şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

En beteri sebepsiz infertilite bence canım bi neden var ama bulunamıyor yaşınız kaç acaba kaç yıldır demiyosun

Evet yaptırdım. ilk ikisini bir Tüp Bebek merkezinde son 2 sine de Profesör bir doktorda yaptırdım
Önce çok sabır diliyorum hepimize sebepsiz infertilite gıcık Bi şey farklı farklı Bi çok yöntem var prp yaptırılabilir, vitaminlerle bir kaç ay desteklenip sonra süreç başlatılabiliyor, embriyo gen tarama vs, doktorunuz daha iyi bilecektir muhakkak ve tabiki nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz, acaba farklı bir yerde mi deneseniz diye sordum ben.. Hiçbir yönlendirme oldu mu bu süreçte

miyomlarım var engel değil dendi amayineden sebep olsun diye onlar alınacak. Yarın bir test sonucumu alayımda ona göre ilerleyeceğim artık.

Teşekkür ederim.

yaşım maalesef 35 3 yıldır deniyorum işte bu 4. idi. miyomlarım var engel değil ama şimdi onları aldırcam zaten bir süre ara vermek zorunda kalacağım. Test sonucumu öğreneyim yarın net olsun artık hayırlısı

sanırım 5 tane var ama 4 ü çok küçük en büyüğü 3 cm'di oda rrahim duvarının dışında tüm doktorlar engel değil dedi.

sanırım 5 tane var ama 4 ü çok küçük en büyüğü 3 cm'di oda rrahim duvarının dışında tüm doktorlar engel değil dedi.
Hepsi dışında mı canım benimde en büyüğü 3 buçuk cm 2 ve 2 buçuk santim hepsi dışında banada engel değil dendi

Rabbim zamanını biliyordur Sağlıkla gelir inşallah

Canım miyomlar nerede ve boyutları ne? Benimde var 3 tane rahim dışında

Hepsi dışında mı canım benimde en büyüğü 3 buçuk cm 2 ve 2 buçuk santim hepsi dışında banada engel değil dendi
Vallahi artık sebep aramak istemiyorum. 9. gün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın test günüm ona göre artık bakacağım yoluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…