- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.261
Belirtilerin oldu mu kuzumKızlar çok kişi yazmş bana toplu yszayım dedim Allah hepinizden razı oldu sonucum cıktı beta hcg 1181hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum Allah isteyen herkese versn, benim tek embriyo koyuldu 5.gün embriyosu bgn 13.günüm
Maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahKızlar çok kişi yazmş bana toplu yszayım dedim Allah hepinizden razı oldu sonucum cıktı beta hcg 1181hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum Allah isteyen herkese versn, benim tek embriyo koyuldu 5.gün embriyosu bgn 13.günüm
Yazmıştım zaten gögslerm de hassasiyet ve kasıklarımda batma olduBelirtilerin oldu mu kuzum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar çok kişi yazmş bana toplu yszayım dedim Allah hepinizden razı oldu sonucum cıktı beta hcg 1181hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum Allah isteyen herkese versn, benim tek embriyo koyuldu 5.gün embriyosu bgn 13.günüm
Hastaneden arandım, yarın sabah transfer olacağım 3.gün embriyosu. 2 embriyo gününe uygun gelişiyor diğerlerini de gözlemliyoruz dediler. Hayırlısı bakalım.Embriyolog ilk günden spermler kötü deyince embriyo kalitesinden şüpheye düştüm. Bi yandan da çok kötü olsa hiç döllenmezdi diyorum.9 da 6 döllenmişti dün. Bakalım bugün aramadılar yarın durumlarını öğreneceğim.
Kendini hiç strese sokma hep güzel şeyler düşünHastaneden arandım, yarın sabah transfer olacağım 3.gün embriyosu. 2 embriyo gününe uygun gelişiyor diğerlerini de gözlemliyoruz dediler. Hayırlısı bakalım.
İnşallah hepimiz için güzel olsunKendini hiç strese sokma nolur hep güzel şeyler düşünsonu da güzel olacak inşallah
Hangi ilaçlara devam ettiriyorlar :)Yazmıştım zaten gögslerm de hassasiyet ve kasıklarımda batma oldu
Canım var ya çoooookkk sevindim gözün aydın değerin maşallah çok çok güzelKızlar çok kişi yazmş bana toplu yszayım dedim Allah hepinizden razı oldu sonucum cıktı beta hcg 1181hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum Allah isteyen herkese versn, benim tek embriyo koyuldu 5.gün embriyosu bgn 13.günüm
Canım neden kötü düşünüyorsun ki bebişin senleyse üzülüyordurBenim yedeği de yok kızlar yaa çok korkuyorum bu tutmazsa ne yaparım nasıl bir daha toparlanıp aynı sürece girerim diye
Canım inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana kuzumHastaneden arandım, yarın sabah transfer olacağım 3.gün embriyosu. 2 embriyo gününe uygun gelişiyor diğerlerini de gözlemliyoruz dediler. Hayırlısı bakalım.
Sonradan döllenen oluyor ama çok sağlıklı olmuyor onlar
Döllenen 2 tanesi 3. Güne ulaştı
Yaş 31 eşimde sorun yok. Benım amh 1.35 ti en son .2 sini dondurmuşlar çok şükür. ( 3.günde) Compact seviyesinde dedi. 1. Kalite sanırım. Transferim öbür ay. Rahşmde sıvı toplanması varmış erteledi öbür aya doktor. Antibiyotik alıyorum şuan. Doktorum çok iyi aslında her mesajımda beni arar anlatır durumu. Merkez de duyulan bi merkez inş olumlu olur. Peki sizce çift mi koydrmalıyım. Zaten 3.gün embriyosu. Çok seçeneğim yok diye düşünüuorum.Canım döllenme devam ediyorsa ertesi günde bakıyorlar bölünme 5.günde devam ediyorsa 6.günde bakıyorlar ama @lusin in dediği gibi sağlıklı olmayabiliyor benim ilk gün döllenmiş olanların yarısı gitti 5. Güne 6. Gün aradığında onlar istediği kalitede olmadığı için dondurmak istemedi bende onayladım canım. Benim sana demek istediğim 5. 6. Gün değil kuzum 3.gün aradığında ben çok azalan görmedim hatta artma bile olabiliyor demek istiyorum sakin kal diyorum çünkü seni bence aratıp taze transfer yapabilirler ve sen bu panikle gitme demek istiyorum rahatlık çok önemli kuzum biraz doktoruna ve merkezine bırak gerisini Allah'a bırak sen elinden geleni yaptın bu zamana kadar çünkü . İstanbulda atıyorum Bülent Tıraşa gitmiş olsan olmıcak olduktan sonra yine olmuyo kuzum şuan bi yola başlamışsın o merkezle biraz nefes al bende mecburiyetten hatayda yapıyorum gönlüm benimde ister İstanbul falan ama burada bu yola çıktım ve içim rahat ben elimden geleni yaptım Allaha bıraktım merkeze bıraktım kuzumanlıyorum ilk denemen benimde öyle bende korktum ya döllenme olmazsa diye sonra başka topiklerde öyle şeyler okudum ki şükrettim kuzum bak 2 tane döllenmiş ve bugün onlar devam edecek Allahın izniyle yaşın kaç canım buarada ve bi sorununuz var mıydı
Herkesın ne kadar yedeği var dimi ben forumda yeniym okudukça moralimi bozuyorumCanım neden kötü düşünüyorsun ki bebişin senleyse üzülüyordurinşallah bidaha denemene gerek kalmıcak kuzum ben inanıyorum
İnşAllah kuzum benim hep birlikte mutlu haberler alırızCanım neden kötü düşünüyorsun ki bebişin senleyse üzülüyordurinşallah bidaha denemene gerek kalmıcak kuzum ben inanıyorum
İnşallah kuzum inşallahİnşAllah kuzum benim hep birlikte mutlu haberler alırız
Bak şükür ulaşmış canım boşyere üzdün kendini çok sevindim inşallah müjdenide alırsın tez vakitte kuzumYaş 31 eşimde sorun yok. Benım amh 1.35 ti en son .2 sini dondurmuşlar çok şükür. ( 3.günde) Compact seviyesinde dedi. 1. Kalite sanırım. Transferim öbür ay. Rahşmde sıvı toplanması varmış erteledi öbür aya doktor. Antibiyotik alıyorum şuan. Doktorum çok iyi aslında her mesajımda beni arar anlatır durumu. Merkez de duyulan bi merkez inş olumlu olur. Peki sizce çift mi koydrmalıyım. Zaten 3.gün embriyosu. Çok seçeneğim yok diye düşünüuorum.
Evet canım çoğumuz öyleyiz bende mesela pcos görünümü varmış bununda zorluğu var yumurta toplamadan sonra acım çoktu 1 2 gün 2 büklüm yürüdüm ve transfer 2 ay ertelendiHerkesın ne kadar yedeği var dimi ben forumda yeniym okudukça moralimi bozuyorumÇoğu pcos hastası belki ondan fazla yumurtaları benım doktorum öyle demişti
Bazı topiclerde oluyor ben nasıl yapılıyor bilmiyorum ama excelde yapabilirim. Bugün isteyenler yaş, kaçıncı tüp bebek, taze mi, kaçıncı gün embriyosu, transfer tarihi diye yazabilirKeşke Bi çizelge olsa kimler, kaçıncı gün transfer, tek çift embriyo, belirtiler falan yazsasayımız arttıkça kafam karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?