- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.541
Canım gözün aydın37.21 çıktı doktorumdan cevap bekliyorum
En beteri sebepsiz infertilite bence canım bi neden var ama bulunamıyorMerhaba,
bir sorun bulunamadı. Bilinmeyen infertelite diye geçiyor. Genetik test yaptıramıyorum çünkü elimde yeteri kadar yumurta ve Embriyo olmuyor. İlk defa 2 tane olmuştu... 5. Gün embryosu olduğu için hiç olmazsa silik çıkardı ya
Darısı başımıza inşallahKeşke çok beğen ikonu olsa
Önce çok sabır diliyorum hepimizeEvet yaptırdım. ilk ikisini bir Tüp Bebek merkezinde son 2 sine de Profesör bir doktorda yaptırdım
Kuzucum gayet iyi 2 gün sonra kontrol diyecek37.21 çıktı doktorumdan cevap bekliyorum
Tatlım var demek. Beta hcg 10un üzeri pozitif demek. Şimdi 48 saatte 2 kat artışı gözlemlememiz gerekecek. Gözümüz aydınVar mı demek ?? Ben anlamıyorum hiç
Hayırlı uğurlu olsun inşallah kuzum inşallah yükselerek artar Sonucun bizlerede dua et olur mu kaçıncı günündü bugün37.21 çıktı doktorumdan cevap bekliyorum
Maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinSevgili canlar
Beta hcg 191den 585e çıkmış durumdaDarısı başınıza
Gözün aydın canım ne güzel haberler gelmeye başladı artik valla umut oluyorsunuz bize37.21 çıktı doktorumdan cevap bekliyorum
Rabbim hepinize böyle sonuçlar nasip etsinAy cok sevindiiimMasallah, Allah tamamina erdirsin. Gebenin duasi tutarmis, bize de dua et :))
Canım miyomlar nerede ve boyutları ne? Benimde var 3 tane rahim dışındamiyomlarım var engel değil dendi amayineden sebep olsun diye onlar alınacak. Yarın bir test sonucumu alayımda ona göre ilerleyeceğim artık.
Teşekkür ederim.
Hepsi dışında mı canım benimde en büyüğü 3 buçuk cm 2 ve 2 buçuk santim hepsi dışında banada engel değil dendisanırım 5 tane var ama 4 ü çok küçük en büyüğü 3 cm'di oda rrahim duvarının dışında tüm doktorlar engel değil dedi.
Rabbim zamanını biliyordurMerhaba,
bir sorun bulunamadı. Bilinmeyen infertelite diye geçiyor. Genetik test yaptıramıyorum çünkü elimde yeteri kadar yumurta ve Embriyo olmuyor. İlk defa 2 tane olmuştu... 5. Gün embryosu olduğu için hiç olmazsa silik çıkardı ya
Canım miyomlar nerede ve boyutları ne? Benimde var 3 tane rahim dışında
Vallahi artık sebep aramak istemiyorum. 9. gün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın test günüm ona göre artık bakacağım yoluma.Hepsi dışında mı canım benimde en büyüğü 3 buçuk cm 2 ve 2 buçuk santim hepsi dışında banada engel değil dendi
Çok şükür maşallah darısı başımızaSevgili canlar
Beta hcg 191den 585e çıkmış durumdaDarısı başınıza
aminnn inaşşalahh isteyen herkesin kucağına bebeğini alması dileğiyle.Rabbim zamanını biliyordurSağlıkla gelir inşallah
Canım sen 10 şubatta mı transfer olmuştunÇok şükür maşallah darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?