- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.241
Bazen insan acılarını başkalarının görmesini istemiyo canım evet çok haklısın görselerde anlamıyorlar hoş ama ben bukez bebişini Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacağını hissediyorumDiğer 2 düşüğümde -kimyasal gebelik diyelim- sonlanmasında hastanedeydim ağla ağla herkes gördü bu sefer kan verirsem de kendi hastanemde vermicem o yüzden bugün kaldı her türlü. Ama yarın sabah idrarla bakıcam söz
Yaa bak ne güzel kendi kendine hamile de kalabilmişsin sen ben 1 buçuk yıldır hiç gebelik yaşamadım adetim gecikse tek ona bile razıydımBence de. Uyku ve bu saçma sapan karın ağrısı o halsizlik hissi beta hcgden. Bu arada diğer gebeliğiimde 8 gün lekelenmem oldu hatta ben regl oldum sandım o da yerleşmeydi hiç haberim yoktu. O spontan olmuştu mesela.
Vıyyy bizim halimizeEstrofem gastriti azdırıyor. Progestab da kabızlık yapıyor. Kombo oluyor anlayacağınız
YaaaaaaaaaaaaBen kan verdm sabah sonucu bekliyorum heyecanla
Embriyolog ilk günden spermler kötü deyince embriyo kalitesinden şüpheye düştüm. Bi yandan da çok kötü olsa hiç döllenmezdi diyorum.9 da 6 döllenmişti dün. Bakalım bugün aramadılar yarın durumlarını öğreneceğim.Canım 3.güne gitse bile belki riske atmayıp transfer yapabilir hazırlıklı ol sen benim de 3.gün taze transfer oldu
İyi haberlerini bekliyoruz canım dua et bol bol strese sokma kendiniEmbriyolog ilk günden spermler kötü deyince embriyo kalitesinden şüpheye düştüm. Bi yandan da çok kötü olsa hiç döllenmezdi diyorum.9 da 6 döllenmişti dün. Bakalım bugün aramadılar yarın durumlarını öğreneceğim.
Canım evet yedek olması insanı rahatlatan bende öyle düşünüyorumO yüzden şimdi gaza gelemiyorum. Öncekilerde ilkinde betam 11 2 gün sonra 22 sonra negatif.
Sonraki 43, 142, 222, 192 ve sonra negatifleşti.
Şimdi ne 2 güne bir kan veresim var. Ne kan testi yaptırasım var. Çok şükür 6 donmuş var bu olmazsa onlarla denenir hayırlısı diyorum.
Ama bu mide sancısı hazımsızlık 222ye çıkanda da olmuştu ona benziyor. Bakalım hayırlısı
Çarşamba kan verirşm muhtemelen ama iş çıkışı başka yerde
Benim yedeği de yok kızlar yaa çok korkuyorum bu tutmazsa ne yaparım nasıl bir daha toparlanıp aynı sürece girerim diyeCanım evet yedek olması insanı rahatlatan bende öyle düşünüyorum
Kötüyü düşünme dinlenirsin bi süre hazır olduğunda olursun benim de ilk denememde yedeğim yoktu dinlendim maddiyatı ayarladım sonra bu yola çıktım. Hiç gönlünü darlama sen.Benim yedeği de yok kızlar yaa çok korkuyorum bu tutmazsa ne yaparım nasıl bir daha toparlanıp aynı sürece girerim diye
Kötüyü çekme kendine, Allah o gücü de verir ama şimdi orda değiliz. Şimdi bebişleri tutması için bütün enerjimizBenim yedeği de yok kızlar yaa çok korkuyorum bu tutmazsa ne yaparım nasıl bir daha toparlanıp aynı sürece girerim diye
İnşAllah kuzumKötüyü çekme kendine, Allah o gücü de verir ama şimdi orda değiliz. Şimdi bebişleri tutması için bütün enerjimiz
İnşAllah kuzumKötüyü düşünme dinlenirsin bi süre hazır olduğunda olursun benim de ilk denememde yedeğim yoktu dinlendim maddiyatı ayarladım sonra bu yola çıktım. Hiç gönlünü darlama sen.
İnşallah gerek kalmayacak bu sefer hepimiz kavuşcaz.
10.02 de oldum 5. Günüm :)Anladım kuzum sen transfer olmuştun dimi kaçıncı günün bugün
Güzel haberler almak nasip olur insallah10.02 de oldum 5. Günüm :)
İnşallah hepimize :)Güzel haberler almak nasip olur insallah
Hayırlı olsun ne güzel belirtiniz var mıydı peki?Kızlar çok kişi yazmş bana toplu yszayım dedim Allah hepinizden razı oldu sonucum cıktı beta hcg 1181hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum Allah isteyen herkese versn, benim tek embriyo koyuldu 5.gün embriyosu bgn 13.günüm
Çok sevindim canım gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinKızlar çok kişi yazmş bana toplu yszayım dedim Allah hepinizden razı oldu sonucum cıktı beta hcg 1181hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum Allah isteyen herkese versn, benim tek embriyo koyuldu 5.gün embriyosu bgn 13.günüm
Yaaa hayırlı uğurlu olsun kuzum benim darısı bizlere inşallahKızlar çok kişi yazmş bana toplu yszayım dedim Allah hepinizden razı oldu sonucum cıktı beta hcg 1181hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum Allah isteyen herkese versn, benim tek embriyo koyuldu 5.gün embriyosu bgn 13.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?