şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

tüp bebek fiyatları şu an ortalama ne kadar acaba ?
Benim gittiğim merkezde
Tedaviye başlayınca yumurtlama takibi 2000₺ (Yumurta oluşmazsa da bir aksilik çıksa da bu parayı ödüyorsun)
Yumurta toplama 5750₺ (Embriyo oluşmazsa da bunu ödüyorsun)
Transfer 2000₺
Fazladan oluşan embriyoları dondurmak istersen bir sene dondurma fiyatı 1500 ₺
Tabi ilki tutmazsa donmuş embriyo transferi daha uygun olacak.

ilaçlar da size verilen doza bağlı 3-5000₺

Aaa kısıtladılar mı suyu gerçekten canını hiç sıkma bebeğe zararı yok seni zorlayacak bir kaç hafta... benim de nefesim kesiliyor doktor tüyo vermişti nefesin kesilirse erken anlarsın diye
Ben zaten suyu az içiyordum şalgam soda idare ediyorum eşim radyoloji uzmanı o ultrasonla baktı kalp doktoru abimiz kalbe baktı sıkıntı yok ciğerlerde yok sıvı karında var.
Geçiren varsa deneyimlerni beklerim özellikle diyet açısından

Merhaba isteğe bağlı çift yapilabiliyor mu
Genelde yapıyorlar canım ya bana başta doktorum çift olmaz yaşınız küçük dedi ama transfer olacağım gün embriyolog ile konuştuk tamam dedi o kadın da iki tane 3.gün embriyosu nakil oldu bakalım inşallah tutunmuşlardır bana

C Canım sende sağlıkçı mısın hastane de çalışıyorum demiştin bende ebeyim

Çok araştırdım hiç bulamadım hatta bol sıvı tüketilmeli diye okudum o yüzden şoktayım... kadın doğuma ne zaman gideceksiniz siz kan sulandırıcı kullanmıyorsunuz sanırım o önemli diye buldum onu sorabilirsiniz

Kadın doğuma gittim sıvı alabilirim ama yoğun sular maden suyu şalgam misali. Öbür türlü sıvılar damar geçirgenliğini artırıyor. Karnımdaki sıvı miktarını artırabilir.
Kan sulandırıcı da yaşım genç uzun zayıfım diye vermedi

Yaa ben de 30 yaşındayım ben de uzunum ben de zayıfım bana neden verdi bi de canım acıyor

Kızlar bende dayanamayıp cuma günü mü kan versem diye düşünüyorum transfer günü dahil 9.gün olmuş olacak olsa çıkar yani dimi

Kızlar bende dayanamayıp cuma günü mü kan versem diye düşünüyorum transfer günü dahil 9.gün olmuş olacak olsa çıkar yani dimi
Embriyonun 11. Günü oluyor 6. Gün yerleştiğini varsayarsak 5 gündür hcg salınımı olur. Çıkar muhtemelen ama 2 gün daha beklesen mi acaba

Hem geçmiş olsun hem gözün aydın inşallah sıkıntılar da bir an evvel geçer

Kesinlikle ben 12. güne kadar bekledim. Hastanede öğrendim. Herkes görüyor hiç gerek yok pişmanım. Öncesinde yapıp hazırlıklı olmak daha iyi

Ben de erken gebelik testi aldım yarın yapsam diyorum 6 gün erken görmesi gerek e bana da cuma kan ver dediler
5. Gün embriyosunda transferin 5. Günü çook silik çizgi gören var. 3. Günde de transferin 8. Günü gören okudum burda. Şüphede kalmaktansa 2 gün daha beklerim şahsen ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…