şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bazı topiclerde oluyor ben nasıl yapılıyor bilmiyorum ama excelde yapabilirim. Bugün isteyenler yaş, kaçıncı tüp bebek, taze mi, kaçıncı gün embriyosu, transfer tarihi diye yazabilir
Yaş 25 iki buçuk yıllık evliyim hiç gebe kalmadım pko başlangıcı var ilk tüp bebek 3.gün embriyosu taze transfer yapıldı 11 şubatta 22 şubat kan testi yapıcam

Bazı topiclerde oluyor ben nasıl yapılıyor bilmiyorum ama excelde yapabilirim. Bugün isteyenler yaş, kaçıncı tüp bebek, taze mi, kaçıncı gün embriyosu, transfer tarihi diye yazabilir
Olur canım bence problemlerimizide yazarsak insanlara umut olabilir

Yaşım 26 eşim 27 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz hiç gebe kalmadım sebepsiz infertilite ilk tüp bebek 5. Gün embryosu dondurulmuş tarih belli değil

C
Canım ben yazmayı unutmuşum benim iki tane nakil oldu embriyo lar

Cokcok gözünüz aydın
Çok güzel haber bu
Hepimize öyle haberler veririz insallah

Yaaaaa canım gözün aydın çok çoooookkkk sevindim inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın kuzum o sıvı için ne dedi canım doktor geçer miymiş yoksa bi ilaç falan dedi mi

Hayırlı olsun çok sevindim lusin bugün kaçıncı günüydü transferin

Canım yaa inşallah iyi devam eder benim de hafif karın ağrım var dı ama geçti ya ondan mı acaba suyu çok içtim bende böbreklerim ağrıyordu artık hatta karın ağrın adet sancısı gibi miydi

Aaa kısıtladılar mı suyu gerçekten canını hiç sıkma bebeğe zararı yok seni zorlayacak bir kaç hafta... benim de nefesim kesiliyor doktor tüyo vermişti nefesin kesilirse erken anlarsın diye

Aaa kısıtladılar mı suyu gerçekten canını hiç sıkma bebeğe zararı yok seni zorlayacak bir kaç hafta... benim de nefesim kesiliyor doktor tüyo vermişti nefesin kesilirse erken anlarsın diye
Ohhs olunca mı nefes kesilir dedi doktor anlamadım canım ben de nefes alırken sol böbreğime kaburgamdan şiş batar gibi oluyor bazen ya neden acaba

Ohhs olunca mı nefes kesilir dedi doktor anlamadım canım ben de nefes alırken sol böbreğime kaburgamdan şiş batar gibi oluyor bazen ya neden acaba
Ohss olduğu için gebelik de olursa nefesin kesilecek sana bi tüyo dedi. Bugün 2 adım yürüyünce bile nefesim kesildi. Sanki soluk borum pipet kadar kaldı

Ayy çok sevindim canım ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah ay nasıl iyi geliyor şu bekleme sürecinde sizlerden güzel haberler almak

O Obayram Skrkz17 kızlar siz nasılsınız gittiniz mi kontroller vardı, rahim filmi falan... Umarım yolundadır her şey
Beklemeye devam valla canım. Ben bir kontrole gittim işte herşey yolunda tarlusal verdi ikinci adeti gecikmeden olayım diye. Haftaya kullanmaya başlayacağım. Hesaplarıma göre 20-22 Mart gibi görünüyor transfer Allah nasip ederse Ama nedense bu adetim bir türlü bitmedi. Leke leke devam ediyor. Bugün 8. Gün hiç bu kadar sürmezdi

Çok sevindim canım inşallah sağlıkla artmaya devam eder ay birer birer geliyordu güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…