şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bazen insan acılarını başkalarının görmesini istemiyo canım evet çok haklısın görselerde anlamıyorlar hoş ama ben bukez bebişini Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacağını hissediyorum

Yaa bak ne güzel kendi kendine hamile de kalabilmişsin sen ben 1 buçuk yıldır hiç gebelik yaşamadım adetim gecikse tek ona bile razıydım

O yüzden şimdi gaza gelemiyorum. Öncekilerde ilkinde betam 11 2 gün sonra 22 sonra negatif.
Sonraki 43, 142, 222, 192 ve sonra negatifleşti.
Şimdi ne 2 güne bir kan veresim var. Ne kan testi yaptırasım var. Çok şükür 6 donmuş var bu olmazsa onlarla denenir hayırlısı diyorum.
Ama bu mide sancısı hazımsızlık 222ye çıkanda da olmuştu ona benziyor. Bakalım hayırlısı
Çarşamba kan verirşm muhtemelen ama iş çıkışı başka yerde

Canım 3.güne gitse bile belki riske atmayıp transfer yapabilir hazırlıklı ol sen benim de 3.gün taze transfer oldu
Embriyolog ilk günden spermler kötü deyince embriyo kalitesinden şüpheye düştüm. Bi yandan da çok kötü olsa hiç döllenmezdi diyorum.9 da 6 döllenmişti dün. Bakalım bugün aramadılar yarın durumlarını öğreneceğim.

İyi haberlerini bekliyoruz canım dua et bol bol strese sokma kendini

Canım evet yedek olması insanı rahatlatan bende öyle düşünüyorum

Benim yedeği de yok kızlar yaa çok korkuyorum bu tutmazsa ne yaparım nasıl bir daha toparlanıp aynı sürece girerim diye
Kötüyü düşünme dinlenirsin bi süre hazır olduğunda olursun benim de ilk denememde yedeğim yoktu dinlendim maddiyatı ayarladım sonra bu yola çıktım. Hiç gönlünü darlama sen.
İnşallah gerek kalmayacak bu sefer hepimiz kavuşcaz.

İnşAllah kuzum

Hayırlı olsun ne güzel belirtiniz var mıydı peki?

Çok sevindim canım gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Yaaa hayırlı uğurlu olsun kuzum benim darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…