- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.301
Benim gittiğim merkezdetüp bebek fiyatları şu an ortalama ne kadar acaba ?
Hmm anladım kuzumOhss olduğu için gebelik de olursa nefesin kesilecek sana bi tüyo dedi. Bugün 2 adım yürüyünce bile nefesim kesildi. Sanki soluk borum pipet kadar kaldı
Merhaba isteğe bağlı çift yapilabiliyor muDoktorumuz yaşınız küçük çift olmaz demişti ama embriyologla konuşun demişti bana da hemşire yumurtalara bağlı demişti bende bugün embriyolog arayınca biz çift istiyoruz dedim o da yarın yüz yüze konuşalım dedi bakalım nasip se inşallah
Ben zaten suyu az içiyordum şalgam soda idare ediyorum eşim radyoloji uzmanı o ultrasonla baktı kalp doktoru abimiz kalbe baktı sıkıntı yok ciğerlerde yok sıvı karında var.Aaa kısıtladılar mı suyu gerçekten canını hiç sıkma bebeğe zararı yok seni zorlayacak bir kaç hafta... benim de nefesim kesiliyor doktor tüyo vermişti nefesin kesilirse erken anlarsın diye
Genelde yapıyorlar canım ya bana başta doktorum çift olmaz yaşınız küçük dedi ama transfer olacağım gün embriyolog ile konuştuk tamam dedi o kadın da iki tane 3.gün embriyosu nakil oldu bakalım inşallah tutunmuşlardır banaMerhaba isteğe bağlı çift yapilabiliyor mu
Canım sende sağlıkçı mısın hastane de çalışıyorum demiştin bende ebeyimBen zaten suyu az içiyordum şalgam soda idare ediyorum eşim radyoloji uzmanı o ultrasonla baktı kalp doktoru abimiz kalbe baktı sıkıntı yok ciğerlerde yok sıvı karında var.
Geçiren varsa deneyimlerni beklerim özellikle diyet açısından
Çok araştırdım hiç bulamadım hatta bol sıvı tüketilmeli diye okudum o yüzden şoktayım... kadın doğuma ne zaman gideceksiniz siz kan sulandırıcı kullanmıyorsunuz sanırım o önemli diye buldum onu sorabilirsinizBen zaten suyu az içiyordum şalgam soda idare ediyorum eşim radyoloji uzmanı o ultrasonla baktı kalp doktoru abimiz kalbe baktı sıkıntı yok ciğerlerde yok sıvı karında var.
Geçiren varsa deneyimlerni beklerim özellikle diyet açısından
Kadın doğuma gittim sıvı alabilirim ama yoğun sular maden suyu şalgam misali. Öbür türlü sıvılar damar geçirgenliğini artırıyor. Karnımdaki sıvı miktarını artırabilir.Çok araştırdım hiç bulamadım hatta bol sıvı tüketilmeli diye okudum o yüzden şoktayım... kadın doğuma ne zaman gideceksiniz siz kan sulandırıcı kullanmıyorsunuz sanırım o önemli diye buldum onu sorabilirsiniz
Acil doktoruyum ben de kuzumC
Canım sende sağlıkçı mısın hastane de çalışıyorum demiştin bende ebeyim
Yaa ben de 30 yaşındayım ben de uzunum ben de zayıfım bana neden verdi bi de canım acıyorKadın doğuma gittim sıvı alabilirim ama yoğun sular maden suyu şalgam misali. Öbür türlü sıvılar damar geçirgenliğini artırıyor. Karnımdaki sıvı miktarını artırabilir.
Kan sulandırıcı da yaşım genç uzun zayıfım diye vermedi
Ne güzel kontrol altında olacaksınızAcil doktoruyum ben de kuzum
Öncesinde gebeliğim var diye de vermedi galiba kan pıhtılaşması düşünmedi galiba ki onu da verse eminim şuan daha kötü olurdum o çok zorluyor bünyemiYaa ben de 30 yaşındayım ben de uzunum ben de zayıfım bana neden verdi bi de canım acıyor
Embriyonun 11. Günü oluyor 6. Gün yerleştiğini varsayarsak 5 gündür hcg salınımı olur. Çıkar muhtemelen ama 2 gün daha beklesen mi acabaKızlar bende dayanamayıp cuma günü mü kan versem diye düşünüyorum transfer günü dahil 9.gün olmuş olacak olsa çıkar yani dimi
Güzel olacak bu sefer kötü günler geride kaldıÖncesinde gebeliğim var diye de vermedi galiba kan pıhtılaşması düşünmedi galiba ki onu da verse eminim şuan daha kötü olurdum o çok zorluyor bünyemi
Hem geçmiş olsun hem gözün aydınKadın doğuma gittim sıvı alabilirim ama yoğun sular maden suyu şalgam misali. Öbür türlü sıvılar damar geçirgenliğini artırıyor. Karnımdaki sıvı miktarını artırabilir.
Kan sulandırıcı da yaşım genç uzun zayıfım diye vermedi
Ay bilgi vermeleri kadar kötü bişey yok. O sıra kalp ağrısı başlamıştı bende. Hatırlamak bile istemiyorumTabiki şuan korkudan ölüyorum. Zaten sayı az 3.günden fazla bekletmezler zaten. Söyledk de hem. İnş ulaşır da 3.güne
Ben de erken gebelik testi aldım yarın yapsam diyorum 6 gün erken görmesi gerek e bana da cuma kan ver dedilerEmbriyonun 11. Günü oluyor 6. Gün yerleştiğini varsayarsak 5 gündür hcg salınımı olur. Çıkar muhtemelen ama 2 gün daha beklesen mi acaba
Diğer 2 düşüğümde -kimyasal gebelik diyelim- sonlanmasında hastanedeydim ağla ağla herkes gördü bu sefer kan verirsem de kendi hastanemde vermicem o yüzden bugün kaldı her türlü. Ama yarın sabah idrarla bakıcam söz
Kesinlikle ben 12. güne kadar bekledim. Hastanede öğrendim. Herkes görüyor hiç gerek yok pişmanım. Öncesinde yapıp hazırlıklı olmak daha iyiBazen insan acılarını başkalarının görmesini istemiyo canım evet çok haklısın görselerde anlamıyorlar hoş ama ben bukez bebişini Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacağını hissediyorum
5. Gün embriyosunda transferin 5. Günü çook silik çizgi gören var. 3. Günde de transferin 8. Günü gören okudum burda. Şüphede kalmaktansa 2 gün daha beklerim şahsen benBen de erken gebelik testi aldım yarın yapsam diyorum 6 gün erken görmesi gerek e bana da cuma kan ver dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?