şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

İnşAllah kuzum ya ama psikolojik olarak çöktüm yaa
Cokmuyoruz, sabrediyoruz. Bakalim vakit saat bu zaman miymis. Dun aksam otururken alt karnima bir bicak saplandi sanki, korktum... Gogus hassasiyetim bazen cok bazen hic yok, her birini birseye yorup uzuluyor seviniyorum. Bence hepsi kendimizi dinlemekten ama dusunmeyecegim demekle de olmuyor. Iste biz niye buradayiz, sıkilana bir omuz verecegiz :)) Sabrin sonu selamet olur insallah

Aynen kuzum ya bende öyleyim valla

Bu vitaminler istahimi cok acti, sonunda yuvarlanmaktan korkuyorum. Zaten kiloluyum
Canım benim iştahımda bir değişiklik yok hatta biraz azaldı suyu çok içmeye çalışıyorum doktor öyle söylemişti o da midede doluluk hissi yapıyor hep az yiyorum o yüzden meyveyi bile zorla yemeye çalışıyorum

Hele ben dün idrar yaparken kasığım o kadar ağrıdı ki çok çok zorlandım yaparken nefes alamadım. O kadar ilaç alıyoruz zor olaylardan geçtik normal diyorum her şeye

Merhabalar bisey sormak istiyorum biz gecen hafta pzt başlamıştık tedaviye sadece ilk gun e2 tahlil bakilmadi ve persembe opu var bugun ovitrelle yapicam daha önce ki tedavilerde 17 yumurta felan toplanmisti simdi 4 igne kullanmama ragmen 11 yumurta var 2 3 bos ciksa 5.gune gidecekmis benim rezervim mi azaliyor acaba cok üzgünüm şuan

Canım benim bildiğim tedavi ye başlamak için e2 hormonu çok önemli ona bakmadan nasıl başladı ki tedavi ye çünkü benim doktorum e2 100 ün üzerinde olursa tedavi ye başlayamayız demişti hatta ertesi gün benim e2 değerime bir daha baktırdı ondan sonra başladık ilaçlara ayrıca yumurta konusunda üzülmene gerek yok çünkü farklı olabilir sayılar benim 14 yumurta toplandı 5 tanesi boş çıkmıştı 9 tanesi döllenmişti onlardan da sadece 4 tanesi 3. Güne ulaştı iki tane nakil oldu geriye de5. Güne ulaşan bir tane embriyo kaldı onu da ikinci kalite diye vede bir tane olduğu için dondurtmadım herkesin yapısı farklı olabilir sayılara takılma yani önemli olan kaliteli döllenmiş yumurta olsun da nakil olabilecek içini ferah tut ilaçlarını ihmal etme saati saatine kullan

Sadece ilk gün baktı ilaclara baslamadan ömce bir dada kontrol bakmadı hic daha oncekilerde kontrolde alınırdı 5.güne ulasip genetik taramalı yapilacaktı 4 basarisiz denemem var 3.gun embriyosu hic tutmaz bende kesin

Sadece ilk gün baktı ilaclara baslamadan ömce bir dada kontrol bakmadı hic daha oncekilerde kontrolde alınırdı 5.güne ulasip genetik taramalı yapilacaktı 4 basarisiz denemem var 3.gun embriyosu hic tutmaz bende kesin
Bana opu dan önce baktı birde taze transfer mi yoksa dondurulmuş mu yapacak diye normal çıkınca değerler taze transfer olacak dedi sen arayıp iletişime geçsene bir doktorunla merak ettiklerini sor bence kuzum içinde şüphe kalmasın hem de

Cok tesekkure ederm kendi doktorum bülent tıraş takibi baska yerde yaptırdık taze transfer olmayacak o yüzden mi yaptilar ki acaba

Son birsey daha sorsam çatlama iğnesini kac tane yaptınız bana 2 tane dedi bugun cetrotide da kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…