- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.321
Ülkenin çoğu pko benceHerkesın ne kadar yedeği var dimi ben forumda yeniym okudukça moralimi bozuyorumÇoğu pcos hastası belki ondan fazla yumurtaları benım doktorum öyle demişti
Aynen aynen o çok kötü mutlu haber alsanda almasanda ben duygularımı tam yaşayamam herkesin önündeKesinlikle ben 12. güne kadar bekledim. Hastanede öğrendim. Herkes görüyor hiç gerek yok pişmanım. Öncesinde yapıp hazırlıklı olmak daha iyi
Ben Acıbademde tedavi oluyorum. Raporsuz ilaçlar falan toplam 20 bini kesin buluyor. Raporlu yaptırırsan 12 bin tutuyor. Ocak öncesi böyleydi tabi. Simdi 2-3 bin daha fazladır. Yani bı fiyat veriyorlarsa onun iki katı oluyor. 10 bin diyorlarsa 20 bin tutacak demek. Aşılama 2 bin TL idi ilaçlar derken 4 bin tuttu. Bu fiyatlarda klasik tedavi için ekstra mikroçip var sadece... Genetige falan yollanirsa yada havuz yapılırsa 35-40 bini bulur.tüp bebek fiyatları şu an ortalama ne kadar acaba ?
Benimde canım çok açık leke leke geliyor yaBeklemeye devam valla canım. Ben bir kontrole gittim işte herşey yolunda tarlusal verdi ikinci adeti gecikmeden olayım diye. Haftaya kullanmaya başlayacağım. Hesaplarıma göre 20-22 Mart gibi görünüyor transfer Allah nasip ederseAma nedense bu adetim bir türlü bitmedi. Leke leke devam ediyor. Bugün 8. Gün hiç bu kadar sürmezdi
Hiç yumurtası olmayan döllenme olmayanlar varken en azından pcosta yumurta oluyor. Neyse birisi bize evlat olsun da gerisi boşÜlkenin çoğu pko benceDoktorların paylaşımlarıda genelde pko. Tüp bebek için şanslılar o yönden çok iyi. Sayıya bağlı başarı oluyor nede olsa
Aynen canım. Doktor diyor transfer için yeterli en fazla iki koyuluyor zaten. Tuttuktan sonra önemi yok.Hiç yumurtası olmayan döllenme olmayanlar varken en azından pcosta yumurta oluyor. Neyse birisi bize evlat olsun da gerisi boş
Bilmiyorum kuzum yaaaEmbriyonun 11. Günü oluyor 6. Gün yerleştiğini varsayarsak 5 gündür hcg salınımı olur. Çıkar muhtemelen ama 2 gün daha beklesen mi acaba
Yas 35,5 :)) 13yillik evliyim,ikinci cocuk ilk tup bebek, 2 adet taze 3.gun embriyosu, 13 subat transfer... Yarismaci arkadaslara basarilarBazı topiclerde oluyor ben nasıl yapılıyor bilmiyorum ama excelde yapabilirim. Bugün isteyenler yaş, kaçıncı tüp bebek, taze mi, kaçıncı gün embriyosu, transfer tarihi diye yazabilir
Çıkar cnm kaçıncı gün transferiydiKızlar ben şimdi bişey soracam ben 11 şubatta transfer oldum 19 şubat ta da kesin kan testi yapıcam eğer tutunmuşsa bebek çıkar mutlaka dimi testte çünkü 22 sinde işbaşı yapacam kan vereceğim yer de benim çalıştığım yer o gün öğrenmek istemiyorum ben en azından sonuç iyiyse de kötüyse de hafta sonu bilerek geçirmek istiyorumçok takıyorum galiba bazı şeyleri ama değiştiremiyorum kendimi
3.gün embriyosu iki tane nakil oldu kuzumÇıkar cnm kaçıncı gün transferiydi
Ben progestana devam ediyorm tatlmHangi ilaçlara devam ettiriyorlar :)
Maşallah Canım Allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini bize de çok çok dua et.Kızlar çok kişi yazmş bana toplu yszayım dedim Allah hepinizden razı oldu sonucum cıktı beta hcg 1181hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum Allah isteyen herkese versn, benim tek embriyo koyuldu 5.gün embriyosu bgn 13.günüm
Bbm ilkinde aynı bi kıpırtı olmuştu sanki içimde tuttu cnm bi oğlusum varKızlar ya benim karnım da bir hareketlilik var sanki adet olacakmışım gibi geliyor transfer dahil 6.gün bugün adetime de 8 gün var daha
Canım hamilelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor ben 2 defa hamilelik yaşadım ikisinde de birebir adet belirtilerimin aynısı vardı ama adet olmadım hamileymişim. Doktorumda adetle hamilelik belirtilerinin benzediğini söylemişti.Kızlar ya benim karnım da bir hareketlilik var sanki adet olacakmışım gibi geliyor transfer dahil 6.gün bugün adetime de 8 gün var daha
İnşAllah benimde öyledir kuzumBbm ilkinde aynı bi kıpırtı olmuştu sanki içimde tuttu cnm bi oğlusum var
İnşAllah benimde öyledir kuzumCanım hamilelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor ben 2 defa hamilelik yaşadım ikisinde de birebir adet belirtilerimin aynısı vardı ama adet olmadım hamileymişim. Doktorumda adetle hamilelik belirtilerinin benzediğini söylemişti.
Canım olumsuzu çağırma bak lusin de öyle diyordu ve hamileKızlar ya benim karnım da bir hareketlilik var sanki adet olacakmışım gibi geliyor transfer dahil 6.gün bugün adetime de 8 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?