- 9 Temmuz 2013
- 906
- 987
- 323
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.501
Ben bunu doktoruma sormuştum lekelenme değil adetinin tam başladığı günü 1. Gün olarak hesaplayıp gel demişti.Kizlar selam test pozitif arkadaslarimi cok tebrik ediyorum. Benimde aklima takilan şu oldu. İlk testler icin reglin 2. ya da 3. günü gelin demislerdi bana. İlk günki lekelenmeyi 1. Gün sayiyor muyuz? Bu hesaplamada kafam karıştı.
Yaşın kaç ?başka bi sorun var mı ?amh ın kaç ya da fsh ın kaç mesela. Aşılama deneyecek kadar zamanjn vardır belki de değerlerin güzelse. Hormon ister devlette ücretsiz habern olsun. Ama hormon için devlette bi doktordan randevu almalısın girp testleri istemeli doktor.Kaç senedir bebek deniyorsun. Ben 2 seneye yakın denedim olmayınca olmadı her şeyim normal güya . Bu yola girdim çünkü yaş geçtkçe her şey zorlaşıyorKızlar bir şey soracağım , hangi durumlardan sonra tüp bebeğe karar verildi , bende pcos var klomen kullandım bu ay olur yumurtan çok iyi büyümüş dedi olmadı , şimdi yarın reglin 3 üncü gel hamilelik olmazsa demişti , yarın gideceğim, nasıl ilerleyecek direkt tüp bebek ile mi devam edeceğiz , bilginiz var mı acaba
Gözün aydın, darısı bu haberi bekleyen herkesin başınaKızlar çok kişi yazmş bana toplu yszayım dedim Allah hepinizden razı oldu sonucum cıktı beta hcg 1181hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum Allah isteyen herkese versn, benim tek embriyo koyuldu 5.gün embriyosu bgn 13.günüm
Canım bugün gidip test yaptır benceMerhabaaaa,
Benim 4. tüp bebek denemem ve ilk defa 5. gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı ama 9. günüm idrar testi yaptım negatif çıktı. Hiç olmazsa silik çıkması gerekmezmiydi? Yarın test günüm ama umudum kalmadı? var mı aynı şeyleri yaşayan?
şuan çökmüş durumdayım inan kan veresim bile yok. olumsuz görmekten duymaktan yıldım.Canım bugün gidip test yaptır bence
Seni çok iyi anlıyorum kuzum benim de daha önce çok test yapıp negatif görmüşlüğüm var ve hiç gebe kalmadım hiç silik çizgi bile görmedim ilk tüp bebek denemem benimde çok korkuyorum o yüzden inat ettim evde test yapmamaya ama sabredemeyip cuma günü kan testi yapmayı düşünüyorum 9.gün olmuş olacak ama çıkar diye düşünüyorum eğer tutunmuşsa bebiş inşallah güzel haberler alırız hep birlikteşuan çökmüş durumdayım inan kan veresim bile yok. olumsuz görmekten duymaktan yıldım.
inşşallahhh önce güzel haberler sonra da bebeğini kucağına alırsın. Ben artık bu hayalden biraz uzaklaştım. 4. deneme+2 düşük yoruldum.Seni çok iyi anlıyorum kuzum benim de daha önce çok test yapıp negatif görmüşlüğüm var ve hiç gebe kalmadım hiç silik çizgi bile görmedim ilk tüp bebek denemem benimde çok korkuyorum o yüzden inat ettim evde test yapmamaya ama sabredemeyip cuma günü kan testi yapmayı düşünüyorum 9.gün olmuş olacak ama çıkar diye düşünüyorum eğer tutunmuşsa bebiş inşallah güzel haberler alırız hep birlikte
Tesekkurler bakalim neler olacak simdiden heyecan basmiş durumda.Ben bunu doktoruma sormuştum lekelenme değil adetinin tam başladığı günü 1. Gün olarak hesaplayıp gel demişti.
İnnnnşallahSeni çok iyi anlıyorum kuzum benim de daha önce çok test yapıp negatif görmüşlüğüm var ve hiç gebe kalmadım hiç silik çizgi bile görmedim ilk tüp bebek denemem benimde çok korkuyorum o yüzden inat ettim evde test yapmamaya ama sabredemeyip cuma günü kan testi yapmayı düşünüyorum 9.gün olmuş olacak ama çıkar diye düşünüyorum eğer tutunmuşsa bebiş inşallah güzel haberler alırız hep birlikte
Siz de alırsınız inşallah sağlıkla olsun hayırlı evlatlar olsunlar anneleri bu kadar üzüntü stres can acısı yaşıyorinşşallahhh önce güzel haberler sonra da bebeğini kucağına alırsın. Ben artık bu hayalden biraz uzaklaştım. 4. deneme+2 düşük yoruldum.
Canım adana da kime gittinBüşracan gördüğüm kadarı ile 2. Çizgi var. Hayırlı olsun. Erken test 10un üzerinde ise gösteriyor. Diğer kaset testler 25in üzerinde ise gösteriyor. Ben adanadayım burda da 100den aşağı vermiyorum teste
Bence pozitif umarım kan verir rahatlarsın
Kaç çıkmıştı iki gün önce, hayırlı sonuçlar inşallah bana 16.00 dedilerKan verdim ben de doktorum ver dedi 16.00 ü beklemene gerek yok dedi. 2 saate çıkar
Hayırlı olsun inşallah çok güzel çıkar sonucunuz ilk kanınız mıKan verdim ben de doktorum ver dedi 16.00 ü beklemene gerek yok dedi. 2 saate çıkar
Sen kan verdin mi canımKaç çıkmıştı iki gün önce, hayırlı sonuçlar inşallah bana 16.00 dediler
Hadi hayırlı haberler inşallah bakalım 2 ye mi 4 e mi katladıKan verdim ben de doktorum ver dedi 16.00 ü beklemene gerek yok dedi. 2 saate çıkar
Sen vermeye gittin mi yoksa test günü mü 16.00 da vermen gerekiyorKaç çıkmıştı iki gün önce, hayırlı sonuçlar inşallah bana 16.00 dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?