şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Yap canım ben sende de var gibi hissediyorum
Diğer 2 düşüğümde -kimyasal gebelik diyelim- sonlanmasında hastanedeydim ağla ağla herkes gördü bu sefer kan verirsem de kendi hastanemde vermicem o yüzden bugün kaldı her türlü. Ama yarın sabah idrarla bakıcam söz

Negatifleşmicek inşallah olumsuzu uzak tut canım olumlu mesajlar gönderelim
Bence de. Uyku ve bu saçma sapan karın ağrısı o halsizlik hissi beta hcgden. Bu arada diğer gebeliğiimde 8 gün lekelenmem oldu hatta ben regl oldum sandım o da yerleşmeydi hiç haberim yoktu. O spontan olmuştu mesela.

Canım ya hiç sorma benimde canım dün limonu tuzlayıp yemek istedi oturdum bir limon yedim ama bana da erken geldi ama genel olarak canım turşu Limon tuz istiyor ayranı bile bol tuzlayıp öyle içtim bel ağrım var mide ile ilgili birşey diyemicem çünkü benim gastritim var ara sıra oluyor zaten geğiirme hissi şişkinlik hissi gaz da oluyor bende yaa inşallah gebelik ten dir sen yine iyisin ben evde idrar testi bile yapamam heyecandan

Senin vücud ısın nasıl canım benim sıcak hep ya gece de çok sıcaklıyorum ilaçlardan da olabilir ama dimi

Yanıyorum valla inan iç çamaşırları ile yatıyorum ama o hormonlardandır. Ama bu gaz şişkinlik hazımsızlık çok rahatsız ediyor bakalım bakalımYarın idrar vereceğim yine saat bir 6 olsa da eve gitsem

Aynen kuzum ya bende eşim bana kızdı hatta hasta olacaksın saçmalama diye soyunup öyle yatmayı bile düşündüm

Ben kan verdm sabah sonucu bekliyorum heyecanla
Yaaa hadi bakalım kuzum hayırlı uğurlu bir haber al inşallah bizede hemen haber ver dualarımız seninle kaçıncı günündü bugün kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift mi nakil olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…