şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Sonradan döllenen oluyor ama çok sağlıklı olmuyor onlar

Döllenen 2 tanesi 3. Güne ulaştı mı nakil olmanızı öneririm.

Tabiki şuan korkudan ölüyorum. Zaten sayı az 3.günden fazla bekletmezler zaten. Söyledk de hem. İnş ulaşır da 3.güne
İnşallah ulaşacaklar kötü düşünmeyinHayırlısı herşeyin ilk denemede çok stres olmuştum ikincide daha rahat davranıyorum.

Ne güzel rapor alabilmek bizde namümkün... Cuma yapsalar da haftasonu evde olsam diyorum ben de... Nasılsın var mı Bi farklılık
Yaa kuzum bugün sabah sanki biraz daha normal kalktım ama korkuyorum sanki boşluktayım hissi var ya dün gece uyurken kasık ağrım vardı ara ara ama dediğim gibi ilaçlardan da olabilirmiş çok karışık duygular içerisindeyim

Bu arada kızlar benim midem rahatsız oluyor geğirme ve şişkinlik hissi oluyor bir de dün şalgam çekti canım şalgamın havucu oluyor ya şalgamı bulduk ya havuclusunu da bugün alcaz aşerme sayılmaz bence daha çok erken

Canım döllenme devam ediyorsa ertesi günde bakıyorlar bölünme 5.günde devam ediyorsa 6.günde bakıyorlar ama L lusin in dediği gibi sağlıklı olmayabiliyor benim ilk gün döllenmiş olanların yarısı gitti 5. Güne 6. Gün aradığında onlar istediği kalitede olmadığı için dondurmak istemedi bende onayladım canım. Benim sana demek istediğim 5. 6. Gün değil kuzum 3.gün aradığında ben çok azalan görmedim hatta artma bile olabiliyor demek istiyorum sakin kal diyorum çünkü seni bence aratıp taze transfer yapabilirler ve sen bu panikle gitme demek istiyorum rahatlık çok önemli kuzum biraz doktoruna ve merkezine bırak gerisini Allah'a bırak sen elinden geleni yaptın bu zamana kadar çünkü . İstanbulda atıyorum Bülent Tıraşa gitmiş olsan olmıcak olduktan sonra yine olmuyo kuzum şuan bi yola başlamışsın o merkezle biraz nefes al bende mecburiyetten hatayda yapıyorum gönlüm benimde ister İstanbul falan ama burada bu yola çıktım ve içim rahat ben elimden geleni yaptım Allaha bıraktım merkeze bıraktım kuzum anlıyorum ilk denemen benimde öyle bende korktum ya döllenme olmazsa diye sonra başka topiklerde öyle şeyler okudum ki şükrettim kuzum bak 2 tane döllenmiş ve bugün onlar devam edecek Allahın izniyle yaşın kaç canım buarada ve bi sorununuz var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…