şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Belirtilerin oldu mu kuzum

Maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hastaneden arandım, yarın sabah transfer olacağım 3.gün embriyosu. 2 embriyo gününe uygun gelişiyor diğerlerini de gözlemliyoruz dediler. Hayırlısı bakalım.

Canım var ya çoooookkk sevindim gözün aydın değerin maşallah çok çok güzel sağlıcakla kucağına al inşallah kuzum bizlerede bol bol dua et

Sonradan döllenen oluyor ama çok sağlıklı olmuyor onlar

Döllenen 2 tanesi 3. Güne ulaştı
Yaş 31 eşimde sorun yok. Benım amh 1.35 ti en son .2 sini dondurmuşlar çok şükür. ( 3.günde) Compact seviyesinde dedi. 1. Kalite sanırım. Transferim öbür ay. Rahşmde sıvı toplanması varmış erteledi öbür aya doktor. Antibiyotik alıyorum şuan. Doktorum çok iyi aslında her mesajımda beni arar anlatır durumu. Merkez de duyulan bi merkez inş olumlu olur. Peki sizce çift mi koydrmalıyım. Zaten 3.gün embriyosu. Çok seçeneğim yok diye düşünüuorum.

Canım neden kötü düşünüyorsun ki bebişin senleyse üzülüyordur inşallah bidaha denemene gerek kalmıcak kuzum ben inanıyorum
Herkesın ne kadar yedeği var dimi ben forumda yeniym okudukça moralimi bozuyorum Çoğu pcos hastası belki ondan fazla yumurtaları benım doktorum öyle demişti

Bak şükür ulaşmış canım boşyere üzdün kendini çok sevindim inşallah müjdenide alırsın tez vakitte kuzum 2 koydurma konusunda ben 2 koydumak istiyorum fakat bilmiyorum artısı nedir eksisi nedir perşembe randevum var bakalım o zaman konuşucam doktorumla bence sende doktorunla konuş canım onlar daha iyi yönlendirir

Herkesın ne kadar yedeği var dimi ben forumda yeniym okudukça moralimi bozuyorum Çoğu pcos hastası belki ondan fazla yumurtaları benım doktorum öyle demişti
Evet canım çoğumuz öyleyiz bende mesela pcos görünümü varmış bununda zorluğu var yumurta toplamadan sonra acım çoktu 1 2 gün 2 büklüm yürüdüm ve transfer 2 ay ertelendi ama moral bozma sen çünkü 10 tane yedek olsun olmıcak olduktan sonra olmuyo kimininde hemen ilk denemede oluyo Allahın takdiri

Keşke Bi çizelge olsa kimler, kaçıncı gün transfer, tek çift embriyo, belirtiler falan yazsa sayımız arttıkça kafam karışıyor
Bazı topiclerde oluyor ben nasıl yapılıyor bilmiyorum ama excelde yapabilirim. Bugün isteyenler yaş, kaçıncı tüp bebek, taze mi, kaçıncı gün embriyosu, transfer tarihi diye yazabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…