- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.281
Yaş 25 iki buçuk yıllık evliyim hiç gebe kalmadım pko başlangıcı var ilk tüp bebek 3.gün embriyosu taze transfer yapıldı 11 şubatta 22 şubat kan testi yapıcamBazı topiclerde oluyor ben nasıl yapılıyor bilmiyorum ama excelde yapabilirim. Bugün isteyenler yaş, kaçıncı tüp bebek, taze mi, kaçıncı gün embriyosu, transfer tarihi diye yazabilir
Olur canım bence problemlerimizide yazarsak insanlara umut olabilirBazı topiclerde oluyor ben nasıl yapılıyor bilmiyorum ama excelde yapabilirim. Bugün isteyenler yaş, kaçıncı tüp bebek, taze mi, kaçıncı gün embriyosu, transfer tarihi diye yazabilir
Yaşım 26 eşim 27 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz hiç gebe kalmadım sebepsiz infertilite ilk tüp bebek 5. Gün embryosu dondurulmuş tarih belli değilBazı topiclerde oluyor ben nasıl yapılıyor bilmiyorum ama excelde yapabilirim. Bugün isteyenler yaş, kaçıncı tüp bebek, taze mi, kaçıncı gün embriyosu, transfer tarihi diye yazabilir
Yaş 25 iki buçuk yıllık evliyim hiç gebe kalmadım pko başlangıcı var ilk tüp bebek iki tane 3.gün embriyosu taze transfer yapıldı 11 şubatta 22 şubat kan testi yapıcam
Canım ben yazmayı unutmuşum benim iki tane nakil oldu embriyo larBazı topiclerde oluyor ben nasıl yapılıyor bilmiyorum ama excelde yapabilirim. Bugün isteyenler yaş, kaçıncı tüp bebek, taze mi, kaçıncı gün embriyosu, transfer tarihi diye yazabilir
Cokcok gözünüz aydınKızlar çok kişi yazmş bana toplu yszayım dedim Allah hepinizden razı oldu sonucum cıktı beta hcg 1181hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum Allah isteyen herkese versn, benim tek embriyo koyuldu 5.gün embriyosu bgn 13.günüm
Sanırım konuyu açan kişi yapabiliyor onuBazı topiclerde oluyor ben nasıl yapılıyor bilmiyorum ama excelde yapabilirim. Bugün isteyenler yaş, kaçıncı tüp bebek, taze mi, kaçıncı gün embriyosu, transfer tarihi diye yazabilir
YaaaaaSevgili canlar
Öğleden sonra karnın ağrıdı ultrason yaptırdım karnımda yaygın sıvı var kan tahlillerim temiz çıktı karın ağrım hafif betam 191 çıktı. Muhtemelen ikiz olabilir. Ama bu ohss ve karın ağrısı çok canımı sıktı.
Hayırlı olsun çok sevindim lusin bugün kaçıncı günüydü transferinSevgili canlar
Öğleden sonra karnın ağrıdı ultrason yaptırdım karnımda yaygın sıvı var kan tahlillerim temiz çıktı karın ağrım hafif betam 191 çıktı. Muhtemelen ikiz olabilir. Ama bu ohss ve karın ağrısı çok canımı sıktı.
Canım yaa inşallah iyi devam ederSevgili canlar
Aaa kısıtladılar mı suyu gerçekten canını hiç sıkma bebeğe zararı yok seni zorlayacak bir kaç hafta... benim de nefesim kesiliyor doktor tüyo vermişti nefesin kesilirse erken anlarsın diyeSevgili canlar
Ohhs olunca mı nefes kesilir dedi doktor anlamadım canım ben de nefes alırken sol böbreğime kaburgamdan şiş batar gibi oluyor bazen ya neden acabaAaa kısıtladılar mı suyu gerçekten canını hiç sıkma bebeğe zararı yok seni zorlayacak bir kaç hafta... benim de nefesim kesiliyor doktor tüyo vermişti nefesin kesilirse erken anlarsın diye
Ohss olduğu için gebelik de olursa nefesin kesilecek sana bi tüyo dedi. Bugün 2 adım yürüyünce bile nefesim kesildi. Sanki soluk borum pipet kadar kaldıOhhs olunca mı nefes kesilir dedi doktor anlamadım canım ben de nefes alırken sol böbreğime kaburgamdan şiş batar gibi oluyor bazen ya neden acaba
Ayy çok sevindim canım yaKızlar çok kişi yazmş bana toplu yszayım dedim Allah hepinizden razı oldu sonucum cıktı beta hcg 1181hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum Allah isteyen herkese versn, benim tek embriyo koyuldu 5.gün embriyosu bgn 13.günüm
Beklemeye devam valla canım. Ben bir kontrole gittim işte herşey yolunda tarlusal verdi ikinci adeti gecikmeden olayım diye. Haftaya kullanmaya başlayacağım. Hesaplarıma göre 20-22 Mart gibi görünüyor transfer Allah nasip ederse
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla artmaya devam ederSevgili canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?