şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Herkesın ne kadar yedeği var dimi ben forumda yeniym okudukça moralimi bozuyorum Çoğu pcos hastası belki ondan fazla yumurtaları benım doktorum öyle demişti
Ülkenin çoğu pko bence Doktorların paylaşımlarıda genelde pko. Tüp bebek için şanslılar o yönden çok iyi. Sayıya bağlı başarı oluyor nede olsa

tüp bebek fiyatları şu an ortalama ne kadar acaba ?
Ben Acıbademde tedavi oluyorum. Raporsuz ilaçlar falan toplam 20 bini kesin buluyor. Raporlu yaptırırsan 12 bin tutuyor. Ocak öncesi böyleydi tabi. Simdi 2-3 bin daha fazladır. Yani bı fiyat veriyorlarsa onun iki katı oluyor. 10 bin diyorlarsa 20 bin tutacak demek. Aşılama 2 bin TL idi ilaçlar derken 4 bin tuttu. Bu fiyatlarda klasik tedavi için ekstra mikroçip var sadece... Genetige falan yollanirsa yada havuz yapılırsa 35-40 bini bulur.

Benimde canım çok açık leke leke geliyor ya sinir oldum

Bazı topiclerde oluyor ben nasıl yapılıyor bilmiyorum ama excelde yapabilirim. Bugün isteyenler yaş, kaçıncı tüp bebek, taze mi, kaçıncı gün embriyosu, transfer tarihi diye yazabilir
Yas 35,5 :)) 13yillik evliyim,ikinci cocuk ilk tup bebek, 2 adet taze 3.gun embriyosu, 13 subat transfer... Yarismaci arkadaslara basarilar

Kızlar ben şimdi bişey soracam ben 11 şubatta transfer oldum 19 şubat ta da kesin kan testi yapıcam eğer tutunmuşsa bebek çıkar mutlaka dimi testte çünkü 22 sinde işbaşı yapacam kan vereceğim yer de benim çalıştığım yer o gün öğrenmek istemiyorum ben en azından sonuç iyiyse de kötüyse de hafta sonu bilerek geçirmek istiyorum çok takıyorum galiba bazı şeyleri ama değiştiremiyorum kendimi

Çıkar cnm kaçıncı gün transferiydi

Maşallah Canım Allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini bize de çok çok dua et.

Kızlar ya benim karnım da bir hareketlilik var sanki adet olacakmışım gibi geliyor transfer dahil 6.gün bugün adetime de 8 gün var daha

Kızlar ya benim karnım da bir hareketlilik var sanki adet olacakmışım gibi geliyor transfer dahil 6.gün bugün adetime de 8 gün var daha
Canım hamilelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor ben 2 defa hamilelik yaşadım ikisinde de birebir adet belirtilerimin aynısı vardı ama adet olmadım hamileymişim. Doktorumda adetle hamilelik belirtilerinin benzediğini söylemişti.

İnşAllah benimde öyledir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…