsa dedi. Yani beklıyorz diğer döllenmeyenleri demedi .
Yap canım ben sende de var gibi hissediyorumYok kuzum yapmadım. Hastanedeyim kan testi de yapabilirim ama canım istemedi. Zamanını bekleyeceğim kuzum. Yarın evdeyim idrar testi yaparım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?